GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.692.916 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Fenerbahçe derbide eksik değil, fazla kişiyle oynadı

Fenerbahçe derbide eksik değil, fazla kişiyle oynadı

Bir takım düşünelim; yıllardır şampiyonluğa hasret, zafere en yakın olduğu dönemde ezeli rakibinin 6 puan gerisinde, bitime yalnızca iki hafta varken liderle oynayacağı maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkmak zorunda kalan, üstelik tam da rakibi gibi seçim arifesinde fakat çok daha gergin ve şampiyonluk şöleni için on binlerce tutkulu taraftar, yeşil saha ve sadece bir 90 dakika var...

20.05.2024Futbol
Belçika’da büyük buluşma

Belçika’da büyük buluşma

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Teşkilatı, ‘Kardeşlik ve Dayanışma Programı’ kapsamında Belçika’nın Hasselt kentinde 15. IGMG Genel Kurulu’nu yaptı. Programa yüzlerce otobüs, binlerce özel araçla yaklaşık 30 bin kişi katıldı.

20.05.2024Avrupa
YD-ÜFE yıllık yüzde 65,53 arttı

YD-ÜFE yıllık yüzde 65,53 arttı

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE) yıllık yüzde 65,53 arttı, aylık yüzde 1,37 arttı.

20.05.2024Ekonomi
Kuledeki bayrak tartışmalara neden olmuştu... Birim müdürün görev yeri değişti

Kuledeki bayrak tartışmalara neden olmuştu... Birim müdürün görev yeri değişti

Antalya'nın sembollerinden saat kulesine dikilen gönder ve Türk bayrağı için Koruma Kurulu'nun 'yapıya zarar verir' raporu vermesi sonrası Vali Hulusi Şahin, "Herkes haddini bilecek. O bayrak en güzel şekilde orada dalgalanacak" uyarısında bulundu. Gönder ve bayrak yerinde kalırken, Vali Şahin'in uyarısını gündeme getiren Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Müdürü Cemil Karabayram'ın görev yeri değiştirildi.

20.05.2024Gündem
Köln’de hem farkındalık hem 90’lar rüzgârı esti

Köln’de hem farkındalık hem 90’lar rüzgârı esti!

Universal Cultur Connection (UCC) Derneği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yıl dönümünde Köln’de 90’lar konseptli konser verdi. Sartory Saal salonunda ‘Hayat Dudaklarda Mey’ moduyla yapılan konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

20.05.2024Avrupa
AÖF FİNAL SINAVI GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA 2024 | AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır AÖF final sınav tarihi 2024

AÖF FİNAL SINAVI GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA 2024 | AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF final sınav tarihi 2024

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavları mart ayında tamamlanmış, sonuçlar ise nisan ayında duyurulmuştu. AÖF sınav giriş belgesi https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden alınacak. Şimdi ise gözler AÖF final sınav tarihlerine çevrildi. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav yerleri belli oldu mu? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF final sınav tarihi 2024

20.05.2024Bilgi
Kayseride feci kaza Özel halk otobüsü anne ile 10 yaşındaki oğluna çarptı: Anne hayatını kaybetti, oğlu ağır yaralı

Kayseri'de feci kaza! Özel halk otobüsü anne ile 10 yaşındaki oğluna çarptı: Anne hayatını kaybetti, oğlu ağır yaralı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde özel halk otobüsü yolun karşısına geçmeye çalışan Ebru Abravcı (28) ile oğlu Selahattin Abravcı'ya (10) çarptı. Korkunç kazada anne Ebru Abravcı hayatını kaybetti, yaralanan oğlu ise yoğun bakım servinde tedavi altına alındı. Otobüs şoförü M.C.Y. ise gözaltına alındı.

20.05.2024Gündem
Lezzet yarışında şampiyonluk öyküsü

Lezzet yarışında şampiyonluk öyküsü

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Liselerarası Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nda birinciliği alan Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bu başarıyı, diğer rakiplerinden çok daha kısıtlı imkanlarla elde etti. Endüstriyel mutfak malzemeleri yerine ev tipi mutfakta öğrenim gören lise öğrencileri 81 ilden 407 ekibi geride bırakarak İstanbul’daki büyük finalde şampiyonluğa ulaştı. Hayatlarında ilk kez sanayi tipi fırın gören ve ilk kez İstanbul’a gelen Siirtli öğrenciler ve öğretmenleri yarışmanın ardından duygularını Hürriyet’e anlattılar.

