GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.692.897 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı Hareket Proje Taşımacılık bireysele kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek

Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı! Hareket Proje Taşımacılık bireysele kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Yatırımcılar tarafından beklenen Hareket Proje halka arz sonuçları belli oldu! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Hareket Proje Taşımacılığı'nın halka arz süreci tamamlandı. Yatırımcıların merakla beklediği sonuçlar kısa süre içinde açıklanacak. "Hareket Proje halka arzda kaç lot dağıtıldı?" sorusu, yatırım camiasında büyük ilgi görüyor. Bu halka arzda, toplam 24 milyon TL nominal değerindeki hisseler, birim fiyatı 70 TL üzerinden yatırımcılara sunuldu. Peki, Hareket Proje'nin halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak ve hisseler borsada işlem görmeye ne zaman başlayacak?

20.05.2024Bilgi
Gaziantepte müzeye çevirdiği evinin altında binlerce yıllık mağara leşfetti

Gaziantep'te müzeye çevirdiği evinin altında binlerce yıllık mağara leşfetti

Gaziantep'te Hanifi Özaslan müzeye çevirdiği evinin altında hamam bulunan bir mağara keşfetti. Yapılan incelemelerde, mağaranın binlerce yıllık geçmişi olduğu ve hamam olarak kullanıldığı öğrenildi.

20.05.2024Gündem
20 yıldan fazla sürede yapılmış 48 araştırma incelendi... Sonuçlar çok çarpıcı Ölümcül hastalıklara karşı en güçlü kalkan

20 yıldan fazla sürede yapılmış 48 araştırma incelendi... Sonuçlar çok çarpıcı! Ölümcül hastalıklara karşı en güçlü kalkan

Çağın vebası metabolik hastalıklar, her yıl dünyanın yüz binlerce kişinin ölümüne yol açıyor. Ancak bu hastalıklardan korunmak aslında oldukça kolay. Hafta içi yayımlanan bir araştırma da bu konuda çok çarpıcı veriler ortaya koydu.

20.05.2024Sağlık
Berlin rengarenk

Berlin rengarenk

Almanya’nın başkenti Berlin’de hafta sonu düzenlenen ‘Berlin Kültürler Karnavalı’nı 650 bine yakın kişi izlerken, unutulmaz anlar ve anılar yaşandı.

20.05.2024Avrupa
Öğretmen atamaları için başvurular başladı

Öğretmen atamaları için başvurular başladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular 20 Mayıs’ta başladı. 31 Mayıs’a kadar devam edecek başvurular elektronik ortamda yapılacak.

20.05.2024Eğitim
Yapay zekaya dikkat ‘Riskleri ve fırsatları iyi bilmek gerekiyor’

Yapay zekaya dikkat! ‘Riskleri ve fırsatları iyi bilmek gerekiyor!’

Almanya Türk Mühendis ve Mimarlar Birliği (TMMB e.V), son haftalarda gündemden düşmeyen yapay zeka konusunda bir toplantı düzenledi.

20.05.2024Avrupa
Başakşehirde trafikte tehlikeli anlar

Başakşehir'de trafikte tehlikeli anlar

İstanbul Başakşehir'de TEM Otoyolu'nda hızla ilerleyen iki hafif ticari araçla bir otomobil sürücüsü trafikte makas atarak ilerledi. Üç sürücü, zaman zaman birbirlerine yol vermemek için tehlikeli manevralar yaptı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

20.05.2024Gündem
Bakan Şimşekten önemli açıklamalar

Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

20.05.2024Ekonomi
Rekabet Kurumu Googleın savunmasını alacağı tarihi açıkladı

Rekabet Kurumu Google'ın savunmasını alacağı tarihi açıkladı

Rekabet Kurumu'ndan yapılan duyuruda Google'a açılan soruşturmanın sözlü savunma toplantısının 25.06.2024 tarihinde yapılacağı belirtildi.

20.05.2024Ekonomi
FDP: ‘Çalışma saatleri esnek olsun’

FDP: ‘Çalışma saatleri esnek olsun’

Almanya’da emeklilik yaşının yükseltilmesi ve 63’te erken emekliliğe son verilmesi tartışmaları sürerken, şimdi de haftalık çalışma süresi tartışmaları başladı.

20.05.2024Avrupa
Sözlü uyarı cinayetle son bulmuştu Abdullah’ı öldüren sanıklara haksız tahrik ve iyi hal indirimi

Sözlü uyarı cinayetle son bulmuştu! Abdullah’ı öldüren sanıklara 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi

Adana'nın Seyhan ilçesinde parkta alkol alırken kendilerini “Burada içki içemezsiniz” diyerek uyaran Abdullah Yavuz Dal’ı (27) bıçaklayarak öldürdükleri gerekçesiyle tutuklu yargılanan 3 sanıktan Yusuf Özdemir (19) ve Ercan Taş (20) ‘haksız tahrik’ ve ‘iyi hal' indirimi uygulanarak 20’şer yıl, Mehmet Gökşin (20) ise 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

20.05.2024Gündem
Sokak ortasında tekme tokat dövülen çocuğun kalbi durdu

Sokak ortasında tekme tokat dövülen çocuğun kalbi durdu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sosyal medyadan tartıştıkları H.K.'yı (14) sokak ortasında tekme- tokat döverek hastanelik ederek kalbinin durmasına neden olan Yusuf G. (16) ve arkadaşı Seyfi E. (17), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olay anı güvenlik kamerasına da yansırken, durumu ağır olan H.K.'nın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

20.05.2024Gündem
Yeni hafta akaryakıt fiyatları 20 Mayıs 2024 | Benzine, motorine (mazota) indirim ya da zam var mı

Yeni hafta akaryakıt fiyatları 20 Mayıs 2024 | Benzine, motorine (mazota) indirim ya da zam var mı?

20 Mayıs 2024 güncel akaryakıt fiyatları tabelalara yansıdı. Kısa süre önce başlatılan akaryakıt tek fiyat uygulaması, otomobil sahiplerinin İstanbul, Ankara ve İzmir'deki fiyatları yakından takip etmesine neden oluyor. Akaryakıta yapılan indirim ve zam haberleri, özellikle ulaşım sektöründe çalışanlar için büyük önem taşıyor. Bu fiyat değişiklikleri, gece yarısından itibaren pompaya yansıyor. Peki, bugün benzine ve motorine (mazot) indirim ya da zam var mı? İşte 20 Mayıs 2024 güncel akaryakıt fiyatları!

20.05.2024Bilgi
İran Cumhurbaşkanı Reisi, helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi, helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Kazanın ardından Reisi'nin hayatını kaybettiği açıklandı. İranlı yetkili aynı helikopterde bulunan Dışişleri Bakanı Abdullahiyan'ın da hayatını kaybettiğini duyurdu. Reisi'nin helikopterin yerini Akıncı İHA Tahran'a bildirdi.

20.05.2024Haber
SPD’de Scholz’a isyan sesleri

SPD’de Scholz’a isyan sesleri

Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP’den oluşan koalisyon hükümetine güven düşerken, SPD’de, Olaf Scholz’un yerine Federal Savunma Bakanı Boris Pistorius’un başbakan adayı gösterilmesi önerildi.

20.05.2024Avrupa
Evleri yandı, üvey oğlundan korkup şehri terk ettiler: Bunu yaşayacağıma ölsem daha iyiydi

Evleri yandı, üvey oğlundan korkup şehri terk ettiler: Bunu yaşayacağıma ölsem daha iyiydi

Mersin’de uyuşturucu müptelası genç, üvey annesini döverken kendisine ‘oğlum anneni neden dövüyorsun’ diye tepki gösteren dedesini hastanelik etti. Yaşlı adamın kafasına 4 dikiş atıldı. Torunundan şikayetçi olan dede ve gelini, korkup minibüsleriyle Adana’ya gelip yaşamaya başladı.

20.05.2024Gündem
Borsa haftaya rekorla başladı

Borsa haftaya rekorla başladı

BİST 100 endeksi 10660 puan ile rekor kırdı.

20.05.2024Ekonomi
35. yıla coşkulu kutlama

35. yıla coşkulu kutlama

Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’na (AABF) bağlı olan Rheda -Wiedenbrück Alevi Kültür Merkezi, 35’inci kuruluş yıl dönümünü Stadthalle salonunda düzenledikleri bir etkinlikte coşkuyla kutladı.

20.05.2024Avrupa
Kütahyada otomobil şarampole devrildi 3 kişi yaralandı

Kütahya'da otomobil şarampole devrildi! 3 kişi yaralandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yoldan çıkıp şarampole devrilen otomobildeki üç kişi yaralandı.

20.05.2024Gündem
Borudan gelen sesin kaynağını bulunca gözlerine inanamadı... İlk defa bu kadar yakından gördüm

Borudan gelen sesin kaynağını bulunca gözlerine inanamadı... 'İlk defa bu kadar yakından gördüm'

Tokat’ta çiftçilik yapan ve kendini "Diplomalı Hıyarcı" olarak tanıtan Uğur Karahan ve eşi, Turhal'daki tarlalarında su borusu döşerken borunun içinde bir yılanla karşılaştı. Delikten yılanı gören Karahan, onu kurtarmaya çalışırken yılanın filtreye sıkışarak hayatını kaybettiğini anladı. Yaşadığı ilginç anları cep telefonuyla kayda alan Karahan, bu deneyimi doğanın dengesine dikkat çekerek paylaştı.

20.05.2024Gündem
Çanakkale Boğazında gemi makine arızası yaptı

Çanakkale Boğazı'nda gemi makine arızası yaptı

Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yapan Liberya bayraklı tanker, römorkörler eşliğinde Bozcaada Demir Sahası'na demirletildi.

20.05.2024Gündem
Haftalık Burç Yorumları 20-26 Mayıs 2024 || Aygül Aydın yazdı... Yeni Başlangıçlara Hazır Ol Burcunuzu Neler Bekliyor Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 20-26 Mayıs 2024 || Aygül Aydın yazdı... Yeni Başlangıçlara Hazır Ol! Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık burç yorumları 20-26 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. 20 Mayıs saat 16:00’da Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Sosyal etkileşimin daha fazla arttığı ve kendini daha fazla araştırmaya bıraktığın bir zaman dilimindesin. Dostlarına zaman ayır ve yeni bir eğitime başlamayı seç. Bu hafta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Haftalık burç yorumları 20-26 Mayıs 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 20-26 Mayıs haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 20-26 Mayıs haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, haftalık burç yorumları 20-26 Mayıs 2024

20.05.2024Astro Gündem
Karne Günü ne zaman Okullar ayın kaçında kapanacak MEBden takvim bilgisi

Karne Günü ne zaman? Okullar ayın kaçında kapanacak? MEB'den takvim bilgisi

Karneler en zaman verilecek ve karne günü ne zaman sorusu, Mayıs ayının son günlerine girilirken merak konusu oldu. Milyonlarca öğrencinin kış aylarından bu yana ter döktüğü okul sıralarında karne günü için geri sayım başladı. Peki, karne günü ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek? İşte, MEB'in takvim bilgisine göre okulların kapanacağı tarih bilgisi ve detaylar

20.05.2024Bilgi
Adanada pastanede korkunç olay Kurye, pastane sahibini silahla vurdu, çalışanlar kuryeyi darbetti

Adana'da pastanede korkunç olay! Kurye, pastane sahibini silahla vurdu, çalışanlar kuryeyi darbetti

Adana'nın Seyhan ilçesinde çıkan tartışmada kurye Mertcan I., pastanenin sahibi Servet K.'yi tabancayla vurarak yaraladı. Silahlı saldırının ardından kurye Mertcan I., diğer pastane çalışanları tarafından darbedildi. Yaralanan Mercan I. ile Servet K. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

20.05.2024Gündem

FİLENİN SULTANLARI PUAN DURUMU VE SIRALAMASI MAYIS 2024 || Türkiye, 2024 Milletler Ligi'nde kaçıncı sırada, kaç puanda bulunuyor? Milletler Ligi puan tablosu!

Filenin Sultanları puan durumu tablosu Fransa maçının ardından merak ediliyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’ndeki ilk maçında Japonya’ya 3-2 mağlup oldu. Ay yıldızlılar ikinci maçında ise Hollanda’yı 3-1 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı. Filenin Sultanları turnuvada dördüncü maçında ise Fransa ile mücadele etti ve puan tablosu da yeniden şekillendi. Peki Filenin Sultanları, 2024 Milletler Ligi'nde kaçıncı sırada, puanı kaç? İşte güncel puan tablosu...

20.05.2024Spor Arena
Altından yeni rekor

Altından yeni rekor

Altının ons fiyatı uluslararası piyasalarda 2450 dolar seviyesine çıkarak rekor kırdı. Altının gramı da erken saatlerde 2540 TL'yi gördü.

