GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.690.910 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

İstanbulda motosikletini yayaların üzerine süren maganda yakalandı

İstanbul'da motosikletini yayaların üzerine süren maganda yakalandı

İstanbul'da, motosikletini yayaların üzerine sürerek korkutan, o anları kayda alarak görüntüleri sosyal medyada paylaşan C.S. yakalandı. C.S.'ye toplam 10 bin 662 lira para cezası kesilirken sürücü belgesi ise iki ay süreyle iptal edildi.

13.05.2024Gündem
Bülent Ersoy annesinin mezarını paylaşıp vasiyetini açıkladı

Bülent Ersoy annesinin mezarını paylaşıp vasiyetini açıkladı!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 'Anneler Günü'nde sosyal medya hesabından annesi Necla Poyraz'ın mezarının fotoğrafını yayınladı. Dört sene önce hayatını kaybeden annesine mektup yazan Diva, paylaşımında vasiyetini de açıkladı.

13.05.2024Hayat
Adana Demirspor, Luis Nani ile yollarını ayırdı

Adana Demirspor, Luis Nani ile yollarını ayırdı

Adana Demirspor, Portekizli futbolcu Luis Nani ile yolların ayrıldığını duyurdu.

13.05.2024Futbol
Afganistan felaketi yaşıyor  Yardım kamyonları bölgeye giremiyor

Afganistan felaketi yaşıyor! Yardım kamyonları bölgeye giremiyor

Dünya Gıda Programı (WFP), şiddetli yağışların neden olduğu sel felaketinden etkilenen Afganistan’a insani yardım kamyonlarının girmekte zorlandığını duyurdu.

13.05.2024Dünya
Kamuda servis kalkıyor mu, 2024 servisler kalktı mı Bakan Şimşek kamuda tasarruf paketi 2024 ile merak edilen konuyu açıkladı Kamuda servis ücreti (yol parası) 2024 ne kadar, kaç TL olacak

Kamuda servis kalkıyor mu, 2024 servisler kalktı mı? Bakan Şimşek kamuda tasarruf paketi 2024 ile merak edilen konuyu açıkladı! Kamuda servis ücreti (yol parası) 2024 ne kadar, kaç TL olacak?

Kamuda servislerin kaldırılıp kaldırılmayacağı kamuoyunda merak edilen konulardan birisiydi. Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklandı. Bu paket içerisinde özellikle kamu çalışanlarını ilgilendiren servis konuları da yer aldı. Bakan Şimşek personel servisleriyle ilgili merak edilen detayı açıkladı. Peki, Kamuda servisler kaldırıldı mı? Kamuda servis ücreti 2024 ne kadar, kaç TL olacak?

13.05.2024Bilgi
Trende yılan paniği: Yolcular tahliye edildi...

Trende yılan paniği: Yolcular tahliye edildi...

Japonyada hareket halindeki bir trende fark edilen yılan paniğe neden oldu. Yolcuların tahliye edildiği trendeki yılan detaylı aramalar sonucu yakalandı.

13.05.2024Dünya
Transfer Haberleri:  Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cihan Çanak’ın temsilcisiyle görüştü

Transfer Haberleri: Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cihan Çanak’ın temsilcisiyle görüştü

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Belçika ekibi Standard Liege’de top koşturan 19 yaşındaki futbolcu Cihan Çanak’ın temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdi.

13.05.2024Futbol
Çok anlamlı Anneler Günü kutlaması: Yaşlı bakım evindeki anneler unutulmadı

Çok anlamlı Anneler Günü kutlaması: Yaşlı bakım evindeki anneler unutulmadı!

