2015’te Aslan burcunu neler bekliyor

Aslan burcunda doğanları 2015’te neler bekliyor? Aşk, iş ve sosyal hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak? Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? Hepsi bu yazıda...

Haberin Devamı

Burcun özellikleri

Element: Ateş
Niteliği: Sabit
Yönetici gezegeni: Güneş
Değerli taşı: Yakut
Zıt burcu: Kova
Felsefesi: Güçlüyüm, çekiciyim, yapabilirim
Uyumlu burçları: Koç, Yay
Finansal olarak uyumlu burcu: Başak
Evlilik veya ortaklık burcu: Kova
Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Yay
Aslan burcu ünlüleri: Napolyon, Robert De Niro, Alfred Hitchcock, Bill Clinton, Dustin Hoffman, Fidel Castro, Antonio Banderas, Jennifer Lopez, Madonna, Meryem Uzerli, Koray Candemir, Engin Altan Düzyatan, Sinem Kobal, Zuhal Olcay, Deniz Akkaya, Şenay Düdek, Şenay Akay, Demir Demirkan

Yılın en şanslı burcu

Sevgili Aslanlar, burcunuza geçen şans, fırsat, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter, geçtiğimiz temmuz ayının üçüncü haftasından beri 1. evinizde bulunuyor.
Jüpiter, 1. evde parasal konular başta olmak üzere, hayatınızın pek çok alanında size şans getirir. Kendinizi iyi hissetmenizi ve çevrenizdeki kişilerin de kendilerini iyi hissetmelerini sağlar. Hayata olumlu baktırır. Gelişmeyi, hayal kurmayı ve ilerlemeyi kolaylaştırır.
Jüpiter bu yıl burcunuzda ve size fırsatlar yaratmaya, olanaklar sunmaya ya da sizi koruması altına almaya, aşk, iş, sağlık, para konularında şans dağıtmaya ağustos ayının ikinci haftasına kadar devam edecek.
Bu tür şanslar bir burca sadece 12 yılda bir kere geldiği için bu yılı çok iyi kullanmalısınız.
Akrep burcundaki Satürn nedeniyle, 13-23 Ağustos doğumlu Aslanlar henüz şanslarını tam olarak yaşayamamıştı, bazı zorluklar Jüpiter’e rağmen devam etti. Neyse ki artık rahatlıyorlar ve Jüpiter’in talihi açan dokunuşu onları da uçurmaya başlıyor. Sadece haziran ayının ikinci haftasından eylül ayının ikinci haftasına kadar bazı zorluklar olabilir. Ama Jüpiter de hâlâ şans taşımaya devam ettiği için daha rahat ilerleyeceklerdir.
Diğer Aslanlar ise zaten hayatlarında bazı yenilikler yaptılar, bazı fırsatlar yakaladılar, yeni işlere veya ilişkilere başladılar ya da kendilerini kısıtlayan olaylar varsa sona erdi.
Sağlık problemi yaşayanların sağlıkları dahi olumlu ilerlemeye başladı veya başlayacak. Bu büyüme, rahatlama ve genişleme süreci yaz sonuna kadar sürecek.
Maddi-manevi büyüme sağlayabileceğiniz, dış görünüşünüzü yenileyebileceğiniz yepyeni bir siz yaratacaksınız sevgili Aslanlar!
Enerjiniz yenilenmekle kalmıyor, hayatınız da değişiyor. Dolayısıyla ağustosun üçüncü haftasına kadar bir dilek listesi yapmanızda ve bol bol sosyalleşmenizde fayda var. Dilekleriniz gerçek olabilir.

Haberin Devamı

Şans kralı “para para para” diyor!

