GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.691.400 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

BBP lideri Mustafa Destici: Partilerin hazine yardımı tasarruf kapsamında kaldırılsın

BBP lideri Mustafa Destici: Partilerin hazine yardımı tasarruf kapsamında kaldırılsın

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Siyasi partilere haksız bir şekilde verilen, ölçüsüz bir şekilde verilen bu hazine yardımının da tasarruf tedbirleri kapsamında kaldırılması gerekiyor" dedi.

14.05.2024Gündem

ORTAK SINAV ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARI İNDİRME EKRANI | 2. Dönem 2. Yazılı örnek sorular ve konu dağılımı yayınlandı! (5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, ve 12. sınıf soru kitapçıkları ve çözüm videoları)

2. Dönem 2. Yazılı örnek soru ve konu dağılımları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından erişime açıldı. Resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında eğitimlerine devam eden 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, ve 12 sınıf öğrencileri ikinci dönemin ortak sınavlarına katılım sağlayacaklar. Açık uçlu olacak şekilde gerçekleşecek olan sınavda, değerlendirmeler de belirtilen usulde gerçekleşecek. 2’nci dönem 2’nci yazılı sınavlara ilişkin örnek soru kitapçıklarını, her sınıf düzeyi için soruların çözüm videolarıyla birlikte öğrenciler odsgm.meb.gov.tr internet adresinden indirebilecek. Peki, ortak sınav örnek soru ve konu dağılımları nasıl indirilir? işte, MEB 2023-2024 eğitim öğretim yılı ortak sınav örnek soru ve çözüm videosu görüntüleme ekranı bilgisi.

14.05.2024Bilgi
Alkol aldıktan sonra annesi içerideyken evi ateşe verdi

Alkol aldıktan sonra annesi içerideyken evi ateşe verdi

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, alkollü olduğu öğrenilen S.Y. (45), annesi K.Y.'nin (75) de içeride olduğu sırada evi ateşe verdi. Büyüyen alevler bitişikteki evi de sararken yangında 2 ev de kullanılamaz hale geldi. Müdahale sırasında bir itfaiye erinin yanan evin duvarında bulunan Türk bayrağını aldığı anlar kameraya yansırken, anne tedbir amaçlı ambulansa, oğlu ise gözaltına alındı.

14.05.2024Gündem
Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağı 2024 maddeleri || Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, ne zaman Meclise gelecek, değişti mi Milli Eğitim Bakanı Tekin son dakika duyurdu

Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağı 2024 maddeleri || Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, ne zaman Meclis'e gelecek, değişti mi? Milli Eğitim Bakanı Tekin son dakika duyurdu!

Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağı 2024 çalışmalarında sona gelindi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan düzenleme ile Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda bazı değişiklikler yapılacak. Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun Meclis'e geleceği tarihi kamuoyu ile paylaştı. Öğretmenlerin hak ve sorumlulukları ile öğretmene yönelik şiddete kadar birçok düzenlemeyi içeren kanun Meclis'ten geçmesinin ardından yürürlüğe girecek. Daha önce Anayasa Mahkemesi, 7354 sayılı Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun bazı maddelerinin iptaline karar vermişti. Peki, Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, ne zaman değişecek? İşte, meslek kanununun içeriği hakkında ayrıntılı bilgiler.

14.05.2024Bilgi
KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRET TARİFESİ 2024 SON DAKİKA 📌| Otoyol ve köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu Yavuz Sultan Selim,  Osmangazi, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretleri 2024

KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRET TARİFESİ 2024 SON DAKİKA 📌| Otoyol ve köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? Yavuz Sultan Selim, Osmangazi, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretleri 2024

Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 2024 yeniden belirlendi. Son dakika haberine göre Karayolları Genel Müdürlüğü'nden (KGM) yapılan açıklamada, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere otoyol ve köprü geçiş ücretleri arttı. Alınan karar sonrası milyonlarca sürücü köprü ve otoyol ücretleri ne kadar oldu? sorusuna yanıt aramaya başladı. KGM ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretleri tarifeleri KGM'nin internet sitesinden de erişime açıldı. Peki, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü ücretleri 2024 kaç TL oldu? Otoyol ve köprü ücretleri arttı mı? İşte, yeni köprü ve otoyol ücret tarifeleri 2024

14.05.2024Bilgi
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tunç ve MİT Başkanı Kalını kabul etti

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tunç ve MİT Başkanı Kalın'ı kabul etti

Son dakika haberi... Ankara'da kritik zirve... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı kabul etti.

14.05.2024Gündem
Kemer Country’de zirveye Aytaş ve Elmas çıktı

Kemer Country’de zirveye Aytaş ve Elmas çıktı

Kemer Golf Kulübü ve Hyundai Assan’ın ortaklaşa düzenlediği Hyundai Open Golf Turnuvası iş ve sanat dünyasından ünlü isimleri bir araya getirdi. 200 tenisçinin katıldığı turnuvada kadınlarda Fatma Aytaş, erkeklerde Ayhan Elmas birinci oldu.

14.05.2024Diğer
Manchester City kritik virajı kayıpsız döndü Şampiyonluk yolunda büyük adım...

Manchester City kritik virajı kayıpsız döndü! Şampiyonluk yolunda büyük adım...

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında Manchester City, deplasmanda karşılaştığı Tottenham'ı 2-0 mağlup ederek son haftaya Arsenal'ın 2 puan önünde lider girdi.

14.05.2024Futbol
Hava durumu tahminleri il il yayınlandı | Bugün (15 Mayıs) hava nasıl olacak Meteorolojiden 6 ile son dakika yağış uyarısı

Hava durumu tahminleri il il yayınlandı | Bugün (15 Mayıs) hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 6 ile son dakika yağış uyarısı!

Son dakika hava durumu tahminleri il il Meteoroloji tarafından yayınlandı. Soğuk hava birçok ilde etkili olurken, çarşamba günü için sağanak uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Adana, Rize ve Artvin, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde sağanak yağış görülecek. Hava sıcaklıklarının da tüm yurtta 2-4 derece artacağı tahmin ediliyor. Peki, bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 15 Mayıs hava durumu değerlendirmeleri.

14.05.2024Bilgi
Putin yeni hükümeti onayladı... İşte yeni kabine

Putin yeni hükümeti onayladı... İşte yeni kabine

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus parlamentosunun alt kanadı Duma’da kabul edilen yeni kabineyi onayladı.

14.05.2024Dünya
Bahar Dora kimdir, gerçek adı ne Baharın Dorası Yasemin Kay Allen kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı İşte Yasemin Kay Allenin hayatı ve biyografisi

Bahar Dora kimdir, gerçek adı ne? Bahar'ın Dora'sı Yasemin Kay Allen kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı? İşte Yasemin Kay Allen'in hayatı ve biyografisi

Bahar Dora kimdir, sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Salı akşamları yayınlanan Bahar dizisi yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen de dizinin kadrosuna dahil oldu. İlgiyle takip edilen yapımda Dora karakterine hayat verecek isim, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Demet Evgar'ın Bahar karakterini canlandırdığı Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiş bir kadının hayatına odaklanıyor. Peki Bahar Dora gerçek adı ne? Bahar'ın Dora'sı Yasemin Kay Allen kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı? İşte, Yasemin Kay Allen'in hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

14.05.2024Televizyon
Son dakika... Otoyol ve köprü geçiş ücretleri yeniden belirlendi

Son dakika... Otoyol ve köprü geçiş ücretleri yeniden belirlendi

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden (KGM) yapılan açıklamada, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde zam yapıldığı duyuruldu.