Pforzheim ve Çevresi Türk Veliler Derneği, Anneler Günü’nü, Pforzheim’da 10 yıldır Müslüman yașlıların dini ve kültürel hassasiyetlerine dikkate alarak hizmet veren Ayten Aslan Yaşlı Bakım Evi’nde düzenlediği özel bir etkinlikle kutladı. Bakım hizmeti gören yaşlılar, yakınları, dernek üyeleri ve çocukların katıldığı etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

13.05.2024Avrupa
Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim demesine rağmen kurşun yağdırmış... Burcunun ölümünde kan donduran detaylar

'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' demesine rağmen kurşun yağdırmış... Burcu'nun ölümünde kan donduran detaylar

Adana'da boşanma aşamasındaki eşi Burcu Cöddü’yü (31) öldürüp 2 kayınbiraderini ise silahla öldürmeye teşebbüs ettiği öne sürülen Uğur Cöddü’nün (38) ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. 2 çocuk annesi Burcu Cöddü’nün ölmeden önce son sözlerinin, “Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim” olduğu belirtildi.

13.05.2024Gündem
Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, nerede oynanacak 2024 TFF 37. hafta Galatasaray Fenerbahçe maçı tarihi belli oldu

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, nerede oynanacak 2024? TFF 37. hafta Galatasaray Fenerbahçe maçı tarihi belli oldu!

TFF 37. hafta birbirinden çekişmeli müsabakalarla başlıyor. Bunlar arsında en çok merak edilenlerden Galatasaray Fenerbahçe derbisi kaçıncı hafta sorusu TFF Süper Lig 37. hafta maç takvimi ile yanıt buldu. Futbolseverler maçın detaylarını merak ediyorlar. Peki, Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, nerede oynanacak 2024? Süper Lig 37. hafta Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? İşte detaylar...

13.05.2024Spor Arena
Endonezya’da can kaybı artıyor

Endonezya’da can kaybı artıyor

Endonezya’daki sel ve toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ye yükseldi.

13.05.2024Dünya
TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor

TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında THY (Türk Hava Yolları) yürütücülüğünde düzenlenen TravelX Ideathon Yarışması için başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam ediyor.

13.05.2024Teknoloji
20 Mayıs tatil mi 2024 19 Mayısın ertesi günü 20 Mayıs pazartesi okullar tatil mi 2024

20 Mayıs tatil mi 2024? 19 Mayıs'ın ertesi günü 20 Mayıs pazartesi okullar tatil mi 2024?

20 Mayıs tatil mi, hangi gün? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi geri sayım sürerken özellikle tatil planı yapanlar merak içerisinde bu sorunun cevabını araştırıyor. Daha önceki senelerde 19 Mayıs'ın ertesi günü tatil oluyordu. 2024 yılı resmi tatil takvimi üzerinde merak edenler için detaylar belli oldu. Peki, 20 Mayıs okullar tatil mi 2024? 19 Mayıs'ın ertesi günü 20 Mayıs pazartesi okullar tatil mi 2024?

13.05.2024Bilgi
Muharrem ayı ne zaman başlıyor, aşure günü 2024 hangi tarihte İşte Hicri yılbaşı 2024 tarihi

Muharrem ayı ne zaman başlıyor, aşure günü 2024 hangi tarihte? İşte Hicri yılbaşı 2024 tarihi!

Hicri yılbaşı 2024 Diyanet takvimi ile belli oldu. Takvimde yer alan Muharrem ayı, Hicri yılın ilk ayı olarak bilinir ve yaklaşan bu ay için geri sayım sürüyor. "Haram kılınan, yasaklanan, kutsal olan, saygı gösterilen" anlamlarına gelen Muharrem, savaşın yasak olduğu dört kutsal aydan biri olarak kabul edilir. Bu ay içinde ayrıca aşure günü olarak bilinen özel bir zaman dilimi de bulunmaktadır. Hicri yılbaşının başlangıcı olan Muharrem ayı için sayılı günler kalmışken, pek çok kişi 2024 Muharrem ayının ne zaman başlayacağını ve aşure günlerinin tarihini merak ediyor. Peki, Aşure ayı 2024 ne zaman, hangi ay? İşte Muharrem ayı başlama tarihi 2024!