Haberin Devamı

Ağustos ayının üçüncü haftasından itibaren ‘şans kralı’ Jüpiter burç değiştirecek, yılın geri kalan döneminde sizin için maddi olanakları, ek gelirleri temsil eden 2. evinizi koruma altına alacak ve bu sefer bu başlıklarda size türlü fırsatlar tanıyacak.
Bu süreçte, yaptığınız çalışmaları paraya çevirebilir, ek gelirler elde edebilir, mal varlıklarınız ya da yatırımlarınız kanalıyla kazanç elde edebilir, kârlı alışverişler yapabilirsiniz.
Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler devam ediyor. Aynı zamanda hayattan daha fazla zevk alıyor, bol bol sosyalleşiyorsunuz. İyi yerlerde yemek yemek, iyi yerlere seyahat etmek doğanızda olduğu kadar yılın da trendleri arasında olabilir.
Hatta 2012 yılından beri seyahatler, yabancı ülkeler ve yurtdışı bağlantılı işler evinizde olan sürprizler gezegeni Uranüs nedeniyle, keyifli seyahatler gerçekleştirebilir veya yabancı uyruklu kişilerle romantik bağlar ya da arkadaşlık ilişkileri kurabilirsiniz.
Aranızdan bazıları yurtdışında okumaya veya yaşamaya başladı bile. Diğerleri de, bu yıl ve devamında yabancılarla ilişkilerin artacağı ortamlara girebilirler. Hatta problemli ilişkiler yaşıyorsanız, mevcut ilişkinizi seyahatler esnasında güçlendirebilirsiniz.
Aşk hayatınızın renklendiği bir yıldasınız. Ciddi ilişkiler başlamış olabilir veya yıl içerisinde başlayabilir.
Uranüs, bulunduğu ev gereği farklı felsefelere, farklı kültürlere, inanç sistemlerine, mistik konulara ilginizi artırıyor veya hukukla bağlantılı konularda ilginç gelişmeler yaşamanıza neden oluyor.
Zorluklar
sorumluluklar
Peki hiç mi zorluk yok? Çalışmayana ekmek olur mu? Hem de bu devirde! Var, ama eskisi kadar değil...
Son 2,5 yıldır 4. evinizde bulunan eğitici ve zorlayıcı gezegen Satürn, aile, aile üyeleri, yaşadığınız yer, birlikte yaşadığınız kişiler ya da evinizle ilgili konularda sabrınızı sınadı. Bu süreçte, evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorunlarla uğraşmanız gerekti. Kendinizi kötü ya da yalnız hissettiniz.
Evinizin ve ailenizin sizin için ne demek olduğunu daha iyi anladınız. Bu alanlarda sorumluluklarınız arttı. Ya da ailenizden ve evinizden uzak kaldınız ve bundan sonraki hayatınızda neler yapmak istediğinizi bu süreçte deneyimlediklerinizin ışığında planlayacaksınız.
Artık derin bir nefes alabilirsiniz. Zira Satürn bir daha 30 yıl boyunca bu alanlara uğramamak üzere haritanızı terk etti. Sadece haziran ayının ikinci haftasından eylül ayının üçüncü haftasına kadar tekrar bu alanda olacak ve yarım bıraktığınız, hata yaptığınız veya düzeltilmesi gereken ucu açık kalmış konuları toparlamanıza ve gerekli uyarlamaları yapmanıza olanak sağlayacak, o kadar.
Bu da daha çok 13–23 Ağustos doğumlu Aslanları ilgilendiriyor.
Ardından, özel yaşamınızı şekillendiren eğitmen gezegen 5. evinize geçiyor ve bu sefer 2,5 yıl boyunca aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi ve projelerinizi, çocuklarla ilgili konuları ilgilendiren başlıklarda size yeni şeyler öğretiyor, zorlayıcı ve olgunlaştıran derslerine başlıyor olacak.
Bu süreçte, geçtiğimiz dönem olduğu gibi zorlanmayacaksınız. Çünkü Satürn, burcunuzla en uyumlu burçlardan olan Yay burcunda olacak. Bu da 2,5 yıllık süreçte her ne öğreniyorsanız, sizin için çok faydalı ve kalıcı şeyler olacağı anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Önemli tarihler