20.05.2024Eğitim
Bakan Yumaklı’dan bal üreticilerine müjde

Bakan Yumaklı’dan bal üreticilerine müjde

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yakında açıklayacakları yeni destekleme modelinde gezginci arıcılar ile genç ve kadın arıcılara kovan başı ilave destekleme vereceklerini duyurdu.

20.05.2024Ekonomi
Büfeci, kundakçı mı

Büfeci, kundakçı mı?

Düsseldorf’da 3 kişinin yaşamını yitirdiği yangını kendisi de patlama sonucu ölen büfeci Afgan’ın çıkardığı ileri sürüldü.

20.05.2024Avrupa
Frankfurt Türk Tiyatro Festivali ‘Sanata Evet’le başladı

Frankfurt Türk Tiyatro Festivali ‘Sanata Evet!’le başladı

Frankfurt Türk Tiyatro Festivali’nin resmi açılışı da, bir gün önce Ayla Algan’a adanan özel açılış programında olduğu gibi ‘Sanata Evet!’ mottosuyla başladı.

20.05.2024Avrupa
Tokatlı çiftçi borudan gelen sesin kaynağını öğrenince gözlerine inanamadı

Tokatlı çiftçi borudan gelen sesin kaynağını öğrenince gözlerine inanamadı

Tokat’ta çiftçilik yapan ve kendini "Diplomalı Hıyarcı" olarak tanıtan Uğur Karahan ve eşi, Turhal'daki tarlalarında su borusu döşerken borunun içinde bir yılanla karşılaştı. Delikten yılanı gören Karahan, onu kurtarmaya çalışırken yılanın filtreye sıkışarak hayatını kaybettiğini anladı. Yaşadığı ilginç anları cep telefonuyla kayda alan Karahan, bu deneyimi doğanın dengesine dikkat çekerek paylaştı.

20.05.2024Haber
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti: Bundan sonra ne olacak

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti: Bundan sonra ne olacak?

İran cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, helikopter kazasında hayatını kaybetti. Aynı helikopterde bulunan Dışişleri Bakanının da hayatını kaybettiği açıklandı. Ölüm haberinin ardından Cumhurbaşkanlığı görevini cumhurbaşkanı yardımcısı Muhammed Muhbir devralacak.

20.05.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğandan İrana başsağlığı mesajı:  Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı: Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Geçirdiği helikopter kazasında maalesef vefat ettiğini öğrendiğimiz, değerli mevkidaşım, kardeşim, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Türkiye olarak pek çok kez olduğu gibi bu zor ve müessif günlerinde de komşumuz İran’ın yanında olacağız.' dedi.

20.05.2024Gündem
ODTÜ, denizlerin röntgenini çekti

ODTÜ, denizlerin röntgenini çekti

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) gönüllü çevre deneyi “Denizlerimizin Genç Kaşifleri” Projesi’nde ilk sonuçlar açıklandı. Denize kıyısı olan 28 ilde nisan ayında yapılan deneyin bulgularına göre, deniz yüzeyi sıcaklığı arttı. Araştırmada geçen yılın aynı dönemine kıyasla sıcaklık Batı Karadeniz’de 2,3, Marmara’da 1,8, Akdeniz’de 1,5, Ege ve Doğu Karadeniz ise 1 derece yüksek ölçüldü.

20.05.2024Eğitim
Öğretmeninin kendisine söylediği gerçek oldu... Her zaman bunun için çalıştım; tek tercihim burası oldu

Öğretmeninin kendisine söylediği gerçek oldu... 'Her zaman bunun için çalıştım; tek tercihim burası oldu'

Aksaray’da, rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’nda, kendisini okutan sınıf öğretmeni ile birlikte görev yapıyor. Eğitim gördüğü okulda görev yapmanın kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, “Öğretmenim bir gün bana ‘Sen bir gün öğretmen olacaksın. Biz birlikte aynı okulda görev yapacağız’ dedi. O sözü ne kadar kalbime işlediyse, ben her zaman bunun için çalıştım. Öğretmenim burada olduğu için tek tercih burayı yazdım ve çok şükür burayı kazandım” dedi.