13.05.2024Bilgi
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketinin detayları belli oldu

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'nin detayları belli oldu

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklandı. Program kapsamında yeni araç satın alma ve kiralama yapılmayacak, yeni hizmet binası alımı ve yapımı durdurulacak, kamuda istihdam emekli olanlarla sınırlandırılacak, kamuda personel servisi hizmeti bitecek, yönetim kurulu ücretlerinde üst sınır olacak, yabancı menşeili araçların kullanımı yasaklanacak.

13.05.2024Ekonomi
Litvanya seçimleri ikinci tura kaldı

Litvanya seçimleri ikinci tura kaldı!

Litvanya devlet başkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. İkinci turda mevcut Devlet Başkanı Gitanas Nauseda aldığı yüzde 44,81, Başbakan Ingrida Simonyte ise yüzde 19,50 oy oranı ile yeniden seçmen karşısına çıkacak.

13.05.2024Dünya
TUS TERCİHLERİ 2024 || TUS 1. dönem tercihleri ne zaman, kontenjanlar ve taban puanları belli oldu mu ÖSYM TUS tercih takvimi bilgisi

TUS TERCİHLERİ 2024 || TUS 1. dönem tercihleri ne zaman, kontenjanlar ve taban puanları belli oldu mu? ÖSYM TUS tercih takvimi bilgisi!

TUS tercihleri için adaylar ÖSYM açıklamasına odaklandı. Mayıs ayının ortalarına gelirken gözler TUS 2024 1. dönem tercih takvimine çevrildi. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 17 Mart'ta uygulandı. Sınav sonuçları da 17 Nisan'da ÖSYM sonuç açıklama sistemi üzerinden adayların erişimine açıldı. Birçok bölümün taban puanları ve kontenjan bilgisi, ÖSYM TUS tercih kılavuzu ile belli olacak. İlan edilecek süreçte adaylar işlemlerini kılavuz doğrultusunda tamamlayacak. Peki TUS tercihleri başladı mı, ne zaman başlayacak? TUS 2024 1. dönem taban puanları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

13.05.2024Bilgi
Ukrayna saldırdı, Rusyaya soğuk duş  Belgorodda 19 ölü, 27 yaralı

Ukrayna saldırdı, Rusya'ya soğuk duş! Belgorod'da 19 ölü, 27 yaralı

Ukrayna’nın Rusya’nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği saldırıda 19 kişinin hayatını kaybettiğini, 27 kişinin de yaralandığını duyurdu.

13.05.2024Dünya
Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 108. ÖGG sınav sonuçları bilgisi

Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 108. ÖGG sınav sonuçları bilgisi

Özel Güvenlik Görevlisi ÖGG 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme sınav sonuçları geçtiğimiz ay sonunda yapılan sınavın ardından özel güvenlik görevlisi adayları tarafından merak edilip araştırılıyor. Bilindiği üzere 27 Nisan'da yapılan sınavın cevap anahtarı 29 Nisan'da açıklandı. sınavın üzerinden geçen iki haftanın ardından sınava girenler merak içerisinde "ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun cevabını merak ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü EGM tarafından sonuç tarihi ilan edildi.  İşte merak edilip araştırılan sorunun cevabıyla ilgili detaylar...

13.05.2024Bilgi
Sivaslı çiftçi neye uğradığını şaşırdı: Önce köpek sandı, yaklaşınca gerçeği öğrendi

Sivaslı çiftçi neye uğradığını şaşırdı: Önce köpek sandı, yaklaşınca gerçeği öğrendi

Sivas'ta genç bir çiftçi tarlasına gübre atmaya gittiği sırada 2 yabani kurt traktörün etrafını sardı. Meraklı kurtların etrafında dolaştığını gören genç çiftçi, o anları saniye saniye görüntüledi.

13.05.2024Gündem
Ankarada korkunç olay Komiser yardımcısı Veysel Öztürk ailesini katletti

Ankara'da korkunç olay! Komiser yardımcısı Veysel Öztürk ailesini katletti

Ankara'da komiser yardımcısı Veysel Öztürk ailesini katletti. Keçirören ilçesinde gerçekleşen olayda Veysel Öztürk eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra yaşamına son verdi.

13.05.2024Gündem
Gümüşhaneliler, Almanya’da hasret giderdi

Gümüşhaneliler, Almanya’da hasret giderdi

Almanya’da 2019 yılında kurulan Avrupa’daki Gümüşhane Şiranlılar Platformu, Stuttgart yakınlarında bulunan Horb am Neckar kabasında bir şölen düzenledi. Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Gümüşhane Şiran Şöleni’ coşkulu geçti.

13.05.2024Avrupa
Toplam ciro aylık yüzde 84 arttı

Toplam ciro aylık yüzde 84 arttı

2024 yılı Mart ayında toplam ciro yüzde 84 arttı.

13.05.2024Ekonomi
Almanya’da şampiyon oldu

Almanya’da şampiyon oldu

Almanya’nın Zinnowitz kentinde düzenlenen Almanya Boks Şampiyonası’nda 13 yaşındaki Selina Çukur, şampiyon oldu.

13.05.2024Avrupa
Cevdet Yılmaz: Az kaynakla daha çok proje yapacağız

Cevdet Yılmaz: Az kaynakla daha çok proje yapacağız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kamu olarak inşallah biz öncülük ve rehberlik edecek, daha az kaynak kullanarak daha fazla etkide bulunacak projelere ağırlık vereceğiz" dedi.

13.05.2024Haber
Londra’da Narin Özenci ‘Vahşi Kadın’la sahne alacak

Londra’da Narin Özenci ‘Vahşi Kadın’la sahne alacak!

Londra’da yaşayan oyuncu ve komedi yazarı Narin Özenci, yazıp yönettiği ‘Wild Woman’ (Vahşi Kadın) adlı oyunuyla haziran ayında Wandsworth Sanat Festivali’nde sahne alacak. Özenci daha sonra, dördüncü kez katılacağı Edinburgh Tiyatro Festivali’nde de aynı oyunla izleyici karşısına çıkacak.

13.05.2024Avrupa
Rekabet Kurumu Frito Lay Gıda hakkında soruşturma açtı

Rekabet Kurumu Frito Lay Gıda hakkında soruşturma açtı

Rekabet Kurumu, Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos, Çerezza ve Rocco markalarıyla bilinen Frito Lay GıdaSan. ve Tic. AŞ hakkında soruşturma açıkldığını duyurdu.

13.05.2024Ekonomi
Kylian Mbappe, PSG taraftarları önünde son maçına çıktı

Kylian Mbappe, PSG taraftarları önünde son maçına çıktı

Fransa Ligue 1'de Paris Saint Germain, evinde Toulouse'a 3-1 kaybetti. Daha önce takımdan ayrılacağını açıklayan Kylian Mbappe, taraftarı önünde son maçına çıktı.

13.05.2024Futbol
Cari işlemler hesabı Mart ayında 4,5 milyar dolar açık verdi

Cari işlemler hesabı Mart ayında 4,5 milyar dolar açık verdi

TCMB, cari işlemler hesabının Mart ayında 4,5 milyar dolar açık verdiğini duyurdu.

13.05.2024Ekonomi
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketinin detayları belli oldu

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'nin detayları belli oldu

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklandı. Program kapsamında yeni araç satın alma ve kiralama yapılmayacak, yeni hizmet binası alımı ve yapımı durdurulacak, kamuda istihdam emekli olanlarla sınırlandırılacak, kamuda personel servisi hizmeti bitecek, yönetim kurulu ücretlerinde üst sınır olacak, yabancı menşeili araçların kullanımı yasaklanacak.