20.05.2024Ekonomi
Ünlü sanatçının gurur günü... Kızım liseden mezun oldu

Ünlü sanatçının gurur günü... 'Kızım liseden mezun oldu'

Kızının mezuniyet fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

20.05.2024Hayat
Günlük Burç Yorumları 20 Mayıs 2024 | Bağımsız Hareket Edebilirsin Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 20 Mayıs 2024 | Bağımsız Hareket Edebilirsin! Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumları 20 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. Kendi ihtiyaçlarını karşılayarak ve herkesten bağımsız bir şekilde hareket edebilir ve başkalarının beklentilerinden özgür olabilirsin. Günlük burç yorumları 20 Mayıs 2024, her burç için ayrı ayrı merak ediliyor. Bugün aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 20 Mayıs Pazartesi günü burç yorumları ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 20 Mayıs 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları 20 Mayıs 2024!

20.05.2024Astro Gündem
Kabine bugün toplanacak... İşte masadaki konular

Kabine bugün toplanacak... İşte masadaki konular

Kabine bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Gündemdeki başlıklar neler, hangi konular öncelikli olarak masaya yatırılacak? İşte detaylar...

20.05.2024Gündem
İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, bulundu mu Son dakika: AKINCI ENKAZI BULDU ilk açıklama geldi İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisiden son durum

İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, bulundu mu? Son dakika: AKINCI ENKAZI BULDU ilk açıklama geldi! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'den son durum

Baraj açılışı için gittiği Azerbaycan'dan dönüşü sırasında helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı İbrahim Rsisi'nin akıbeti merak edilip araştırılıyor. En çok merak edilenler arasında ise "İbrahim Reisi bulundu mu?" ve "İbrahim Reisi öldü mü?" sorularının cevabı araştırılıyor. Hemen belirtelim ki İnsansız Hava Aracı Akıncı'nın destek verdiği arama kurtarma faaliyetlerinden haber geldi. İbrahim Reisi'nin içerisinde bulunduğu düşen helikopterin enkazına ulaşıldı. Peki, İbrahim Reisi öldü mü? İşte İran kaynaklarından gelen son dakika İbrahim Reisi açıklaması....

20.05.2024Bilgi
Yargı ne zaman bitecek, finale kaç bölüm kaldı Finale adım adım... İşte Yargı final 95. bölüm tarihi

Yargı ne zaman bitecek, finale kaç bölüm kaldı? Finale adım adım... İşte Yargı final 95. bölüm tarihi

Yargı finali için geri sayım başladı. Kanal D ekranlarının 3 sezondur damga vuran dizisi Yargı final yapmaya hazırlanıyor. Bu akşam Yargı 94. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Yargı final bölümü merakla beklenirken, yine izleyicisiyle birlikte Lütfü Kırdar sahnesinde veda edecek. Yargı finale kaç bölüm kaldı, ne zaman bitiyor? Heyecan dorukta! İşte Yargı final tarihi...

20.05.2024Televizyon
Villarreal - Real Madrid maçında Arda Güler ve Sörloth damgası 25 yıl sonra ilki başardı, Fenerbahçeyi kutladı

Villarreal - Real Madrid maçında Arda Güler ve Sörloth damgası! 25 yıl sonra ilki başardı, Fenerbahçe'yi kutladı

İspanya LaLiga'da dün akşam oynanan Villarreal - Real Madrid maçına Arda Güler ve Alexander Sörloth damga vurdu. Milli futbolcumuzun 2 golle yıldızlaşıp 25 yıl sonra ilki başarığı mücadelede Trabzonspor'un eski golcüsü de 4 gol attı. Arda Güler, 2 gol attığı maçın ardından Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı mağlup etmesini de kutladı.

20.05.2024Futbol
FAİZ KARARI MAYIS 2024 || Merkez Bankası Para Politikası Kurulu PPK Mayıs ayı  toplantısı ne zaman Faiz kararı ne zaman açıklanacak Faizler yükselecek mi İşte merak edilen ayrıntılar

FAİZ KARARI MAYIS 2024 || Merkez Bankası Para Politikası Kurulu PPK Mayıs ayı  toplantısı ne zaman? Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Faizler yükselecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar

Mayıs ayı faiz kararı öncesi geri sayım sürüyor. Ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar merak içerisinde "Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak?" sorusunun cevabını araştırıyor. Bilindiği üzere faiz kararı Merkez Bankası Para Politikası Kurulu PPK toplantısı sonrasında belli oluyor. PPK toplantı tarihi belli oldu. Peki, Mayıs ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen sorunun cevabı...

