GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.686.751 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Karagümrük Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri

Karagümrük Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Karagümrük Antalyaspor maçı ile Süper Lig'de 34. haftanın kapanış mücadelesi sahne alacak. Fatih Karagümrük'ün Süper Lig'e döndüğü 2020/21'den bu yana mağlup edemediği takımlar arasında Antalyaspor'dan daha fazla karşılaştığı tek rakibi Fenerbahçe. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Karagümrük Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

29.04.2024Futbol
Eksikliği de fazlalığı da büyük sorun İyot eksikliği nedir, nasıl tespit edilir İyottan zengin besinler hangileridir

Eksikliği de fazlalığı da büyük sorun! İyot eksikliği nedir, nasıl tespit edilir? İyottan zengin besinler hangileridir?

İyot yaşamımızın devamlılığı için en önemli elementlerden biri. Tiroit hormonunun üretiminde kullanılan bu mineralin yokluğu ise kısırlıktan doğumsal bozukluklara birçok soruna yol açıyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Can iyot eksikliği ve iyottan zengin besinler konusunda önemli bilgiler verdi.

29.04.2024Sağlık
Büyüklerimiz başka uzmanlar başka konuşuyor | Soğuk su içmek ya da dondurma yemek boğazı şişirir mi Terli terli su içmek hasta eder mi

Büyüklerimiz başka uzmanlar başka konuşuyor | Soğuk su içmek ya da dondurma yemek boğazı şişirir mi? Terli terli su içmek hasta eder mi?

“Soğuğa çıkma, terli terli su içme hasta olursun” ya da “Soğuk su içme, dondurma yeme boğazın şişer”... Hepimiz benzer cümlelerle büyütüldük ve doğruluğunu sorgulamadık bile... Büyüklerimizin akisine pek çok uzman soğuk suyun ya da dondurmanın boğazı şişirmediğini, terli su içmenin bizi hasta etmediğini, hatta şişen boğaz için buzun iyileştirici özelliği olduğunu söylüyor. Peki biz büyüklerimizi dinleyeceğiz yoksa uzmanları mı?

29.04.2024Sağlık
Carlo Ancelotti ayrılığı yalanladı ama Arda Güler için 50 milyon Euroluk transfer iddiası Barcelonanın üzüntüsü...

Carlo Ancelotti ayrılığı yalanladı ama Arda Güler için 50 milyon Euro'luk transfer iddiası! Barcelona'nın üzüntüsü...

La Liga'nın 33. haftasında lider Real Madrid, Arda Güler'in güzel golüyle deplasmanda Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ederken karşılaşmanın ardından açıklamalar yapan Carlo Ancelotti, milli yıldızın geleceğine dair önemli ifadeler kullandı. Arda Güler'in Real Sociedad maçındaki performansı Real'in ezeli rakibi Barça'da da yankı uyandırırken İspanyol medyasından bir transfer iddiası daha ortaya atıldı.

29.04.2024Futbol
Taraftar grubunun saldırısından kaçan kişiyi esnaf korumaya çalıştı Taraftar- esnaf arbedesinde 6 kişi gözaltına alındı

Taraftar grubunun saldırısından kaçan kişiyi esnaf korumaya çalıştı! Taraftar- esnaf arbedesinde 6 kişi gözaltına alındı

İzmir’in Konak ilçesinde, Göztepe'nin Süper Lig’e çıkışını kutlayan grup ile tartıştıkları 1 kişiyi kovalamaya başladı. Kaçan kişi esnafa sığındı. Esnafla taraftar arasında arbede yaşandı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

29.04.2024Gündem
İstanbulda mahzen-34 operasyonu: 9 gözaltı

İstanbul'da 'mahzen-34' operasyonu: 9 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen Mahzen-34 Operasyonu'nda elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

29.04.2024Haber
KABİNE TOPLANTISI GÜNÜ VE SAATİ 2024 || Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman, saat kaçta Cumhurbaşkanlığı Kabinesi gündem konuları neler Öğretmen atama kontenjanları belli oluyor

KABİNE TOPLANTISI GÜNÜ VE SAATİ 2024 || Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi gündem konuları neler? Öğretmen atama kontenjanları belli oluyor!

Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak? yeni haftayla beraber gündeme geldi. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı kararları, öğretmen adayları tarafından bekleniyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili yaptığı açıklamada Kabine Toplantısı'nı işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak olan Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda öğretmen ataması kontenjan sayılarının belirlenmesi bekleniyor. Diğer yandan Kritik Kabine Toplantısı gündem konuları arasında, terörle mücadele ve İsrail-Hamas arasındaki son durumun yer alması ön görülüyor. Beştepe'de yapılan Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan millete sesleniş konuşması yapacak. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bu hafta, bugün Kabine Toplantısı var mı, hangi gün? İşte, ayrıntılar.

29.04.2024Bilgi
SURVIVOR 2. ELEME ADAYI BELLİ OLDU Dün akşamki konseyde gergin anlar: Batuhan ateş püskürdü 28 Nisan Survivor All Star  (98. bölüm) ikinci eleme adayı kim oldu

SURVIVOR 2. ELEME ADAYI BELLİ OLDU! Dün akşamki konseyde gergin anlar: Batuhan ateş püskürdü! 28 Nisan Survivor All Star (98. bölüm) ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star geçtiğimiz akşam 98. bölümüyle ekrana geldi. Son bölümü kaçıranlar veya ikinci eleme adayının kim olduğunu merak edenler ise "28 Nisan Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorusunun cevabını merak ediyor. Hatırlanacağı üzere Cumartesi günü eleme potasına ilk olarak Yasin Obuz girmişti. Dün akşam ki bölümde ikinci eleme adayı da belli oldu. Ayrıca konseyde gergin anlar yaşanırken Batuhan'ın öfkesi sözlerine yansıdı. Peki, dün akşam ekrana gelen bölümde Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu? İşte Survivor All Star'da haftanın ikinci eleme adayı...

29.04.2024Televizyon
EKPSS PUAN HESAPLAMA BİLGİSİ 2024 || EKPSS puanı ve netleri nasıl hesaplanır, 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu İşte puan türleri ve katsayı tablosu

EKPSS PUAN HESAPLAMA BİLGİSİ 2024 || EKPSS puanı ve netleri nasıl hesaplanır, 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? İşte puan türleri ve katsayı tablosu!

EKPSS puan hesaplama formülü 2024, 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen sınavın ardından adayların tarafından merak konusu oldu. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı, 28 Nisan Pazar günü tek oturumla tamamlandı. Adaylara testlerde toplam 60 soru yöneltildi ve 60 dakika süre verildi. EKPSS puan değerlendirmesi her test için ayrı ayrı yapılacak. Ağırlıklı puanların en küçüğü 40, en büyüğü 100 olacak şekilde puanlara dönüştürülerek adayların ortaöğretim düzeyi için EKPSSP1, ön lisans düzeyi için EKPSSP2, lisans düzeyi için EKPSSP3 puanları belirlenecek. Peki EKPSS puanı nasıl hesaplanır, 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? İşte EKPSS katsayı ve puan türleri tablosu...

29.04.2024Bilgi
Survivor Yiğit Poyraz sevgilisi Yasmin Erbile koştu: Aşk ağır bastı

Survivor Yiğit Poyraz sevgilisi Yasmin Erbil'e koştu: Aşk ağır bastı

“Survivor”dan elenen Yiğit Poyraz, sevgilisi Yasmin Erbil’e kavuştu.

29.04.2024Hayat
Beşiktaştan Sergen Yalçın kararı Antalyasporun teklifini reddetti

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın kararı! Antalyaspor'un teklifini reddetti

Antalyaspor’la sözleşme yenilememe kararı alan Sergen Yalçın, hoca arayışında bulunan Beşiktaş'ın kendisi hakkında vereceği kararı bekliyor. Yönetimin listesinde bulunan efsane isimle ilgili olarak kararın, sezon sonunda verilmesi bekleniyor.

29.04.2024Futbol
Erzurumda feci kaza Otomobil dereye düştü: 3 can kaybı, 2 yaralı

Erzurum'da feci kaza! Otomobil dereye düştü: 3 can kaybı, 2 yaralı

Erzurum'un Narman ilçesi Kireçli Geçidi'nde otomobilin dereye düştüğü kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

29.04.2024Gündem
Garanti BBVAdan 22.2 milyar lira kâr

Garanti BBVA'dan 22.2 milyar lira kâr

Garanti BBVA, yılın ilk çeyreğinde 22 milyar 290 milyon lira kâr ettiğini açıkladı.

29.04.2024Ekonomi
Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum... Tüm gözler Kahirede... Hamastan İsrail açıklaması: Ciddi bir anlaşmazlık yok

Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum... Tüm gözler Kahire'de... Hamas'tan 'İsrail' açıklaması: Ciddi bir anlaşmazlık yok

İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise Kahire'deki görüşmelere kilitlenmiş durumda. İsrail heyeti, Hamas'la paralel olarak rehine görüşmeleri için Kahire'ye davet edildi. Tel Aviv, rehine anlaşmasına varılması durumunda Refah saldırısını askıya alabileceğinin sinyalini verdi. Hamas'ın AFP'ye yaptığı açıklama ise anlaşmaya varılması yönündeki umutları zirveye çıkardı.

29.04.2024Dünya
Bakan Yerlikaya duyurdu İstanbulda bir suç örgütü daha çökertildi: 9 şüpheli yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu! İstanbul'da bir suç örgütü daha çökertildi: 9 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen Mahzen-34 Operasyonu'nda elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

29.04.2024Gündem
Panathinaikos-Aris maçından sonra Fatih Terime olay tepki Çılgına döndü, telefonu fırlattı

Panathinaikos-Aris maçından sonra Fatih Terim'e olay tepki! Çılgına döndü, telefonu fırlattı

Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nde sahasında Aris'e 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Karşılaşmanın ardından Fatih Terim tepki gördü. Tecrübeli teknik adam kısa bir açıklama yaptı.

29.04.2024Futbol
Fas’ta Türkçe sürprizi

Fas’ta Türkçe sürprizi

Vildan Atasever, Fas’ta düzenlenen Tetouan Uluslararası Akdeniz Film Festivali’nde onur ödülü aldı. Ülkede ilgiyle karşılanan oyuncu, “Türk dizilerinin başarısı sayesinde Türkçe öğrenen Faslılar var. Benimle Türkçe konuşmaları büyük sürpriz oldu” dedi.

29.04.2024Televizyon
Ege Denizi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem

AFAD'ın verilerine göre saat 07.24'te Ege Denizi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

29.04.2024Gündem
İzzet Yıldızhan’a hakarete 1740 lira para cezası

İzzet Yıldızhan’a hakarete 1740 lira para cezası

İzzet Yıldızhan’a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Gürhan Soğukpınar (45) para cezasına çarptırıldı.

29.04.2024Hayat
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: Çok parayı değil, Galatasaray’ı seçtiler

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: Çok parayı değil, Galatasaray’ı seçtiler

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur; Icardi, Mertens ve Torreira transferlerini anlattı.

29.04.2024Futbol
Abbas’tan Washington’a çağrı: İsrail’i durdurun

Abbas’tan Washington’a çağrı: İsrail’i durdurun

Dün Suudi Arabistan’ın ev sahipliğinde başkent Riyad’da başlayan Dünya Ekonomik Forumu’na (WEF) bu yıl Gazze savaşının damga vurması bekleniyor. Tüm dünya İsrail’in Refah’a olası operasyonunu tedirginlikle beklerken, dün forumun özel oturumunda konuşan Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, ABD’ye seslenerek “İsrail’i durdurun” çağrısı yaptı.