14.05.2024Ekonomi
Kademeli emeklilik çıkacak mı, çıktı mı Gözler Torba Yasa kararında İşte 2024 kademeli emeklilik tablosu son dakika haberleri ve gelişmeleri

Kademeli emeklilik çıkacak mı, çıktı mı? Gözler Torba Yasa kararında! İşte 2024 kademeli emeklilik tablosu son dakika haberleri ve gelişmeleri!

Kademeli emeklilik tablosu 2024 için gözler TBMM'ye çevrilmiş durumda.. Ekonomiye yönelik çalışmalar devam ederken kademeli emeklilik çıkacak mı sorusu, emeklilik hayali kuran milyonlarca vatandaş tarafından takip ediliyor. Torba yasa çalışmaları ile beraber kademeli emeklilik düzenlemesi için de beklentiler artmıştı. Sigortalı çalışanların belirli bir yaşa ve prim gün sayısına ulaştıklarında kısmi olarak emekli olmalarını sağlayan kademeli emeklilik sistemine yönelik siyasi isimlerden de açıklamalar gelmişti. Peki, kademeli emeklilik ne zaman çıkacak, torba yasada var mı? İşte, Hürriyet Gazetesi Yazarı Noyan Doğan'ın yazısından kademeli emeklilikte son durum gelişmeleri.

14.05.2024Bilgi
Türkiye - Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Filenin Sultanları 2024 Voleybol Milletler Ligi ilk maçına çıkıyor

Türkiye - Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları 2024 Voleybol Milletler Ligi ilk maçına çıkıyor!

Türkiye - Japonya voleybol maçı canlı yayını için nefesler tutuldu. Dünya 1 numarası, FIVB Milletler Ligi'nin son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 yılı milli takım sezonunu Antalya’da açıyor. Filenin Sultanları üç ayaktan oluşan organizasyonda her hafta 4 karşılaşma yapacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı ilk maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. Milliler ligin ilk haftasında 14-19 Mayıs’ta Antalya’da, ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran’da ABD’de, üçüncü haftasında da 11-16 Haziran’da Çin’de mücadele edecek. Peki, Türkiye - Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, maçın canlı yayın bilgileri.

14.05.2024Voleybol
Sevgi Uzun, WNBA ekibi Dallas Wingste kalacak

Sevgi Uzun, WNBA ekibi Dallas Wings'te kalacak

Sevgi Uzun, Nevriye Yılmaz’ın ardından WNBA’de forma giyen ikinci Türk oyuncu oldu.

14.05.2024Basketbol
Diyarbakırda uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Diyarbakır'da, kargo yoluyla gönderilen araç yedek parçalarının içinde uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen suç örgütüne polisin düzenlediği 'kırmızı kart' operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı. Yüklü miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyonun, 'Suçla Sinerjik Mücadele Projesi' kapsamında yapıldığı kaydedildi.

14.05.2024Gündem
SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUCU SORGULAMA EKRANI (Tıkla öğren) | Milli Piyango Online 14 Mayıs 2024 canlı Süper Loto sonuçları açıklandı; 17 milyon TL ikramiye devretti

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUCU SORGULAMA EKRANI (Tıkla öğren) | Milli Piyango Online 14 Mayıs 2024 canlı Süper Loto sonuçları açıklandı; 17 milyon TL ikramiye devretti!

Süper Loto sonucu sorgulama ekranı 14 Mayıs 2024 Milli Piyango Online üzerinden erişime açıldı. Haftanın ilk Süper Loto canlı çekilişi, Sisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den takip edilen heyecan dolu çekilişin hemen ardından 14 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları ile kazandıran numaralar belli oldu. Bu akşamki çekilişte, 6 bilen çıkmayınca tam 17.432.596,19 TL ikramiye devretti. 5 bilenler, 4 bilenler, 3 bilenler diğer ikramiyelerin sahibi oldu. Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'dan ikramiye kazançları tek tıkla öğreniliyor. Peki, hangi numaralar kazandırdı? İşte, Süper Loto sonuçları ve online Süper Loto sonucu sorgulama ekranı.