13.05.2024Ekonomi
Scholz, 63’te emeklilikten geri adım atmıyor

Scholz, 63’te emeklilikten geri adım atmıyor!

Hükümet ortağı FDP’nin emeklilik yaşının artırılması önerisine Şansölye Olaf Scholz yine karşı çıktı.

13.05.2024Avrupa
BİM AKTÜEL 14- 17 MAYIS 2024 KATALOĞU YENİ|| Bu hafta bime gelecek ürünler neler Bimde bu hafta Kamp Malzemeleri, Taşınabilir Güç İstasyonu satışa çıkıyor...

BİM AKTÜEL 14- 17 MAYIS 2024 KATALOĞU YENİ!|| Bu hafta bim'e gelecek ürünler neler? Bim'de bu hafta Kamp Malzemeleri, Taşınabilir Güç İstasyonu satışa çıkıyor...

Bu hafta bim'e gelecek ürünler yeni bim kataloğu ile belli oldu. BİM aktüel 14-17 Mayıs 2024 kataloğu yayımlandı. Bim'in ürünleri alışveriş severler tarafından yeni hafta ile birlikte merak ediliyor. Bim'e bu hafta gelecek ürünler arasında kamp malzemeleri; çadır, sandalye, termos, taşınabilir güç istasyonu dikkat çekiyor. Ayrıca bim aktüel 14 mayıs 2024 içerisinde indirimdi mutfak malzemeleri yer alıyor. Bim kataloğu salı ve cuma günü aynı zamanda bim online alışveriş sitesi olan bim.com.tr'den de temin edilebilecek. Peki, bim'de bu hafta neler var? İşte, Bim aktüel 17 Mayıs 2024 ve 14 Mayıs kataloğu tamamı...

13.05.2024Bilgi
En yakın müttefikiydi, görevden aldı Putin hamlesini yaptı: Bir dönüm noktası olabilir...

En yakın müttefikiydi, görevden aldı! Putin hamlesini yaptı: Bir dönüm noktası olabilir...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olarak tanınan Savunma Bakanı olan Sergey Şoygu'yu görevden alması bugün dünya basının öne çıkan başlıklarından biri oldu. Batı medyası Şoygu'nun görevden alınmasına şaşırmadı ancak yerine gelen isme dikkat çekti...

13.05.2024Dünya
Okullarda neden şiddet olayları yaşanıyor

Okullarda neden şiddet olayları yaşanıyor?

Şiddetin her geçen gün, toplumun her kesiminde, kurumlarında artarak devam ettiği gözlemleniyor. Şiddetin görüldüğü kurumların başında da okullar geliyor. Geçmiş yıllarda Türkiye’de öğretmenin öğrenciye, öğrencinin öğrenciye uyguladığı şiddet türleri konuşulurken, günümüzde ise öğrencinin öğretmene yönelik uyguladığı şiddet haberleri sıklıkla görülmeye başlandı.

13.05.2024Eğitim
Perakende ve ticaret satış hacimleri arttı

Perakende ve ticaret satış hacimleri arttı

Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 10,5, perakende satış hacmi ise yüzde 19,4 arttı.

13.05.2024Ekonomi
‘Protestonun da bir sınırı var’

‘Protestonun da bir sınırı var’

Almanya Ekonomi Bakanı Habeck, Tesla protestolarını sert bir dille eleştirdi: “Protestonun da bir sınırı vardır. Grünheide’de sınır bellidir. Eylemlerin şiddetsiz gerçekleşmesi için organizatörlerin ve göstericilerin sorumlulukları var. Protesto, çitlerin aşıldığı yerde biter ve işte orada suç başlar.”

13.05.2024Avrupa
YKS’ye son haftalar

YKS’ye son haftalar

YKS’ye bir aydan az zaman kaldı. Süreyi iyi değerlendirmek sizlerin elinde. Peki son haftalarda neler yapabilirsiniz?