29.04.2024Dünya
Arabistan’a opera geldi

Arabistan’a opera geldi

Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ın krallığı ekonomik ve sosyal açıdan yeni bir çağa taşıma yönündeki iddialı planlarının bir parçası olarak Suudi Arabistan’ın ilk büyük operası Riyad’da ilk gösterimini yaptı.

29.04.2024Dünya
Gözler bu randevuda

Gözler bu randevuda

Seçimlerin ardından ‘yeni anayasa’ tartışmalarıyla hareketlenen siyaset kulisleri, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında bu hafta gerçekleşecek kritik randevuya kilitlendi.

29.04.2024 Gündem
Süper Ligde ne Edin Dzeko ne Mauro Icardi; en iyisi Michy Batshuayi

Süper Lig'de ne Edin Dzeko ne Mauro Icardi; en iyisi Michy Batshuayi

Belçikalı santrfor dakika/gol ortalamasında açık ara farkla Türkiye’nin en başarılı futbolcusu. F.Bahçeli yıldız, ortalama 51.4 dakikada 1 gol atarken en yakın rakibi Onuachu’nun gol atma sıklığı 109 dakika. Icardi 118 ile üçüncü, Manaj 119 ile dördüncü, Dzeko 129 ile beşinci sırada.

29.04.2024Futbol
Fenerbahçede yine sakatlık kabusu İsmail Yüksekten kötü haber

Fenerbahçe'de yine sakatlık kabusu! İsmail Yüksek'ten kötü haber

Oosterwolde’nin ardından İsmail’in de sezonu kapatma ihtimali var. İsmail Yüksek’in sahalardan uzak kalacağı, uygulanacak tedaviye vereceği cevaba göre belli olacak. Milli futbolcunun EURO 2024’ü kaçırma tehlikesi de bulunuyor.

29.04.2024Futbol
Kızının cenazesini alamayan anne isyan etti

Kızının cenazesini alamayan anne isyan etti

İSTANBUL Küçükçekmece’de 5 yaşındaki Edanur Gezer, Menekşe Sahil Parkı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan 136 santimetre derinliğindeki su birikintisine düşerek hayatını kaybetmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

29.04.2024Gündem
Kafatası bulundu, adli tıp inceleyecek

Kafatası bulundu, adli tıp inceleyecek

BALIKESİR’in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle öldüğü kesinleşen ekonomist Prof. Dr. Korhan Berzeg’in (84) kesin ölüm nedeni, adli tıptaki incelemenin ardından belli olacak.

29.04.2024Gündem
Zincirlikuyu karıştı

Zincirlikuyu karıştı

Zincirlikuyu’da hafif ticari araç sürücüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritten gelen araçlara çarptı. Toplam 8 aracın karıştığı kazada 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

29.04.2024Gündem
Biden’ın basın yemeğinde Gazze protestosu

Biden’ın basın yemeğinde Gazze protestosu

Üniversitelerde gerçekleşen Gazze protestolarının gündem olduğu ABD’de 103 yıldır düzenlenen Beyaz Saray Muhabirleri Derneği Yemeği’ne de protestolar damga vurdu.

29.04.2024Dünya
120 Euro’luk ‘milliyet farkı’na inceleme

120 Euro’luk ‘milliyet farkı’na inceleme

Antalya Limak Lara Hotel, İngiltere’deki bir site üzerinden rezervasyon yaptıran müşterinden yanlış beyan iddiası ile 120 Euro farkı ücreti aldı.