14.05.2024Bilgi
MasterChef ne zaman başlayacak 2024 MasterChef All Star yeni sezon tarihi belli oldu mu Geri sayım başladı...

MasterChef ne zaman başlayacak 2024? MasterChef All Star yeni sezon tarihi belli oldu mu? Geri sayım başladı...

İzleyenler tarafından beğeniyle takip edilen MasterChef yeni sezon için geri sayım başladı. Survivor'ın hemen ardından TV8 ekranlarında başlayacak olan yarışma programı MasterChef Türkiye izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye, Survivor All Star finalinin ardından yeni sezonu ile ekranlara gelecek. Geçtiğimiz sezon Esra Tokelli'nin kupayı kaldırdığı yemek yarışması programının bu sezon hangi formatta yayınlanacağı da merak konusu oldu. Peki, MasterChef ne zaman başlayacak 2024? MasterChef All Star yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte, o konu hakkında bilgiler.

14.05.2024Televizyon
ABD, Çin’e uyguladığı gümrük vergisini yükseltti

ABD, Çin’e uyguladığı gümrük vergisini yükseltti

ABD Başkanı Joe Biden, Çin menşeli elektrikli araçlar, güneş panelleri ve çeliğin de yer aldığı bir dizi ürüne ilave gümrük vergisi getirme kararı aldı.

14.05.2024Dünya
Jose Mourinho ile 3 yıllık anlaşma Aziz Yıldırım, Fenerbahçe seçimleri öncesi açıklamıştı

Jose Mourinho ile 3 yıllık anlaşma! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe seçimleri öncesi açıklamıştı

Fenerbahçe seçimli genel kurula kısa süre kalan eski başkan Aziz Yıldırım adaylığını duyururken iddialı açıklamalar yaptı. Sarı lacivertlilerde devam eden şampiyonluk hasretine son vermek için geleceğini ifade eden Aziz Yıldırım, Portekizli dünyaca ünlü Teknik Direktör Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade ederken yeni bir gelişme yaşandı.

14.05.2024Futbol
Pegasus hisse bölündü mü, neden fiyatı düştü | Pegasus (PGSUS) bedelsiz bölünme 2024 tarihi belli oldu mu

Pegasus hisse bölündü mü, neden fiyatı düştü? | Pegasus (PGSUS) bedelsiz bölünme 2024 tarihi belli oldu mu?

Pegasus hisse bölündü mü, sorusu gündemde yer alıyor. Pegasus Hava Yolları'nın borsadaki hisse bölünme süreci ve sonrasında hisse fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Pegasus hisse bölündü mü? sorusu da bu sebeple merak ediliyor. KAP'a yapılan açıklamaya göre bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 14 Mayıs 2024. Bölünme gününe kadar portföyünde PGSUS hissesi bulunan tüm yatırımcılar bedelsiz sermaye artırımından yararlanabilecek. İşte Pegasus bedelsiz bölünme 2024 detayları...

14.05.2024Bilgi
ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI 14 MAYIS 2024 (Nihai isim listesi-PDF sayfası) || İŞKUR ÇAYKUR 1072 işçi alımı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, yayınlandı mı, asil ve yedek isim listesi nasıl ve nereden öğrenilir

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI 14 MAYIS 2024 (Nihai isim listesi-PDF sayfası) || İŞKUR ÇAYKUR 1072 işçi alımı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, yayınlandı mı, asil ve yedek isim listesi nasıl ve nereden öğrenilir?