20.05.2024Gündem
İl içi tayin ve yerleştirme atama sonuçları ne zaman açıklanacak Tarih duyuruldu

İl içi tayin ve yerleştirme atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih duyuruldu

Başvuruları 13 ile 17 Mayıs aralığında gerçekleştirilen il içi tayin başvurusu için gözler İl Milli Eğitim Müdürlüklerine çevrildi. Türkiye genelinde binlerce öğretmenin merakla beklediği yer değiştirme atama sonuçları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da müdürlükler aracılığıyla duyurulacak. Peki, hangi iller il içi tayin ve yerleştirme sonuçlarını açıkladı? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

20.05.2024Bilgi
Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı Hareket Proje Taşımacılık bireysele kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek

Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı! Hareket Proje Taşımacılık bireysele kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Yatırımcılar tarafından beklenen Hareket Proje halka arz sonuçları belli oldu! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Hareket Proje Taşımacılığı'nın halka arz süreci tamamlandı. Yatırımcıların merakla beklediği sonuçlar kısa süre içinde açıklanacak. "Hareket Proje halka arzda kaç lot dağıtıldı?" sorusu, yatırım camiasında büyük ilgi görüyor. Bu halka arzda, toplam 24 milyon TL nominal değerindeki hisseler, birim fiyatı 70 TL üzerinden yatırımcılara sunuldu. Peki, Hareket Proje'nin halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak ve hisseler borsada işlem görmeye ne zaman başlayacak?

20.05.2024Bilgi
Gaziantepte müzeye çevirdiği evinin altında binlerce yıllık mağara leşfetti

Gaziantep'te müzeye çevirdiği evinin altında binlerce yıllık mağara leşfetti

Gaziantep'te Hanifi Özaslan müzeye çevirdiği evinin altında hamam bulunan bir mağara keşfetti. Yapılan incelemelerde, mağaranın binlerce yıllık geçmişi olduğu ve hamam olarak kullanıldığı öğrenildi.

20.05.2024Gündem
20 yıldan fazla sürede yapılmış 48 araştırma incelendi... Sonuçlar çok çarpıcı Ölümcül hastalıklara karşı en güçlü kalkan

20 yıldan fazla sürede yapılmış 48 araştırma incelendi... Sonuçlar çok çarpıcı! Ölümcül hastalıklara karşı en güçlü kalkan

Çağın vebası metabolik hastalıklar, her yıl dünyanın yüz binlerce kişinin ölümüne yol açıyor. Ancak bu hastalıklardan korunmak aslında oldukça kolay. Hafta içi yayımlanan bir araştırma da bu konuda çok çarpıcı veriler ortaya koydu.

20.05.2024Sağlık
Berlin rengarenk

Berlin rengarenk

Almanya’nın başkenti Berlin’de hafta sonu düzenlenen ‘Berlin Kültürler Karnavalı’nı 650 bine yakın kişi izlerken, unutulmaz anlar ve anılar yaşandı.

20.05.2024Avrupa
14 ilde göçmen kaçakçılığına karşı operasyon 40 organizatör yakalandı

14 ilde göçmen kaçakçılığına karşı operasyon! 40 organizatör yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen 'Kalkan-22 Operasyonları'nda 40 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

20.05.2024Haber
Öğretmen atamaları için başvurular başladı

Öğretmen atamaları için başvurular başladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular 20 Mayıs’ta başladı. 31 Mayıs’a kadar devam edecek başvurular elektronik ortamda yapılacak.

20.05.2024Eğitim
Yapay zekaya dikkat ‘Riskleri ve fırsatları iyi bilmek gerekiyor’

Yapay zekaya dikkat! ‘Riskleri ve fırsatları iyi bilmek gerekiyor!’

Almanya Türk Mühendis ve Mimarlar Birliği (TMMB e.V), son haftalarda gündemden düşmeyen yapay zeka konusunda bir toplantı düzenledi.

20.05.2024Avrupa
Başakşehirde trafikte tehlikeli anlar

Başakşehir'de trafikte tehlikeli anlar

İstanbul Başakşehir'de TEM Otoyolu'nda hızla ilerleyen iki hafif ticari araçla bir otomobil sürücüsü trafikte makas atarak ilerledi. Üç sürücü, zaman zaman birbirlerine yol vermemek için tehlikeli manevralar yaptı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

20.05.2024Gündem
Bakan Şimşekten enflasyon mesajı: Tek haneye düşürüne kadar çalışmaya devam edeceğiz

Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: Tek haneye düşürüne kadar çalışmaya devam edeceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Şimşek, "Biz enflasyonu düşürmekte kararlıyız. Bu sene bir miktar düştükten sonra geri çekilmeyeceğiz. Mali para politikamızdan geri adım atmayacağız. Biz bu enflasyonu düşürene kadar çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. "KDV'de artış görmüyoruz" diyen Bakan Şimşek, "Deprem, kur ve vergi etkisi ile son 1 yılda enflasyon yükseldi." dedi. Öte yandan Şimşek, "1-16 Nisan arasında MB’de iyileşme neredeyse 49 milyar dolar. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir iyileşme var" mesajını verdi.

20.05.2024Ekonomi
Rekabet Kurumu Googleın savunmasını alacağı tarihi açıkladı

Rekabet Kurumu Google'ın savunmasını alacağı tarihi açıkladı

Rekabet Kurumu'ndan yapılan duyuruda Google'a açılan soruşturmanın sözlü savunma toplantısının 25.06.2024 tarihinde yapılacağı belirtildi.

20.05.2024Ekonomi
FDP: ‘Çalışma saatleri esnek olsun’

FDP: ‘Çalışma saatleri esnek olsun’

Almanya’da emeklilik yaşının yükseltilmesi ve 63’te erken emekliliğe son verilmesi tartışmaları sürerken, şimdi de haftalık çalışma süresi tartışmaları başladı.

20.05.2024Avrupa
Sözlü uyarı cinayetle son bulmuştu Abdullah’ı öldüren sanıklara haksız tahrik ve iyi hal indirimi

Sözlü uyarı cinayetle son bulmuştu! Abdullah’ı öldüren sanıklara 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi

Adana'nın Seyhan ilçesinde parkta alkol alırken kendilerini “Burada içki içemezsiniz” diyerek uyaran Abdullah Yavuz Dal’ı (27) bıçaklayarak öldürdükleri gerekçesiyle tutuklu yargılanan 3 sanıktan Yusuf Özdemir (19) ve Ercan Taş (20) ‘haksız tahrik’ ve ‘iyi hal' indirimi uygulanarak 20’şer yıl, Mehmet Gökşin (20) ise 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

20.05.2024Gündem
Sokak ortasında tekme tokat dövülen çocuğun kalbi durdu

Sokak ortasında tekme tokat dövülen çocuğun kalbi durdu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sosyal medyadan tartıştıkları H.K.'yı (14) sokak ortasında tekme- tokat döverek hastanelik ederek kalbinin durmasına neden olan Yusuf G. (16) ve arkadaşı Seyfi E. (17), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olay anı güvenlik kamerasına da yansırken, durumu ağır olan H.K.'nın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

20.05.2024Gündem
Yeni hafta akaryakıt fiyatları 20 Mayıs 2024 | Benzine, motorine (mazota) indirim ya da zam var mı

Yeni hafta akaryakıt fiyatları 20 Mayıs 2024 | Benzine, motorine (mazota) indirim ya da zam var mı?

20 Mayıs 2024 güncel akaryakıt fiyatları tabelalara yansıdı. Kısa süre önce başlatılan akaryakıt tek fiyat uygulaması, otomobil sahiplerinin İstanbul, Ankara ve İzmir'deki fiyatları yakından takip etmesine neden oluyor. Akaryakıta yapılan indirim ve zam haberleri, özellikle ulaşım sektöründe çalışanlar için büyük önem taşıyor. Bu fiyat değişiklikleri, gece yarısından itibaren pompaya yansıyor. Peki, bugün benzine ve motorine (mazot) indirim ya da zam var mı? İşte 20 Mayıs 2024 güncel akaryakıt fiyatları!

20.05.2024Bilgi
İran Cumhurbaşkanı Reisi, helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi, helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Kazanın ardından Reisi'nin hayatını kaybettiği açıklandı. İranlı yetkili aynı helikopterde bulunan Dışişleri Bakanı Abdullahiyan'ın da hayatını kaybettiğini duyurdu. Reisi'nin helikopterin yerini Akıncı İHA Tahran'a bildirdi.

20.05.2024Haber
SPD’de Scholz’a isyan sesleri

SPD’de Scholz’a isyan sesleri

Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP’den oluşan koalisyon hükümetine güven düşerken, SPD’de, Olaf Scholz’un yerine Federal Savunma Bakanı Boris Pistorius’un başbakan adayı gösterilmesi önerildi.

20.05.2024Avrupa
Evleri yandı, üvey oğlundan korkup şehri terk ettiler: Bunu yaşayacağıma ölsem daha iyiydi

Evleri yandı, üvey oğlundan korkup şehri terk ettiler: Bunu yaşayacağıma ölsem daha iyiydi

Mersin’de uyuşturucu müptelası genç, üvey annesini döverken kendisine ‘oğlum anneni neden dövüyorsun’ diye tepki gösteren dedesini hastanelik etti. Yaşlı adamın kafasına 4 dikiş atıldı. Torunundan şikayetçi olan dede ve gelini, korkup minibüsleriyle Adana’ya gelip yaşamaya başladı.

20.05.2024Gündem
Borsa haftaya rekorla başladı

Borsa haftaya rekorla başladı

BİST 100 endeksi 10660 puan ile rekor kırdı.

20.05.2024Ekonomi
35. yıla coşkulu kutlama

35. yıla coşkulu kutlama

Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’na (AABF) bağlı olan Rheda -Wiedenbrück Alevi Kültür Merkezi, 35’inci kuruluş yıl dönümünü Stadthalle salonunda düzenledikleri bir etkinlikte coşkuyla kutladı.

20.05.2024Avrupa
Kütahyada otomobil şarampole devrildi 3 kişi yaralandı

Kütahya'da otomobil şarampole devrildi! 3 kişi yaralandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yoldan çıkıp şarampole devrilen otomobildeki üç kişi yaralandı.

20.05.2024Gündem
Borudan gelen sesin kaynağını bulunca gözlerine inanamadı... İlk defa bu kadar yakından gördüm

Borudan gelen sesin kaynağını bulunca gözlerine inanamadı... 'İlk defa bu kadar yakından gördüm'

Tokat’ta çiftçilik yapan ve kendini "Diplomalı Hıyarcı" olarak tanıtan Uğur Karahan ve eşi, Turhal'daki tarlalarında su borusu döşerken borunun içinde bir yılanla karşılaştı. Delikten yılanı gören Karahan, onu kurtarmaya çalışırken yılanın filtreye sıkışarak hayatını kaybettiğini anladı. Yaşadığı ilginç anları cep telefonuyla kayda alan Karahan, bu deneyimi doğanın dengesine dikkat çekerek paylaştı.

20.05.2024Gündem
Çanakkale Boğazında gemi makine arızası yaptı

Çanakkale Boğazı'nda gemi makine arızası yaptı

Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yapan Liberya bayraklı tanker, römorkörler eşliğinde Bozcaada Demir Sahası'na demirletildi.

20.05.2024Gündem
Haftalık Burç Yorumları 20-26 Mayıs 2024 || Aygül Aydın yazdı... Yeni Başlangıçlara Hazır Ol Burcunuzu Neler Bekliyor Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 20-26 Mayıs 2024 || Aygül Aydın yazdı... Yeni Başlangıçlara Hazır Ol! Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık burç yorumları 20-26 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. 20 Mayıs saat 16:00’da Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Sosyal etkileşimin daha fazla arttığı ve kendini daha fazla araştırmaya bıraktığın bir zaman dilimindesin. Dostlarına zaman ayır ve yeni bir eğitime başlamayı seç. Bu hafta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Haftalık burç yorumları 20-26 Mayıs 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 20-26 Mayıs haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 20-26 Mayıs haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, haftalık burç yorumları 20-26 Mayıs 2024

20.05.2024Astro Gündem
Karne Günü ne zaman Okullar ayın kaçında kapanacak MEBden takvim bilgisi

Karne Günü ne zaman? Okullar ayın kaçında kapanacak? MEB'den takvim bilgisi

Karneler en zaman verilecek ve karne günü ne zaman sorusu, Mayıs ayının son günlerine girilirken merak konusu oldu. Milyonlarca öğrencinin kış aylarından bu yana ter döktüğü okul sıralarında karne günü için geri sayım başladı. Peki, karne günü ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek? İşte, MEB'in takvim bilgisine göre okulların kapanacağı tarih bilgisi ve detaylar

20.05.2024Bilgi
Adanada pastanede korkunç olay Kurye, pastane sahibini silahla vurdu, çalışanlar kuryeyi darbetti

Adana'da pastanede korkunç olay! Kurye, pastane sahibini silahla vurdu, çalışanlar kuryeyi darbetti

Adana'nın Seyhan ilçesinde çıkan tartışmada kurye Mertcan I., pastanenin sahibi Servet K.'yi tabancayla vurarak yaraladı. Silahlı saldırının ardından kurye Mertcan I., diğer pastane çalışanları tarafından darbedildi. Yaralanan Mercan I. ile Servet K. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

20.05.2024Gündem
FİLENİN SULTANLARI PUAN DURUMU VE SIRALAMASI MAYIS 2024 || Türkiye, 2024 Milletler Liginde kaçıncı sırada, kaç puanda bulunuyor Milletler Ligi puan tablosu

FİLENİN SULTANLARI PUAN DURUMU VE SIRALAMASI MAYIS 2024 || Türkiye, 2024 Milletler Ligi'nde kaçıncı sırada, kaç puanda bulunuyor? Milletler Ligi puan tablosu!