29.04.2024Ekonomi

Martı’nın kurucusu paylaşımlı yolcu yönetmeliği için konuştu: Devleti vergiye boğarız

Taksi sorununun nasıl çözüleceği merakla beklenirken alternatif modellerle taksiciler arasındaki tartışmalar da sürüyor. Martı’nın kurucusu Alper Öktem, Hürriyet’e yaptığı açıklamada “İBB, artık Paylaşımlı Yolcu Yönetmeliği’ni getirebilir. Bu olduğu gün yurt dışından yüz milyonlarca dolarlık yatırım gelecek. Biz de Türkiye’nin en büyük işvereni olacağız. 150 bin kayıtlı şoförümüz var. 4 milyon kullanıcı var. Devlet taksilerden müthiş miktarda vergi kaybediyor. Belediyeler önümüzü açsın. Biz bu devleti vergiye boğmak istiyoruz. Hazine’ye vergiyi yığmak istiyoruz” dedi.

29.04.2024Ekonomi
Netanyahu tutuklanmaktan korkuyor

Netanyahu tutuklanmaktan korkuyor

İsrail medyası, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin kısa süre içerisinde Başbakan Netanyahu hakkında tutuklama emri çıkarabileceğini yazdı. İddiaya göre Netanyahu, bunu önlemek için ABD’ye baskı yapıyor.

29.04.2024Dünya
Fidan ve Yerapetritis Londra’da görüştü

Fidan ve Yerapetritis Londra’da görüştü

13 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in Ankara’da gerçekleştireceği görüşme öncesi, iki ülkenin dışişleri bakanları Hakan Fidan ile Yorgo Yerapetritis İngiltere’nin başkenti Londra’da bir araya geldi.

29.04.2024Dünya
Rusya ve Batı arasında el koyma restleşmesi

Rusya ve Batı arasında el koyma restleşmesi

ABD Kongresi’nin ülkedeki Rus varlıklarına el koyularak Ukrayna lehine kullanılması yönündeki kararı sonrası Rusya lideri Putin de önceki gün imzaladığı bir kararname ile iki Avrupalı şirketin Rusya’daki fabrikalarını Rusya’ya devretti.

29.04.2024Dünya
Sharon TRT’nin yayınında ağladı

Sharon TRT’nin yayınında ağladı

Hollywood’da bir döneme damgasını vuran, 1992’de başrolünü üstlendiği ‘Basic Instinct’ (Temel İçgüdü) filmiyle yıldızı parlayan Sharon Stone, TRT World’de yayınlanan, eski İskoçya Başbakanı Alex Salmond’ın sunduğu ‘Turkish Tea Talk’ (Türk Çayı Sohbetleri) programına konuk oldu.

29.04.2024Dünya
TikTok’çu Barbie’yi Bağdat’ta vurdular

TikTok’çu Barbie’yi Bağdat’ta vurdular

Sosyal medya platformu TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi olan ‘Iraklı Barbie’ lakaplı Om Fahad, Bağdat’ta kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısında öldürüldü.

29.04.2024Dünya
Dervişoğlu A Takımını belirledi

Dervişoğlu A Takımı'nı belirledi

İYİ Parti’nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu, partinin yeni yönetim kadrosunu da belirledi.

29.04.2024Gündem
Hatay’ın kemancıları

Hatay’ın kemancıları

Hatay'dan Bolu'ya giden depremzede öğrenciler, Gölcük Tabiat Parkı, Abant Gölü Milli Parkı ve şehir merkezinde keman konserleri verdi, büyük ilgi gördü.

29.04.2024Gündem
Fenerbahçe taraftarlarından Beşiktaşlı Semih’e: Aferin çocuk hep böyle ayakta kal

Fenerbahçe taraftarlarından Beşiktaşlı Semih’e: Aferin çocuk hep böyle ayakta kal!

Beşiktaş’ta, Fenerbahçe derbisine ilk 11’de başlayan Semih Kılıçsoy, 78. dakikada oyundan çıkarken, tribündeki sarı lacivertli taraftarlardan büyük övgü aldı.

29.04.2024Futbol
7 ton mesir macunu kapış kapış

7 ton mesir macunu kapış kapış

484’üncü Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nde hazırlanan 7 ton mesir macunu 20 dakika boyunca Sultan Camisi’nin kubbe ve minarelerinden halka saçıldı. Kalabalık şifalı macunlardan kapmak için birbiriyle yarıştı.

29.04.2024Gündem
Patenli Berat’ın kahreden ölümü

Patenli Berat’ın kahreden ölümü

ANTALYA Kepez’deki Alparslan Türkeş Bulvarı’nda önceki gece 22.00 sıralarında kamyonetin arkasına tutunarak ilerleyen patenli Berat Bayram (14), dengesini kaybedip düştü.

29.04.2024Gündem
İki tekerli vandallar... Endemik çiçekleri motosikletle ezdiler

İki tekerli vandallar... Endemik çiçekleri motosikletle ezdiler

Baharın gelişi ile çiçeklenen Eğrigöl Yaylası’na giden motosikletli grubun endemik dağ laleleri ile çiğdemleri ezmesi büyük tepki çekti.

29.04.2024Gündem
‘İntegrali önemsiz olduğu için çıkarmadık’

‘İntegrali önemsiz olduğu için çıkarmadık’

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir televizyon kanalında canlı yayın programına katıldı. Yeni taslakta 21 zorunlu dersin programının paylaşıldığını belirten Bakan Tekin, açıklanmadığı için diğer derslerin kaldırıldığı algısının yanlış olduğunu söyledi.

29.04.2024Eğitim
Turist nasıl kaçırılır

Turist nasıl kaçırılır

Turizmin kalbi Antalya’da sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladı.

29.04.2024Gündem
Kaskoda rekabet kızıştı fiyatlar dip yaptı

Kaskoda rekabet kızıştı fiyatlar dip yaptı

Son iki yılda yüzde 280’lere varan fiyat artışlarının yaşandığı kaskoda, ibre tersine döndü. Bugün ortalama kasko fiyatı otomobillerde 10 bin 200 TL seviyesine indi. Ancak sigortacılardan uyarı geldi, temmuz ayından itibaren ucuz kasko dönemi bitecek.

29.04.2024Ekonomi
Maliye’den lüks araç ticaretinden, kuyuma, özel eğitim kurumlarından ulaştırma ve inşaata radar... Büyük mükellefler sahada denetlenecek

Maliye’den lüks araç ticaretinden, kuyuma, özel eğitim kurumlarından ulaştırma ve inşaata radar... Büyük mükellefler sahada denetlenecek

Bir süredir hileli KDV ile vergi denetimini sürdüren Maliye, şimdi yeni bir aşamaya geçiyor. Bu etapta büyük mükelleflerle ilgili kapsamlı bir saha çalışması başlatılıyor. Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı 50 ilde 1000 civarında vergi müfettişi ile lüks araç ticaretinden, kuyumculuk sektörüne, özel eğitim kurumlarından ulaştırmaya vergi incelemesi yapacak.

29.04.2024Ekonomi

Yazar Sonuçları

Doğu tıbbından  öğrenilecek çok şey var

Doğu tıbbından öğrenilecek çok şey var

Hollywood’lu prodüktör William D. Johnson ile geçirdiği amansız hastalık sonrası Tayland’da kurduğu ve ünlülerin akın ettiği o meşhur klinikte bir araya geldim. Doğu tıbbına dair sohbet ettim. İşte tam bir İstanbul âşığı olan Johnson ile sohbetimizden anekdotlar...

29.04.2024
Güvenliğe kalp bıraktım

Güvenliğe kalp bıraktım

Geçenlerde yanlışlıkla birinin “Güvenliğe kart bıraktım” cümlesini, “Güvenliğe kalp bıraktım” diye anladım.

29.04.2024
Yalanın belgeleri

Yalanın belgeleri!

Geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenen, fakat 4 ay sonra boşanma kararı alan Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon’un arasındaki olaylar bitmiyor.

29.04.2024