ÇAYKUR İŞKUR 1072 işçi alımı kura sonuçları sorgulama ekranı ve nihai isim listesi, tamamlanan kura çekiminin ardından başvuru yapan vatandaşların gündemine geldi. ÇAYKUR 1072 mevsimlik işçi alımı kapsamında Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'da bulunan fabrikalarına personel alımı gerçekleştirecek. Farklı alanlardan yapılacak personel alımı için başvurular 30 Nisan'da İŞKUR resmi internet sayfası (www.iskur.gov.tr) ve e-Devlet ekranı üzerinden tamamlandı. 14 Mayıs Salı Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile de ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı kura sonuçları, asil ve yedek isim listesi belli olacak. Söz konusu alımlarda beden işçisi, çay eksperi, engelli geçici işçi ve eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam bin 72 işçi alımı başvuru şartları arasında aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu koşulu da aranacak. Ayrıca başvuru şartlarını taşımayan, gerekli belgeleri teslim etmeyen ve işe başlamayanların yerine yedek isim listesinden sıralamaya göre atama yapılacak. İşe girmeye hak kazananlar, talep ettikleri işyerine 2024 yılı yaş çay kampanyası için göreve başlatılacak. Peki ÇAYKUR 1072 işçi alımı 2024 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÇAYKUR işçi alımı asil ve yedek PDF isim listesi nasıl ve nereden öğrenilir? İşte, kura çekimi sonuçları ve isim listesi görüntüleme bilgisi...

14.05.2024Bilgi
ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI 2024 SON DAKİKA - Temmuzda asgari ücrete zam yapılacak mı 2024 Bakan Işıkhandan asgari ücret temmuz zammı olacak mı sorusuna yanıt geldi

ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI 2024 SON DAKİKA - Temmuz'da asgari ücrete zam yapılacak mı 2024? Bakan Işıkhan'dan asgari ücret temmuz zammı olacak mı? sorusuna yanıt geldi!

Asgari ücret temmuz zammı 2024 beklentileri devam ediyor. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında milyonlarca asgari ücretliye ara zam yapılmıştı. Bu yıl da ikinci zam iddiaları gündeme gelirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan önemli açıklama geldi. Ekonomiye yönelik çalışmalara değinen Bakan Işıkhan, asgari ücrete ara zam gelecek mi? sorusuna yanıt vererek, " Ekonomi denge işidir. Bunu gözetmemiz gerekiyor." dedi. Son olarak geçtiğimiz Aralık ayında asgari ücrete zam yapılmıştı. 2024 yılında geçerli olan asgari ücret 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere net 17 bin 2 lira olarak belirlenmişti. Peki, asgari ücrete zam gelecek mi 2024? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

14.05.2024Bilgi
Motorlu kurye üniversiteli Ata Emre öldürülmüştü: Olay anı kamerada

Motorlu kurye üniversiteli Ata Emre öldürülmüştü: Olay anı kamerada

Balıkesir'de bir zincir restoranda motorlu kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman (20), önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

14.05.2024Gündem
Fenerbahçede seçim tarihi açıklandı Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı

Fenerbahçe'de seçim tarihi açıklandı! Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı?

Fenerbahçe, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 8-9 Haziran'da yapılacağını açıkladı.

14.05.2024Futbol
Fenerbahçeden Galatasaray derbisi için özel karar

Fenerbahçe'den Galatasaray derbisi için özel karar

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk şansını son maça kadar götürmek isteyen Fenerbahçe için pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi büyük önem taşıyor. Sarı lacivertli yönetimin bu karşılaşma için prim verilmesini gündemine aldığı öne sürüldü.

14.05.2024Futbol
Survivor 2024 ne zaman bitecek, final tarihi belli oldu mu Survivor All Star 2024 büyük ödül ne

Survivor 2024 ne zaman bitecek, final tarihi belli oldu mu? Survivor All Star 2024 büyük ödül ne?

Survivor All Star'da büyük final için geri sayım başladı. TV8 ekranlarının yayınlanan Survivor All Star 2024'te hızlı elemeler başlarken, yarışmanın ne zaman biteceği de merak konusu oldu. Son elenen isim Sercan Yıldırım olurken, her hafta kaptanlık mücadelelerinin sonunda yeni takımlar kuruluyor. Eleme sayısının haftada ikiye düşmesi Survivor 2024 finali için araştırmaları hızlandırdı. Her yıl görkemli bir yayınla ekrana veda eden Survivor All Star finali ne zaman, büyük ödül belli oldu mu? Survivor 2024 ne zaman bitecek ? İşte detaylar...

14.05.2024Televizyon
KPSS SON BAŞVURU TARİHİ 2024 ÖSYM | KPSS lisans başvuruları ne zaman bitecek, sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak KPSS ÖABT, Alan Bilgisi, Eğitim Bilimleri başvuru takvimi

KPSS SON BAŞVURU TARİHİ 2024 ÖSYM | KPSS lisans başvuruları ne zaman bitecek, sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak? KPSS ÖABT, Alan Bilgisi, Eğitim Bilimleri başvuru takvimi

KPSS alan bilgisi, eğitim bilimleri, ÖABT son başvuru tarihi yaklaştı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) lisans düzeyinde gerçekleştirilecek oturumları için başvurular 3 Mayıs 2024 tarihinde başladı. ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından başvurularını yapacak olan adaylar, KPSS lisans ücretini başvuru kılavuzunda yer alan bankalara yatıracaklar. KPSS sınav ücreti 16 Mayıs tarihine kadar ödenecek. Peki, KPSS son başvuru tarihi ne zaman? KPSS sınav parası ne kadar, hangi bankalara yatırılacak? İşte, 2024 KPSS lisans başvuru tarihleri ve konu hakkında ayrıntılar.

14.05.2024Bilgi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 13 yaşındaki kızın 15 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasına ilişkin davaya müdahil oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 13 yaşındaki kızın 15 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasına ilişkin davaya müdahil oldu

'nın 2010 yılında İstanbul’da 13 yaşındaki bir kızın 15 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasına ilişkin açılan davaya müdahil olduğu öğrenildi.

14.05.2024Gündem
Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu

Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.

14.05.2024Gündem
AK Parti’de kamp tarihleri belli oldu

AK Parti’de kamp tarihleri belli oldu

AK Parti, istişare ve değerlendirme toplantıları genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle 7-8 Haziran'da, 1-2 Temmuz'da belediye başkanlarıyla kamp gerçekleştirecek.

14.05.2024Gündem
16 gündür yayılıyordu Hidrojen sülfür gazının yayıldığı jeotermal kuyu kapatıldı

16 gündür yayılıyordu! Hidrojen sülfür gazının yayıldığı jeotermal kuyu kapatıldı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, 16 gün önce jeotermal santralinin sondaj çalışması sırasında; yerin 850 metre derinliğinde meydana gelen patlamanın ardından çevreye yayılan hidrojen sülfür gazının yayıldığı kuyu, basıncın düşmesiyle kapatıldı.

14.05.2024Gündem
AYTEN GÖKÇER KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI Usta tiyatrocu Ayten Gökçer nereliydi İşte ünlü Tiyatro oyuncusunun filmleri

AYTEN GÖKÇER KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Usta tiyatrocu Ayten Gökçer nereliydi? İşte ünlü Tiyatro oyuncusunun filmleri

Usta tiyatrocu Ayten Gökçer'in hayatı ve biyografisi vefat haberinin ardından gündeme geldi. Türk sinemasının yıldız isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti. Acı olay sonrası oyuncunun yakınları ve sevenleri yasa boğulurken "Ayten Gökçer neden vefat etti?" ve "Ayten Gökçer kaç yaşındaydı?" sorularının cevabı merak edilip araştırılıyor. Peki, Türk sinemasının yıldız isimlerinden Ayten Gökçer kimdir? İşte hayatı hakkında tüm merak edilenler ve filmleri...

14.05.2024Bilgi
KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024 Kurban Bayramı ne zaman, bayram tatili 9 gün olacak mı Diyanet takvimi ile Kurban Bayramı ve arefe günü tarihi

KURBAN BAYRAMI'NA KAÇ GÜN KALDI 2024? Kurban Bayramı ne zaman, bayram tatili 9 gün olacak mı? Diyanet takvimi ile Kurban Bayramı ve arefe günü tarihi!

Kurban Bayramı tatili tarihlerine göre vatandaşlar planlarına şimdiden başladı. Ramazan Bayramı'ndan sonra yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı haziran ayında idrak edilecek. Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasına yönelik beklentiler de arttı. Arefe günü ile beraber toplamda 5 günlük bir tatil olan Kurban Bayramı, bazı yıllarda hafta sonlarıyla beraber 9 günlük tatile dönüşebiliyor. Peki, Kurban Bayramı ne zaman, tatil kaç gün? 2024 Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? İşte, arefe günü ve Kurban Bayramı tatili hakkında ayrıntılı bilgiler.

14.05.2024Bilgi
SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU 13 MAYIS 2024 || Dün akşam Survivor All Star 112. bölüm eleme potasına kim gitti, dokunulmazlığı hangi takım kazandı Yeni kaptanlar ve takımlar belli oldu

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU 13 MAYIS 2024? || Dün akşam Survivor All Star 112. bölüm eleme potasına kim gitti, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Yeni kaptanlar ve takımlar belli oldu!

Survivor 1. eleme adayı kim oldu, sorusunun yanıt bulduğu yarışmada, heyecan yine zirvedeydi. Büyük finale kısa süre kala hızlı elemelerin başladığı Survivor All Star'ın 13 Mayıs tarihli 112. son bölümünde, yarışmacılar haftanın 1. dokunulmazlık oyunu ve kaptanlık oyunu için zorlu parkurda mücadele verdi. Her yarışmacının bireysel olarak parkura çıktığı kaptanlık mücadelesinde en iyi süreyi yapan Nefise ve Seda takım kaptanlığını elde etti. Dokunulmazlık oyununda da yeni kırmızı ve mavi takım yarışmacıları bir kez daha parkura çıktı. Gecenin sonunda gerçekleşen ada konseyinde ise Survivor All Star'da 1. eleme adayı belli oldu. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi, 1. dokunulmazlık oyununu ve kaptanlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, 13 Mayıs Survivor All Star haftanın 1. eleme adayı, haftanın yeni takımları ve 113. bölüm fragmanı.

14.05.2024Televizyon
Gönül ilişkisi yaşadığı öğretmeni okulda silahla yaralayan kadın: Zarar verme niyetim yoktu

Gönül ilişkisi yaşadığı öğretmeni okulda silahla yaralayan kadın: Zarar verme niyetim yoktu

Kayseri'de gönül ilişkisi yaşadığı sınıf öğretmeni Kasım K.'yı (43) çalıştığı okulda tabancayla vurarak yaralayan 4 çocuk annesi Şehriban A.'nın (30) müebbet hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Pişman olduğunu söyleyen Şehriban A., "Kasım'a zarar verme niyetim yoktu. Olay tamamen kazara oldu. Başının kanadığını görünce paniğe kapıldım. Yaptığım hatanın farkındayım, pişmanım" dedi.

14.05.2024Gündem
FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak FED faiz kararı mayıs 2024 toplantı takvimi

FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? FED faiz kararı mayıs 2024 toplantı takvimi

Mayıs 2024 FED faiz kararı için küresel piyasalarda bekleyiş başladı. FED faiz kararı takvimi mayıs ayı ile birlikte takip ediliyor. ABD Merkez Bankası Fed faizi değiştirmeyerek yüzde 5.50'de sabit bırakmıştı. Gözler şimdi mayıs ayı FED toplantı tarihinde. Peki, Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? FED faiz kararı ne olur? FED faiz kararı takvimi 2024

14.05.2024Bilgi
EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024 | ÖSYM EKPSS sınav sonuç sorgulama ekranı açıldı mı EKPSS sınav sonuç tarihi bilgisi

EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? | ÖSYM EKPSS sınav sonuç sorgulama ekranı açıldı mı? EKPSS sınav sonuç tarihi bilgisi!

EKPSS sınav sonuçları görüntüleme ve sorgulama ekranı ÖSYM.gov.tr üzerinden erişime açılacak. ÖSYM tarafından Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (EKSPSS) 28 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşti. Sınav sonrası EKPSS soru ve cevap anahtarı kitapçıklarının yüzde 10'u erişime açıldı. ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle EKPSS cevap anahtarını görüntüleyen adaylar, netlerini hesaplarken, sınav sonuçları için geri sayıma başladı. Yapılan değerlendirme sonrası 2024-EKPSS sınav sonuçları ÖSYM tarafından yayınlanacak. Gözler şimdi 'EKPSS sonuçları açıklandı' duyurusunda. Peki, EKPSS sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak? İşte, sınav sonuç tarihi ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

14.05.2024Bilgi
Bülent Uygun’dan sitem: Kulüplerin kaderlerine bu kadar etki eden bir süreç yaşamadık

Bülent Uygun’dan sitem: Kulüplerin kaderlerine bu kadar etki eden bir süreç yaşamadık

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sitem dolu açıklamalar yaptı. Teknik Direktör Bülent Uygun, "Türk futboluna, Türk gençlerinin geleceğine, takımların kaderlerine bu kadar etki eden bir süreç yaşamadık. Artık yaşamak da istemiyoruz" diye konuştu.

14.05.2024Futbol
Eskişehirde FETÖ operasyonu

Eskişehir'de FETÖ operasyonu

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, TEM-KOM-İstihbarat Şube Müdürlükleri ile koordineli şekilde toplam 20 adrese yapılan operasyonlarda FETÖ üyesi 19 şüpheli yakalandı.

14.05.2024Gündem
Bakan Fidan, Ukrayna Parlamentosu Başkanı Stefançuk ile görüştü

Bakan Fidan, Ukrayna Parlamentosu Başkanı Stefançuk ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Parlamentosu Verhovna Rada Başkanı Ruslan Stefançuk ile Ankara'da görüştü.

14.05.2024Gündem
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak Altın yatırımcılarında gözler ABD TÜFE verilerinde ABD enflasyon rakamları yarın mı belli olacak

ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Altın yatırımcılarında gözler ABD TÜFE verilerinde! ABD enflasyon rakamları yarın mı belli olacak?

ABD enflasyon verileri başta altın yatırımcıları olmak üzere küresel piyasalarda merakla bekleniyor. FED'in faiz kararında etkili olan ABD enflasyon rakamları için beklenen gün geldi. ABD enflasyon verileri küresel piyasalar tarafından yakından takip ediliyor. Küresel piyasaların odaklandığı Nisan ayı TÜFE rakamları FED'in faiz kararı öncesinde büyük önem taşıyor. Belirlenen takvim doğrultusunda kamuoyuna duyurulacak veriler öncesinde ABD hisse senedi endekslerinin çok az değişmesinin ardından küresel hisseler Salı günü yatay seyretti. Diğer taraftan Mart ayında (TÜFE) Mart ayında Şubat ayına göre 0,3 puan artışla yüzde 3,5 seviyesinde gerçekleşti. Dalgalı gıda ve enerji fiyatlarını hariç tutan, geniş çapta izlenen enflasyon göstergesi yıllık yüzde 3,8 oranında artmıştı. Peki ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 Nisan ABD TÜFE rakamları yüzde kaç? İşte ayrıntılar...

14.05.2024Bilgi
Nusaybinde petrol yüklü tanker devrildi: 1 ölü

Nusaybin'de petrol yüklü tanker devrildi: 1 ölü

Mardin’in Nusaybin ilçesinde petrol yüklü tankerin devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.

14.05.2024Gündem