20.05.2024Bilgi
Ayrılık iddialarına inat gülerek poz verdiler… Bu aşk bu kadar çabuk ölemez…

Ayrılık iddialarına inat gülerek poz verdiler… Bu aşk bu kadar çabuk ölemez…

Magazin dünyası günlerdir Hollywood’un en ünlü çiftlerinden birinin ayrılık söylentileriyle çalkalanıyor. Uzunca bir süre bir arada görüntülenemeyen karı kocanın aslında çoktan ayrılmış olduğu ve evliliklerini bitirecekleri söyleniyor.

20.05.2024Magazin
Kahverengi mi, beyaz mı Hangi yumurta daha sağlıklı

Kahverengi mi, beyaz mı? Hangi yumurta daha sağlıklı?

Kahvaltıdan hamur işine, tatlıdan ana yemeklere kadar pek çok öğünde başrol oynayan yumurta hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaya ne dersiniz? Bir adet yumurtanın yalnızca 70 kalori olduğunu söyleyen Diyetisyen Buket Adanç, bu yararlı besini satın alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini detaylarıyla anlattı.

20.05.2024Sağlık
“Yalan”da rol alan Eylül Tumbar: Aşk hem zayıf hem de güçlü noktam

“Yalan”da rol alan Eylül Tumbar: Aşk hem zayıf hem de güçlü noktam

Kanal D’nin 27 Mayıs’ta ekrana gelecek yeni dizisi “Yalan”da rol alan Eylül Tumbar, Gardırop Magazin’in konuğu oldu.

20.05.2024Televizyon
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Djikunun gördüğü kırmızı kart doğru mu Fırat Aydınus yorumladı

Galatasaray - Fenerbahçe maçında Djiku'nun gördüğü kırmızı kart doğru mu? Fırat Aydınus yorumladı

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maçta Djiku'nun ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi çok konuşulmuştu. Hürriyet yazarı eski hakem Fırat Aydınus maçın tartışmalı pozisyonları masaya yatırıldı.

20.05.2024Futbol
SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU Kandilli ve AFAD son depremler güncel canlı liste Son deprem nerede ne zaman kaç büyüklüğünde oldu

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? Kandilli ve AFAD son depremler güncel canlı liste! Son deprem nerede ne zaman kaç büyüklüğünde oldu?

Son dakika depremler 20 Mayıs güncel tablosu günün ilk ışıklarıyla birlikte hissedilen sarsıntılar sonrasında en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sırlarda yer alıyor. Özellikle "Deprem mi oldu?" ve "Son deprem nerede ne zaman oldu?" sorularının cevabı en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki, bugün son deprem nerede ne zaman oldu? Hemen belirtelim ki Adana Saimbeyli ve Adıyaman Çelikhan'da peş peşe depremler meydana gelmeye davam ediyor. Ancak depremler 3.0 büyüklüğünün altında seyrediyor. İşte AFAD ve Kandilli son deprem20 Mayıs tablosu...

20.05.2024Bilgi
Bayram coşkusu

Bayram coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Ünlü isimler de verdikleri konserlerle bayram coşkusuna ortak oldu.

20.05.2024Hayat
14 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandı

14 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu! Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen 'Kalkan-22 Operasyonları'nda 40 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

20.05.2024Gündem
ALTIN FİYATLARI HAFTAYA DEĞER ARTIŞIYLA BAŞLADI Çeyrek ve gram altın fiyatları son dakika alış - satış tablosu || 20  Mayıs altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL

ALTIN FİYATLARI HAFTAYA DEĞER ARTIŞIYLA BAŞLADI! Çeyrek ve gram altın fiyatları son dakika alış - satış tablosu || 20  Mayıs altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? 

Altın fiyatları 20 Mayıs Pazartesi gününe değer artışıyla başladı. Geçtiğimiz hafta yatay yönlü bir seyir izleyen ancak haftanın son işlem gününde yeniden yukarı yönlü seyir izleyen altın, yeni haftanın ilk iş gününde de yukarı yönlü seyrini muhafaza ediyor. Gün içerisinde işlem yapacaklar ve ekonomi gündemini takip edenler ise merak içerisinde "Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL?" sorusunun cevabını araştırıyor. İşte güncel çeyrek ve gram altın fiyatları 20 Mayıs alış satış tablosu...