1 Ocak–15 Haziran ve 18 Eylül-30 Aralık aralığında aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işler veya projeler ya da çocuklarla ilgili konular ön planda.
4 Haziran-19 Temmuz ve 31 Temmuz-9 Ekim aralığında çekiciliğiniz, dolayısıyla hayran kitleniz artıyor. Kendinizde olumlu değişiklikler, imajınızı ilgilendiren alışverişler yapabilirsiniz. Görünümünüzden ve ilgiden hoşnut kalacağınız bir süreç olacaktır.
20 Mart (+/- 1 ay) civarında ilişkinizle bağlantılı beklenmedik olaylar veya sürprizler söz konusu olabilir ya da siz bazı sürpriz çıkışlarda bulunabilirsiniz. Maddi temalı konularda sizden ve iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilir ya da finansal konularda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız. Ancak romantik sürprizler de yok değil. Gözünüz açık olsun.
4 Nisan (+/- 1 ay) civarında keyifli alışverişler yapabilir, önemsediğiniz kişilerin ilgisini çekebilirsiniz. Terazi burcundaki tutulma, size dayanılmaz çekicilik verebilir. Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler. Bu tür bir durumda, ne olursa olsun tarafsızlığınızı korumanız gerekecek.
13 Eylül (+/- 1 ay) civarında yaşanabilecek gelişmeler, harcamalarınızı kontrol altına almanız veya bir bütçe yapmanız gerektiğini anlamanızı sağlayabilir. Belli alanlarda aradığınız insanı ya da insanları bulabileceğiniz bir aydasınız.
28 Eylül (+/- 1 ay) civarında ise yüksek öğretim, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, yeni şeyler öğrenme veya yabancılarla ilişkiler başlıklarında hareketlilik gözlemlenebilir. Asıl niyetiniz rutinin dışına çıkmak olacak ve bu alanda gerekeni yapacaksınız.
Sevgili Aslanlar, hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu, keyifli, sağlıklı bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

NOT: Yükselen burcunuzun yıllık yorumunu da mutlaka okumalısınız.

BURÇLAR

Koç
Bazı konular umduğunuz şekilde ilerlemeyebilir. Dolayısıyla, şimdilik (sadece şimdilik!), bu anlamda bazı sözler vermekten ya da iddialı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var. İlerleyen dönemde ise, her şey başladığı gibi olumlu rayda devam edecektir.

Boğa
Çevrenizdeki kişilerin istikrarsız veya iniş çıkışlı tavırlarını göz önünde bulundurarak ilerlemelisiniz. Bu atmosferde mantıklı açıklamalar yapmak veya cevaplar vermek çok anlamlı olmayabilir.

İkizler
Bugünlerde çok anlamlı görünmeyen ya da mantıksız olarak nitelendirilebilecek teklif, öneri veya davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
Bazı konularda sıkıntı ya da aksilikler söz konusu olabilir. Normal akışın dışında giden işleri halledebilmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Aslan
Anlamsız, mantıksız veya mizah anlayışınıza uygun teklif, öneri veya davetler alabileceğiniz birkaç günün içindesiniz. Karşı taraf aslında içeriğin farkında olmayabilir. Dolayısıyla, yargılayıcı olmamanızda fayda var.

Başak
Huzuru sağlamakta zorlanabileceğiniz ya da işbirliği yapmanın zor olabileceği bir gün. Dolayısıyla, kendi fikirlerinizi şimdilik kendinize saklamanızda ya da bugünlerde yalnız çalışmayı tercih etmenizde fayda var.

Terazi
Önceden göremediğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Olaylar yatıştıktan veya belirsizlikler giderildikten sonra gerekli yöntemlerle işleri yoluna koyabilirsiniz.

Akrep
Bazı planlarınızda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. Gereken değişikliklere uygun davranmaya veya aksilikleri gidermeye çalışırken asıl plandan veya kişilik özelliklerinizden çok fazla ödün vermemelisiniz.

Yay
Hayattan daha fazla keyif alabileceğinizi düşündüğünüz durumlar varsa, hayal gücünüzü serbest bırakmakla kalmayıp hayallerinizin peşinden gitmelisiniz Sevgili Yay’lar.

Oğlak
Hatasız duruşunuzu hedef alan kişiler ya da durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sakinliğiniz koruyarak tepki vermeniz gerekiyor.

Kova
Bazı ani gelişmeler size zaman kazandırabilir veya rahat bir nefes almanızı sağlayabilir. Ancak, bu durumun gerçekleşebilmesi için sizin ne olursa olsun sakinliğinizi korumanız ve ani tepkilerden kaçınmanız gerekiyor unutmayın!

Balık
Belli bir anlaşma veya üzerinde uzlaşma sağlanılmış bir konu beklendiği gibi gitmeyebilir. Ancak, hemen olumsuz yaklaşmamak gerekiyor. Zira, bu yaşananların bir nedeni veya içerisinde bir yerde bir fırsat ya da şans bulunuyor olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları