GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.689.850 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Real Madrid yine ölümden döndü: İki dakikada Devler Ligi final bileti 90+13te tartışılan ofsayt kararı, Bayern Münih isyanda...

Real Madrid yine ölümden döndü: İki dakikada Devler Ligi final bileti! 90+13'te tartışılan ofsayt kararı, Bayern Münih isyanda...

Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'un finaldeki rakibi Real Madrid oldu. Bernabeu'da Bayern Münih karşısında 88. dakikaya geride giren İspanyol devi, 2 dakikada bulduğu iki golle adını finale yazdırdı. 90+13. dakikada yaşanan ofsayt pozisyonu ise maça damga vurdu. Bayern Münih cephesi maçın ardından karara büyük tepki gösterdi.

9.05.2024Futbol
MERKEZ BANKASI YIL SONU ENFLASYON TAHMİNİ 2024 || TCMB yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde kaç oldu, ne yönde

MERKEZ BANKASI YIL SONU ENFLASYON TAHMİNİ 2024 || TCMB yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde kaç oldu, ne yönde?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Merkez Bankası yılın ikinci enflasyon raporunu paylaştı. Buna göre enflasyon tahminlerini yükseltme kararı alındı. Geçtiğimiz günlerde TÜİK Nisan ayı enflasyon verilerini paylaştı. Nisan ayında tüketici enflasyonu aylık yüzde 3,18, yıllık yüzde 69,80 olarak açıklandı. Peki Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde kaç oldu? TCMB yıl sonu enflasyon tahmini ne yönde? İşte ayrıntılar...

9.05.2024Bilgi
Cuma günü okul var mı (10 Mayıs-Son Dakika) Yarın okullar tatil mi Cuma günü ders işlenecek mi

Cuma günü okul var mı? (10 Mayıs-Son Dakika) Yarın okullar tatil mi? Cuma günü ders işlenecek mi?

Yarın okul var mı, tatil mi gibi sorular, 10 Mayıs Cuma günü öncesinde binlerce öğrencinin gündemindeki en önemli konu oldu. Okul müdürü İbrahim Okutgan'ın bir öğrenci tarafından vahşice katledilmesinin ardından eğitim camiasında olaya yönelik tepkisel çağrılar büyüdü. Olayın akabinde ilk tepki okul yönetimi ve Okutgan'ın ailesinden gelirken, olayın ardından tüm yurtta sendikal bazda önemli açıklamalar yapıldı. Türkiye genelinde milyonlarca üyesi bulunan 10 civarı sendika, tüm yurtta 10 Mayıs Cuma günü iş bırakma eylemine gireceklerini duyurdu. Bu açıklamanın akabinde öğrencilerin aklındaki soru ise yarın okullar tatil mi, ders var mı sorusu oldu. İşte, Cuma günü tatil mi, okul var mı sorusuna yönelik öğrencilerin ve velilerin merakla araştırdığı soruya yönelik bazı cevaplar

9.05.2024Bilgi
Koç Metalurji halka arz katılım endeksine uygun mu Koç Metalurji halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, ne iş yapar

Koç Metalurji halka arz katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, ne iş yapar?

SPK onayı alan Koç Metalurji halka arz başladı. Koç Metalurji halka arz sürecinde toplam 125.000.000 lot hisse satışı gerçekleşecek. Koç Metalurji halka arz katılım endeksine uygun mu? sorusu da yatırım yapmak isteyen kişilerce merak ediliyor. Bu miktarın 105.000.000 lotu şirketin sermaye artırımından, 20.000.000 lotu ise Adil Koç tarafından yapılacak olan ortak satışından kaynaklanacak. Tüm hisseler 20,5 TL sabit bir fiyat üzerinden piyasaya sürülecek ve elde edilen paylar bireysel yatırımcılara eşit olarak dağıtılacak. Peki, Koç Metalurji halka arz kişi başı kaç lot verir, hangi bankalarda var?