20.05.2024Bilgi
Kabine Toplantısı ne zaman Bugün (20 Mayıs Pazartesi) Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündem konuları

Kabine Toplantısı ne zaman? Bugün (20 Mayıs Pazartesi) Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündem konuları!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi, yeni haftayla beraber gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak olan toplantıda Türkiye'nin ekonomisinde son durum, iç ve dış siyasi konular ele alınacak. En son 6 Mayıs'ta yapılan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin atamaya esas branş dağılımı başvuru takvimi ile ilgili sürece yönelik değerlendirmelerde bulundu. Temmuz ayında milyonlarca emekli ve memura yapılacak zam öncesi gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi. Diğer yandan gündemin ana başlıklarından olan 9. yargı paketi için de beklentiler kritik toplantıya yöneldi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte, ayrıntılar.

20.05.2024Bilgi
SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 19 MAYIS 2024 ÇEKİLİŞ SORGULAMA (Tek tıkla öğren) | Milli Piyango Online Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı, 27 milyon TL ikramiye devretti

SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI! 19 MAYIS 2024 ÇEKİLİŞ SORGULAMA (Tek tıkla öğren) | Milli Piyango Online Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı, 27 milyon TL ikramiye devretti!

Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı 19 Mayıs 2024 Milli Piyango Online üzerinden erişime açıldı. Haftanın son Süper Loto canlı çekilişi, Sisal Şans tarafından noter huzurunda saat 21.30'da başladı. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanan çekiliş sonrası Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar ilan edildi. Bu akşamki Süper Loto çekiliş sonuçları ile 6 bilen çıkmadı ve tam 27.666.404,32 TL ikramiye devretti. Çekilişte 5 bilenler, 4 bilenler ve 3 bilenler de diğer ikramiyelerin sahibi oldu. Süper Loto sorgulama ekranı millipiyangoonline.com ile ikramiye kazançları tek tıkla öğrenilebilecek. İşte, 19 Mayıs 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları online sorgulama ekranı ve çekilişle ilgili ayrıntılı bilgiler...

20.05.2024Bilgi
MSB İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI CANLI SORGULAMA EKRANI 2024 (İsim listesi öğrenme sayfası) || MSB 1829 işçi alımı kura çekimi sonuçları nasıl öğrenilir... MSB kura çekimi sonuçları ve isim listesi açıklandı mı

MSB İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI CANLI SORGULAMA EKRANI 2024 (İsim listesi öğrenme sayfası) || MSB 1829 işçi alımı kura çekimi sonuçları nasıl öğrenilir?... MSB kura çekimi sonuçları ve isim listesi açıklandı mı?

MSB işçi alımı kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı 2024, 16 Mayıs'ta yapılan kura çekimiyle beraber merak konusu oldu. Milli Savunma Bakanlığı MSB 1829 kura çekimi 16 Mayıs tarihinde gerçekleşti. Kura başvurusunda bulunanlar heyecan içerisinde kura sonuçlarının saat kaçta ne zaman açıklanacağını merak edip araştırıyor. Hatırlanacağı gibi 1829 işçi alımı kura başvuruları 24 - 29 Nisan'da yapılmıştı. Peki, 1829 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı ne zaman açıklanacak? MSB kura çekimi sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl öğrenilir? İşte merak edilen soruların cevabı ve MSB kura sonuçları sorgulama ekranı...

20.05.2024Bilgi
Şimşek Plastikin sahibi Hayrettin Şimşek mi Görüntülerin ardından Şimşek Plastikten kamuoyu açıklaması

Şimşek Plastik'in sahibi Hayrettin Şimşek mi? Görüntülerin ardından Şimşek Plastik'ten kamuoyu açıklaması

Sosyal medyada birkaç gündür gündeme gelen görüntülerde, Şimşek Plastik'in sahibi olarak ifade edilen Hayrettin Şimşek isimli bir kişinin hurdacılık yaptığı öne sürülmüş ve akabinde buna yönelik iddialar gelmeye devam etmişti. Devam eden paylaşımlarda, Şimşek Plastik firmasının ticari faaliyetlerini sona erdirdiği ve bundan dolayı şirket sahibi olarak iddia edilen Hayrettin Şimşek isimli kişinin hurdacılık yaparak hayatını kazandığı yer bulmuştu. Sosyal medya paylaşımlarına yönelik açıklama yapan Şimşek Plastik, iddialara dair kamuoyu açıklamasını paylaştı.