Filenin Sultanları puan durumu tablosu Fransa maçının ardından merak ediliyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’ndeki ilk maçında Japonya’ya 3-2 mağlup oldu. Ay yıldızlılar ikinci maçında ise Hollanda’yı 3-1 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı. Filenin Sultanları turnuvada dördüncü maçında ise Fransa ile mücadele etti ve puan tablosu da yeniden şekillendi. Peki Filenin Sultanları, 2024 Milletler Ligi'nde kaçıncı sırada, puanı kaç? İşte güncel puan tablosu...

20.05.2024Spor Arena
Altından yeni rekor

Altından yeni rekor

Altının ons fiyatı uluslararası piyasalarda 2450 dolar seviyesine çıkarak rekor kırdı. Altının gramı da erken saatlerde 2540 TL'yi gördü.

20.05.2024Ekonomi
Ünlü sanatçının gurur günü... Kızım liseden mezun oldu

Ünlü sanatçının gurur günü... 'Kızım liseden mezun oldu'

Kızının mezuniyet fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

20.05.2024Hayat
Günlük Burç Yorumları 20 Mayıs 2024 | Bağımsız Hareket Edebilirsin Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 20 Mayıs 2024 | Bağımsız Hareket Edebilirsin! Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumları 20 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. Kendi ihtiyaçlarını karşılayarak ve herkesten bağımsız bir şekilde hareket edebilir ve başkalarının beklentilerinden özgür olabilirsin. Günlük burç yorumları 20 Mayıs 2024, her burç için ayrı ayrı merak ediliyor. Bugün aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 20 Mayıs Pazartesi günü burç yorumları ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 20 Mayıs 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları 20 Mayıs 2024!

20.05.2024Astro Gündem
Kabine bugün toplanacak... İşte masadaki konular

Kabine bugün toplanacak... İşte masadaki konular

Kabine bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Gündemdeki başlıklar neler, hangi konular öncelikli olarak masaya yatırılacak? İşte detaylar...

20.05.2024Gündem
İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, bulundu mu Son dakika: AKINCI ENKAZI BULDU ilk açıklama geldi İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisiden son durum

İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, bulundu mu? Son dakika: AKINCI ENKAZI BULDU ilk açıklama geldi! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'den son durum

Baraj açılışı için gittiği Azerbaycan'dan dönüşü sırasında helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı İbrahim Rsisi'nin akıbeti merak edilip araştırılıyor. En çok merak edilenler arasında ise "İbrahim Reisi bulundu mu?" ve "İbrahim Reisi öldü mü?" sorularının cevabı araştırılıyor. Hemen belirtelim ki İnsansız Hava Aracı Akıncı'nın destek verdiği arama kurtarma faaliyetlerinden haber geldi. İbrahim Reisi'nin içerisinde bulunduğu düşen helikopterin enkazına ulaşıldı. Peki, İbrahim Reisi öldü mü? İşte İran kaynaklarından gelen son dakika İbrahim Reisi açıklaması....

20.05.2024Bilgi
Yargı ne zaman bitecek, finale kaç bölüm kaldı Finale adım adım... İşte Yargı final 95. bölüm tarihi

Yargı ne zaman bitecek, finale kaç bölüm kaldı? Finale adım adım... İşte Yargı final 95. bölüm tarihi

Yargı finali için geri sayım başladı. Kanal D ekranlarının 3 sezondur damga vuran dizisi Yargı final yapmaya hazırlanıyor. Bu akşam Yargı 94. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Yargı final bölümü merakla beklenirken, yine izleyicisiyle birlikte Lütfü Kırdar sahnesinde veda edecek. Yargı finale kaç bölüm kaldı, ne zaman bitiyor? Heyecan dorukta! İşte Yargı final tarihi...

20.05.2024Televizyon