9.05.2024Bilgi
Bülent Şakrak o iddialara sert cevap verdi

Bülent Şakrak o iddialara sert cevap verdi!

Ceyda Düvenci ile evliliği Esra Akpınar yüzünden bittiği iddia edilen Bülent Şakrak, sevgilisiyle iönceki gün Nişantaşı’nda objektife takıldı.

9.05.2024Hayat
Antalyada ön tekeri patlayan uçak gövdesi üzerine iniş yaptı

Antalya'da ön tekeri patlayan uçak gövdesi üzerine iniş yaptı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Köln- Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipindeki uçağın, piste inişini müteakip lastiği patlamış, ön dikmesi hasar almıştır. Pistte kalan uçaktaki 184 yolcu 6 mürettebattan oluşan toplam 190 kişinin tahliyesi tamamlanmıştır. Yolcularda herhangi bir yaralanma durumu meydana gelmemiştir.

9.05.2024Haber
Göztepe’de Ramon-Pascal Lundqvist parlıyor

Göztepe’de Ramon-Pascal Lundqvist parlıyor

Göztepe’nin, Trendyol 1. Lig’de oynadığı son 4 maçında 2 gol, 3 asist yaparak 5 gole katkı sağlayan İsveçli futbolcu Ramon-Pascal Lundqvist önemli bir katkıya imza attı.

9.05.2024Futbol
Antalyada faciadan dönüldü Bir uçak daha gövdesi üzerine iniş yaptı... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından ilk açıklama

Antalya'da faciadan dönüldü! Bir uçak daha gövdesi üzerine iniş yaptı... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan ilk açıklama

İstanbul Havalimanı'nda dün kargo uçağının gövdesi üzerine iniş yapması sonrası facianın eşiğinden dönülürken bugün de Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda büyük bir tehlike yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Corendon Airlines’e ait Köln - Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipindeki uçağın, piste inişinin ardından lastiğinin patlaması sonucu ön dikmesinin hasar aldığını, 184 yolcu 6 mürettebattan oluşan 190 kişinin tahliyesinin tamamlandığını duyurdu.

9.05.2024Gündem
Asla ayrılmazlar deniliyordu... Yine çok yakışıklı... Ama o fotoğrafı görünce hayranları ünlü oyuncuya çok acıdı

'Asla ayrılmazlar' deniliyordu... Yine çok yakışıklı... Ama o fotoğrafı görünce hayranları ünlü oyuncuya çok acıdı

27 yıl... Söylemesi dile kolay.. Bir yastıkta geçen 27 koca yıl. Herkesin "onlar ölene kadar asla ayrılmazlar" dediği bir evlilik. Her ne kadar biyolojik olamasa da evlat edinilen iki çocukla katmerlenen mutluluk... Birbirlerinin gözünün içine bakan bir kadın ve bir erkek...

9.05.2024Magazin
Ajdin Hasicten Beşiktaş, Sergen Yalçın ve Dzeko sözleri: Hayranım

Ajdin Hasic'ten Beşiktaş, Sergen Yalçın ve Dzeko sözleri: Hayranım

Beşiktaş’tan kiralık olarak Bosna Hersek Ligi takımlarından FK Sarajevo’da forma giyen Ajdin Hasic, siyah-beyazlı takıma geri dönerek kendini kanıtlamak istediğini söyledi.

9.05.2024Futbol
Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada aralarında sözde yöneticilerin de 108 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada aralarında sözde yöneticilerin de 108 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlarla terörle mücadeleyi sürdürdüklerini kaydederek, "Artık 'sürekli operasyon' devresindeyiz" dedi. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada gerçekleştirilen terör operasyonlarında, aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

9.05.2024Haber
Çığır açıcı yöntem: Bir çocuk Gen tedavisi ile cihazsız duymaya başladı

'Çığır açıcı' yöntem: Bir çocuk Gen tedavisi ile cihazsız duymaya başladı

İngiltere'de yaşayan duyma engelli bir kız çocuğu, çığır açıcı nitelikte bir gen tedavisi ile işitme cihazı olmadan duymaya başladı.

9.05.2024Dünya
Alişan Kapaklıkaya kimdir, nereli, kaç yaşında Alişan Kapaklıkayanın kaç çocuğu var

Alişan Kapaklıkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Alişan Kapaklıkaya'nın kaç çocuğu var?

Alişan Kapaklıkaya, katıldığı programlarla ve yaptığı açıklamalar dolayısıyla biyografisi ve kariyeri ile gündeme geliyor. Alişan Kapaklıkaya'nın kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız, 5 yıl önce hayatını kaybetmişti. Kapaklıkaya, katıldığı bir programda kızı için dua istemişti. Peki, Alişan Kapaklıkaya kimdir, kızı neden öldü?

9.05.2024Bilgi
Pes dedirten olay Motosikleti yayaların üzerine sürüp dalga geçti... O anları sosyal medyada paylaştı

'Pes' dedirten olay! Motosikleti yayaların üzerine sürüp dalga geçti... O anları sosyal medyada paylaştı

İstanbul'da Anadolu Yakası'nda bir motosikletli, seyir halindeyken yayaların üzerine motosiklet sürüp bağırıp kahkaha atarak korkutmaya çalıştığı anları kayda alarak sosyal medya hesabında paylaştı.

9.05.2024Gündem
Anneler Günü hediyesi ne alınır İşte farklı, uygun fiyatlı, el yapımı Anneler Günü hediye önerileri 2024

Anneler Günü hediyesi ne alınır? İşte farklı, uygun fiyatlı, el yapımı Anneler Günü hediye önerileri 2024

Anneler Günü hediyesi el yapımı, kağıttan, kolye, hediye kutuları özel gün öncesi merak ediliyor. Anneler Günü için harika bir hediye seçmek, annenize onu ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi göstermenin güzel bir yoludur. Bu gün, annelere olan sevgi ve takdiri ifade etmek için çeşitli şekillerde kutlanabilir. Peki, Anneler Günü hediyesi ne alınır? İşte Anneler Günü hakkında bazı genel bilgiler ve kutlama önerileriİşte çeşitli bütçe ve zevklere uygun bazı Anneler Günü hediye önerileri...

9.05.2024Alışveriş
Trabzonsporda Umut Bozok moral buldu

Trabzonspor'da Umut Bozok moral buldu

Trabzonspor’da beklentilere karşılık veremeyen Umut Bozok, Fatih Karagümrük'le oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında iki gol atarak moral buldu.

9.05.2024Futbol
FIFAdan Kayserispora 2 dönem transfer yasağı

FIFA'dan Kayserispor'a 2 dönem transfer yasağı!

Kayserispor kulübüne, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği tarafından 2 dönem transfer yasağı verildi.

9.05.2024Futbol
Gaziantep’te beton mikserinin kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep’te beton mikserinin kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçen ve 9 kişinin ölümüne sebep olan beton tankerinin kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı.

9.05.2024Haber
Milli Savunma Bakanlığından terörle mücadele mesajı: Artık sürekli operasyon devresindeyiz

Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadele mesajı: Artık 'sürekli operasyon' devresindeyiz

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlarla terörle mücadeleyi sürdürdüklerini kaydederek, "Artık 'sürekli operasyon' devresindeyiz" dedi. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada gerçekleştirilen terör operasyonlarında, aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

9.05.2024Gündem
Rusyaya soğuk duş Ukrayna Belgorodu vurdu

Rusya'ya soğuk duş! Ukrayna Belgorod'u vurdu

Ukrayna ordusunun Rusya'nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği hava saldırısında 8 kişi yaralandı. Saldırıda 19 apartmanda yer alan 34 dairenin hasar aldığı ve 37 aracın zarar gördüğü açıklandı.

9.05.2024Dünya
Beton tankeri faciasında 9 kişi ölmüştü... Kazadan hemen önceki görüntüler ortaya çıktı

Beton tankeri faciasında 9 kişi ölmüştü... Kazadan hemen önceki görüntüler ortaya çıktı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçen ve 9 kişinin ölümüne sebep olan beton tankerinin kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı.

9.05.2024Gündem
Kuzey Makedonya’da seçimin kazananı belli oldu

Kuzey Makedonya’da seçimin kazananı belli oldu

Kuzey Makedonya’da dün düzenlenen seçimi ana muhalefet partisi VMRO DPMNE öncülüğündeki “Senin Makedonyan” koalisyonu kazandı. Koalisyon 415 bin 669 oy (yüzde 43,10) alarak 58 milletvekili çıkardı.

9.05.2024Dünya
Bakan Uraloğlu limanlarda elleçlenen miktarı açıkladı

Bakan Uraloğlu limanlarda elleçlenen miktarı açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının Ocak-Nisan döneminde limanlarda elleçlenen yük miktarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,9 artarak 179 milyon 470 bin 869 tona, elleçlenen konteyner miktarının ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15,8 artarak 4 milyon 482 bin 347 TEU'ya ulaştığını açıkladı.

9.05.2024Ekonomi
İŞKUR 156 bin personel alımı başvuruları || KPSS şartı aranmıyor İŞKUR 156 bin personel alımı kadro listesi

İŞKUR 156 bin personel alımı başvuruları || KPSS şartı aranmıyor! İŞKUR 156 bin personel alımı kadro listesi

İŞKUR tarafından 156 bin 888 personel alımı yapılacak. Personel alımı özel sektörün yanında kamu kuruluşlarında da yapılacak. Kamu kuruluşlarının yapacağı alımlarda ise KPSS puan şartı alınmayacak. Alımlar arasında kadro listesi belli oldu. Alımlar arasında büro personeli, elektrikçi, güvenlik ve koruma, temizlik görevlisi gibi pek çok branşla birlikte ahşap kalıpçı, alüminyum doğramacı gibi meslek dalları yer alıyor. Peki, İŞKUR başvuruları nasıl yapılır? İşte İŞKUR 156 bin personel alımı...

9.05.2024Bilgi
Emine Erdoğandan İsrailin Refah saldırısına tepki

Emine Erdoğan'dan İsrail'in Refah saldırısına tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail'in Filistin'in Refah bölgesine düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İsrail savaş suçlarına yenilerini eklemeye ve katletmeye devam ediyor. Refah saldırılarıyla bir kez daha kahrolduk." dedi.

9.05.2024Gündem
Aksarayda 12 ayrı hırsızlık suçundan aranıyordu Polisi görünce pencereden kaçmaya çalıştı

Aksaray'da 12 ayrı hırsızlık suçundan aranıyordu! Polisi görünce pencereden kaçmaya çalıştı

Aksaray'da, 12 ayrı hırsızlık suçundan hakkında 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Saniye Kaşıkçı (30), evine gelen polisleri görünce, pencereden atlayıp kaçmaya çalıştı. Yakalanan Saniye Kaşıkçı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

9.05.2024Gündem
Efsane şarkıcının büyük kalp ağrısı… İki kez evlat acısı yaşamıştı... Şimdi de ilk göz ağrısı oğlu tarafından ölümle tehdit edildi

Efsane şarkıcının büyük kalp ağrısı… İki kez evlat acısı yaşamıştı... Şimdi de ilk göz ağrısı oğlu tarafından ölümle tehdit edildi!

Bir dönemin en büyük hit şarkılarını seslendiren, artık yaşayan bir efsane kabul edilen ünlü şarkıcı hayatının en mutlu günlerinden birini yaşarken karşı karşıya kaldığı korkunç gerçek de ortaya çıktı…

9.05.2024Magazin
Dijital telif yasasıyla ilgili çarpıcı sözler… Hüseyin Yayman: “Tarihi bir görev düşüyor”

Dijital telif yasasıyla ilgili çarpıcı sözler… Hüseyin Yayman: “Tarihi bir görev düşüyor”

Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesi, Türkiye'yle ilgili beklentileri de artırmıştı. Yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına ara veren TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon Başkanı  Hüseyin Yayman, “Fikri Sanat Eserleri Kanunu’nu yayıncıların telif haklarını korumaktan çok uzak. Bunu mutlaka güncellememiz gerekiyor. Komisyonumuza bu dönem tarihi bir görev düşüyor” dedi. İşte detaylar…

9.05.2024Gündem
Arka Sokaklara ses getiren bir transfer daha

Arka Sokaklar'a ses getiren bir transfer daha

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye bu kez Ferit Aktuğ dahil oldu.

9.05.2024Magazin
Eğitimde şiddete yönelik cezalar yüzde 50 arttırılsın

Eğitimde şiddete yönelik cezalar yüzde 50 arttırılsın

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitimcilere yönelik hiçbir baskı ve şiddeti kabul etmeyeceklerini söyleyerek şiddet uygulayanlara yönelik cezaların yüzde 50 oranında artırılmasını önerdiklerini açıkladı.

9.05.2024Eğitim
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2024, nasıl bakılır (msu.edu.tr) MSÜ TERCİH SONUCU SORGULAMA EKRANI

MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2024, nasıl bakılır? (msu.edu.tr) MSÜ TERCİH SONUCU SORGULAMA EKRANI

ÖSYM 2024 MSÜ sınav sonuçlarını açıkladıktan sonra, Milli Savunma Üniversitesi'nin tercih işlemleri 3 Nisan ile 10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Adaylar, tercihlerini tamamladıktan sonra, MSÜ tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde tercih ve yerleştirme sonuçları duyurulacak. Kara, Deniz, Hava ve diğer branşlardaki askeri okul sonuçları, personeltemin.msb.gov.tr web sitesi üzerinden erişime sunulacak. 2024 MSÜ tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu. Peki, MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2024, nasıl bakılır? İşte, bu yılki MSÜ tercih sonuçları tarihi ile ilgili detaylar...

9.05.2024Bilgi
Erdoğan’dan Avrupaya Gazze mesajı: Avrupa değerlerine yönelik inancın sarsılmasına sebep oldu

Erdoğan’dan Avrupa'ya Gazze mesajı: Avrupa değerlerine yönelik inancın sarsılmasına sebep oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze krizi bağlamında bazı Avrupa kurumlarının ve ülkelerinin izlediği politikalar, Avrupa değerlerine yönelik inancın sarsılmasına sebep olmuştur.” dedi.

9.05.2024Gündem
Çocuğunuz olsa bile sonradan kısır kalabilirsiniz Sekonder infertilite nedir

Çocuğunuz olsa bile sonradan kısır kalabilirsiniz! Sekonder infertilite nedir?

İnfertilite sorunu daha önce tedavisiz çocuk sahibi olan çiftleri de etkileyebilir. Bu duruma 'sekonder infertilite' denir. Sekonder’in tıp dilindeki anlamı 'ikincil’dir. Neredeyse primer yani birincil infertilite kadar sık rastlanan bir durumdur. Ailesini genişletmeyi arzulayan çiftler için primer İifertilite kadar yıkıcı olabilir. Hayatlarının en üretken döneminde böyle bir sorunla mücadele etmek zorunda kalan çiftlerin aile, sosyal ve iş hayatları olumsuz etkilenir. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Numan Bayazıt konu hakkında önemli bilgiler verdi.

9.05.2024Sağlık
Skunk nedir Skunk maddesi nasıl anlaşılır

Skunk nedir? Skunk maddesi nasıl anlaşılır?

Skunk, son günlerde gündem haberlerinde yer alması nedeniyle vatandaşların araştırdığı konular arasında yer aldı. Uyuşturucu türleri arasında yer alan Skunk, Türkçe'deki kelime manasıyla Kokarca anlamına gelmektedir. Esrara göre daha kuuvetli olan bu madde, beyne daha fazla zarar vermekte ve akıl hastalıklarının önünü açmaktadır. Peki, Skunk nedir? İşte, son günlerde araştırılan madde hakkında bazı bilgiler

9.05.2024Bilgi
A101 9 MAYIS 2024 AKTÜEL KATALOĞU (SATIŞTA) || A101de bu hafta neler var Anneler Günü Hediyeleri, Hamur Makinesi, Ev Aletleri  A101 online ve marketlerde...

A101 9 MAYIS 2024 AKTÜEL KATALOĞU (SATIŞTA!) || A101'de bu hafta neler var? Anneler Günü Hediyeleri, Hamur Makinesi, Ev Aletleri A101 online ve marketlerde...

A101 aktüel 9 Mayıs 2024 kataloğu satışa sunuldu. A101, her hafta farklı kampanyaları ile müşterilerine cazip fırsatlarla sunmaya devam ediyor. A101 aktüel kataloğu, haftalık olarak güncelleniyor ve gıda ürünlerinden elektronik eşyalara, ev gereçlerinden tekstil ürünlerine kadar birçok farklı kategoride ürünü raflarına ve a101 online sitesine taşıyor. A101 katalog bu hafta Anneler Günü hediyeleri, elektronik ev eşyaları ve mutfak aletleri gibi pek çok ürünü a101 online alışveriş sitesine ve marketlere getiriyor. A101 aktüel 9 Mayıs 2024 içerisinde; Pierre Cardin Saç Şekillendirici 549 TL, Onvo Dikey Şarjlı Süpürge 3.299 TL, Kiwi Dikiş Makinesi 1.999 TL, Arzum Cookart Eco Midi Fırın 2.799 TL, As File Çalışma Koltuğu 1.699 TL, Karizma File Çalışma Koltuğu 1.699 TL, Kitaplıklı Çalışma Masası 1.299 TL fiyatlarıyla alışverişseverlerin beğenisine sunuldu. Peki, a101'de bu hafta neler var? İşte, a101 aktüel 9 Mayıs 2024 kataloğu ve fiyat listesi...

9.05.2024Bilgi
Altınay Savunma Teknolojileri bireysele kaç lot verir Altınay Savunma katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, ne iş yapar, sahibi kim

Altınay Savunma Teknolojileri bireysele kaç lot verir? Altınay Savunma katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, ne iş yapar, sahibi kim?

Altınay Savunma Teknolojileri'nin hisseleri halka arz ediliyor! Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayının ardından şirket, yatırımcıların taleplerini toplamaya başladı. Yatırımcılar, şirketin halka arz endeksine uygun olup olmadığını değerlendiriyor. Altınay Savunma, sermayesini artırmak, mevcut ortakların hisselerini satmak ve yeni hisseler ihraç etmek üzere bir halka arz planı yürütüyor. Bu plan kapsamında 35.294.118 yeni hisse ihraç edilecek ve toplamda şirket 58.823.530 hisseyi piyasaya sürecek. Şu anda merak edilen konular arasında, bu halka arzın hangi bankalarda yapılacağı ve bireysel yatırımcılara sunulacak lot miktarı bulunuyor. Peki, Altınay Savunma katılım endeksine uygun mu, bireysele kaç lot verir? İşte Altınay Savunma Teknolojileri'nin halka arz sürecine dair önemli bilgiler...