20.05.2024Bilgi
İBANa para atmak yasak mı Hangi durumlarda İBAN üzerinden ödeme yasal olarak kabul edilir Uzman isim ayrıntıları açıkladı

İBAN'a para atmak yasak mı? Hangi durumlarda İBAN üzerinden ödeme yasal olarak kabul edilir? Uzman isim ayrıntıları açıkladı

İBAN'a para atmak yasal mı vb sorular, son haftalarda pek çok esnaf ve ticaret erbabının gündeminde yer almaya başladı. Özellikle nakit bulunmayan vatandaşların sıklıkla gerçekleştirdiği İBAN aracılığıyla ödeme sistemi, Maliye Bakanlığı'nın kıskacına takıldı. Kayıt dışı paranın takibinin yapılacağını açıklayan Bakan Mehmet Şimşek, İBAN ödeme sistemine yönelik de çalışmaların süreceğini ifade etti. Peki, İBAN'a para atmak yasak mı ve hangi durumlarda yasal olarak gerçekleşiyor? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

20.05.2024Bilgi
Seda Sayan: Evde sesim çıkmıyor

Seda Sayan: Evde sesim çıkmıyor!

Seda Sayan, Kral Müzik YouTube kanalında Serhat Tekin’in konuğu oldu.

20.05.2024Hayat
Bugün (20 Mayıs Pazartesi) okullar tatil mi 2024 ders var mı 20 Mayısta ilkokul ,ortaokul ve liseler tatil mi edildi, ders yapılacak mı İşte mevzuat bilgileri

Bugün (20 Mayıs Pazartesi) okullar tatil mi 2024 ders var mı? 20 Mayıs'ta ilkokul ,ortaokul ve liseler tatil mi edildi, ders yapılacak mı? İşte mevzuat bilgileri

Bugün okulların tatil olup olmadığı 19 Mayıs sonrası milyonlarca öğrenci ve velinin odaklandığı konulardan oldu. 20 mayıs Pazartesi okullar tatil mi? sorusu pazar günü kutlanan 19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılacaklar ve ailesiyle birlikte hafta sonu tatilini uzatacaklar merak içerisinde başta belirtilen sorunun cevabını araştırıyor. Merak edenler için detayları haberimizde derledik. Peki,  20 Mayıs okullar tatil mi 2024? İlkokul ,ortaokul ve liseler 20 Mayıs Pazartesi günü açık mı? İşte bugün okullar tatil mi sorusuna yönelik merak edilen sorunun cevabıyla ilgili ayrıntılar...

20.05.2024Bilgi
SURVİVOR ELEME ADAYLARI 19 MAYIS 2024 | Dün akşam Survivor 118. son bölüm eleme adayı kim oldu, eleme potasına kimler gitti Nagihan için karar verildi... İşte 4. dokunulmazlık oyununu kazanan takım

SURVİVOR ELEME ADAYLARI 19 MAYIS 2024 | Dün akşam Survivor 118. son bölüm eleme adayı kim oldu, eleme potasına kimler gitti? Nagihan için karar verildi... İşte 4. dokunulmazlık oyununu kazanan takım!

Survivor eleme adayı kim oldu, sorusunun yanıtı dün geceki kıran kırana dokunulmazlık mücadelesi sonrası belli oldu. Heyecanına hız kesmeden devam eden Survivor All Star'ın 19 Mayıs tarihli 118. son bölümünde, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, haftanın 4. dokunulmazlık oyununu kazanmak için zorlu parkurda mücadele verdi. Güç ve dengenin önemli olduğu oyunda mavi takım ipi göğüslerken, kırmızı takımda da Survivor 3. ve 4. eleme adayları netlik kazandı. Bu haftanın en kötü performansına sahip olan Nagihan için ada konseyinde Acun Ilıcalı verdikleri kararı duyurdu. Diskalifiye ihtimali bulunan Nagihan ile Acun Ilıcalı'nın yaşadığı tartışma Survivor'ın son bölümüne damga vurdu. Peki, dün akşam Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor eleme potasına kim gitti, 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor eleme adayları ve yeni bölüm fragmanı.

20.05.2024Televizyon

Yazar Sonuçları

Arılar yaşam demek, arı varsa hayat var…

Arılar yaşam demek, arı varsa hayat var…

Merhabalar sevgili okurlar.

20.05.2024