9.05.2024Bilgi
Özel ekipten salep kaçakçılarına lastik izinden suçüstü

Özel ekipten salep kaçakçılarına lastik izinden suçüstü

Tunceli’de salep kaçakçılarına yönelik kurulan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ile İl Jandarma Komutanlığı personelinden oluşan 8 kişilik özel ekip, yağmurlu günde oluşan lastik izlerini takip edip 3 ayrı minibüsle gelen 10 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin, salep yumrularını toplama, ekipleri görüp kaçması ve yakalanma anları kameraya yansıdı. 46 kilo salep yumrusunun ele geçirildiği operasyonda 10 kişiye toplam 3 milyon 871 bin lira idari para cezası kesildi.

9.05.2024Haber
Gözlerde ve kulaklarda kanamaya neden olan virüs Fransada Yetkililer temaslı kişilerin peşine düştü

Gözlerde ve kulaklarda kanamaya neden olan virüs Fransa'da! Yetkililer temaslı kişilerin peşine düştü

Nijerya tarihinin en kötü salgınlarından biri ile baş etmeye çalışırken, Fransa'nın başkenti Paris'te bir hastaya Lassa ateşi teşhisi konuldu.

9.05.2024Dünya
Galata’da pes dedirten nişan kutlaması: Hastane yolunu kesip Erik Dalı oynadılar

Galata’da 'pes' dedirten nişan kutlaması: Hastane yolunu kesip 'Erik Dalı' oynadılar

İstanbul Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı’nda nişan eğlencesi yapan bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçlarla durdurarak; “Erik Dalı” şarkısıyla dakikalarca oynadı.

9.05.2024Haber
Avrupa Ligi rövanş maçlarına Türkiyenin en yüksek iddaa oranları Mislide Atalanta-Marsilya, Leverkusen-Roma son haberler...

Avrupa Ligi rövanş maçlarına Türkiye'nin en yüksek iddaa oranları Misli'de! Atalanta-Marsilya, Leverkusen-Roma son haberler...

Avrupa Ligi’nde heyecan, yarı final rövanş maçlarıyla devam ediyor. Bugün oynanacak karşılaşmalar sonrasında finale yükselecek takımlar belli olacak. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor. İşte detaylar...

9.05.2024Futbol
Günlük Burç Yorumları 9 Mayıs 2024 | Hayatındaki Anlamını Keşfet Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 9 Mayıs 2024 | Hayatındaki Anlamını Keşfet! Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumları 9 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Hayatındaki anlamını keşfetmek için cesaretinle ilerle ve özgün ol.Günlük burç yorumları 9 Mayıs 2024 Perşembe, her burç için ayrı ayrı merak ediliyor. Bugün aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 9 Mayıs Perşembe günü burç yorumları ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 9 Mayıs 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları 9 Mayıs 2024!

9.05.2024Astro Gündem
Hafta ortası evlendiler... Gelin odası başka bir alemdi

Hafta ortası evlendiler... Gelin odası başka bir alemdi!

Eğer sadece sinema, TV, müzik ve moda dünyasında emek veren insanların ünlü olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz....

9.05.2024Magazin
68 yıllık derneğin seçiminde bir ilk: Eşit oy aldılar

68 yıllık derneğin seçiminde bir ilk: Eşit oy aldılar

Antalya Hali'nde 68 yıllık geçmişe sahip Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği seçiminde bir ilk yaşandı. Mevcut başkanla önceki dönem başkanının aday olduğu seçimde, iki aday da 67'şer oy aldı, 1 oy ise geçersiz sayıldı. Geçersiz oyu kullanan üye, iki adayın da samimi arkadaşı olduğunu, bu nedenle ikisini de kırmamak için isimlerine mühür bastığını söyledi.

9.05.2024Gündem
Panathinaikosu Final-Foura götüren iddaa kuponu 101 bin 568 TL kazandı...

Panathinaikos'u Final-Four'a götüren iddaa kuponu! 101 bin 568 TL kazandı...

Ergin Ataman'ın yönetimindeki Panathinaikos, 12 yıl sonra Euroleague'de Final-Four'a kaldı, bir Misli üyesine 101 bin 568 TL kazandırdı! İşte detaylar...

9.05.2024Basketbol
Şarkıcı Kalben son dakika haberleri... Serbest bırakıldı Kalben Sağdıç kimdir, kaç yaşında, nereli

Şarkıcı Kalben son dakika haberleri... Serbest bırakıldı! Kalben Sağdıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kalben son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Sıra dışı tarzı ve dansıyla son günlerin gündemden düşmeyen ismi Kalben gözaltına alınmıştı. Düzenlenen operasyonda ortaya çıkan detay işe şaşırttı. Ünlü şarkıcı Kalben son dakika bilgileri hayranları tarafından merak ediliyor. Kalben'in baskın sırasında uyuşturucuyu balkondan attığı belirtildi. Polisteki ifadesinde uyuşturucuyu satmadığını kendisinin kullandığını söylediği belirtilen Kalben, adliyeye sevk edilmişti. Şarkıcı Kalben hakimlikçe adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Peki, Kalben kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kalben şarkıları ve hayatı...

9.05.2024Bilgi
Son dakika... Dünyanın gözü Kızıl Meydanda Putinden nükleer mesaj: Hazırız

Son dakika... Dünya'nın gözü Kızıl Meydan'da! Putin'den 'nükleer' mesaj: Hazırız

Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir hamle geldi. Rus lider Zafer Günü konuşmasında ülkesinin nükleer güçlerinin hazır olduğunu duyurarak Batı'ya adeta gözdağı verdi.

9.05.2024Dünya
NBAde sezonun MVPsi Nikola Jokic Üçüncü kez...

NBA'de sezonun MVP'si Nikola Jokic! Üçüncü kez...

NBA'de 2023/24 normal sezonun en değerli oyuncusu açıklandı. MVP ödülü, üçüncü kez Denver Nuggets'ın Sırp yıldızı Nikola Jokic'e gitti.

9.05.2024Basketbol
Galata Kulesi Meydanı’nda tepki çeken nişan kutlaması

Galata Kulesi Meydanı’nda tepki çeken nişan kutlaması

İstanbul Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı’nda nişan eğlencesi yapan bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçlarla durdurarak; “Erik Dalı” şarkısıyla dakikalarca oynadı.

9.05.2024Gündem
Sendikasız öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi Öğretmenlerin iş bırakma (grev yapma) hakkı var mı, ceza verilir mi

Sendikasız öğretmen iş bırakma eylemi yapabilir mi? Öğretmenlerin iş bırakma (grev yapma) hakkı var mı, ceza verilir mi?

Türkiye genelinde 10 Mayıs Cuma günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapması gündemde yer alıyor. Sendikasız öğretmenler iş bırakma eylemi yapabilir mi? sorusu da bazı kesimler tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde kamuoyunu sarsan bir öğrencinin bir okul müdürünü silahla öldürmesi olayı binlerce öğretmeni ve sendikayı harekete geçirdi. Öğretmenler iş bırakma eylemi yapabilir mi? sorusu da bu gelişmeyle beraber araştırılmaya başlandı. Grev nedeniyle bazı sendikalar Milli Eğitim Bakanlığı ve müdürlüklerine yürüyüş gerçekleştirirken, bazı sendikalar ise TBMM önünde açıklama yapacak. Bu greve katılacak öğretmenler de bu durumun disiplin suçu teşkil edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki, Öğretmenin iş bırakma hakkı var mı?

9.05.2024Bilgi
Arka Sokaklara bir transfer daha... Ünlü oyuncu bu kez şaşırtacak

Arka Sokaklar'a bir transfer daha... Ünlü oyuncu bu kez şaşırtacak!

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye bu kez Ferit Aktuğ dahil oldu.

9.05.2024Televizyon