13.05.2024Eğitim
Günlük Burç Yorumları 13 Mayıs 2024 Pazartesi | Öfkeni Kontrol Etmelisin Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 13 Mayıs 2024 Pazartesi | Öfkeni Kontrol Etmelisin! Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftanın ilk günlük burç yorumları 13 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. Ay, Yengeç burcunda ilerliyor ve saat 13.36’da Aslan burcuna geçiyor. Çalışma ortamında zorluklarla karşılaşabileceğin ve duygusal baskı altında öfkeni kontrol etmekte zorlanarak agresif davranışlarda bulunabileceğin bu zorlu gün evdeki ortamına da yansıyabilir ve aile ilişkilerin biraz gerginleşebilir. Günlük burç yorumları 13 Mayıs 2024, her burç için ayrı ayrı merak ediliyor. Bugün aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 13 Mayıs Pazartesi günü burç yorumları ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 13 Mayıs 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları 13 Mayıs 2024!

13.05.2024Astro Gündem
Borsa İstanbul hafif primli

Borsa İstanbul hafif primli

BİST 100 endeksi 10251 puan seviyesinde.

13.05.2024Ekonomi
Aman dikkat, arabanız sizi hasta edebilir İnanması güç ama arabanızın içi klozet kapağından bile daha kirli...

Aman dikkat, arabanız sizi hasta edebilir! İnanması güç ama arabanızın içi klozet kapağından bile daha kirli...

Arabalarımız düzgün bir şekilde temizlemediğinde tam bir bakteri yuvası haline dönüşebilir. İngiltere’de yapılan bir incelemeye göre sürücü koltukları, tuvaletten neredeyse dört kat daha yüksek düzeyde hastalığa neden olan bakteriler barındırıyor. Bunu el freni, iç kapı kolları ve vites kolu takip ediyor. Peki ne yapacağız? Araçların temizliği konusunda nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Alper Şener ile konuştuk.

13.05.2024Sağlık
Üsküdar’da şeritleri kapatan düğün konvoyu trafiği yavaşlattı

Üsküdar’da şeritleri kapatan düğün konvoyu trafiği yavaşlattı

İstanbul Üsküdar’da Şile yolunda ilerleyen düğün konvoyu şeritleri kapatıp trafik akışını yavaşlattı. Konvoyun arkasında bulunan diğer araçlar duruma tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

13.05.2024Haber
İstanbul baraj doluluk oranları 13 Mayıs | Yaz öncesi tablo yüz güldürdü İSKİ baraj tablosu

İstanbul baraj doluluk oranları 13 Mayıs | Yaz öncesi tablo yüz güldürdü! İSKİ baraj tablosu

İstanbul baraj doluluk oranı 13 Mayıs Pazartesi yani bugün özellikle İstanbul il genelinde etkili olan yağışlı hava nedeniyle en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan kuraklığın yansıra barajlardaki genel doluluk oranı yüz güldürdü. Peki, İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç? İşte merak edilen İSKİ 13 Mayıs baraj doluluk oranı tablosu...

13.05.2024Bilgi
AfD’de Höcke krizi: Üyelerden ihraç tehdidi

AfD’de Höcke krizi: Üyelerden ihraç tehdidi!

Sağ popülist AfD’nin Thüringen teşkilatında kendi adaylarını gösteren bir gruptan 9 kişinin partiden ihraç edilmesi istendi.

13.05.2024Avrupa
DB’ye, aşırı sağa karşı angajmana ödül

DB’ye, aşırı sağa karşı angajmana ödül

Almanya’nın önde gelen işletmeleri aşırı sağa karşı tepkilerini artırırken, Alman Demir Yolları (DB) ‘Düşünce Liderliği Ödülü’ne layık görüldü. Ülkenin önde gelen 69 büyük şirketi ve kuruluşu da Alman ekonomisine ve refahına zarar verdiği gerekçesiyle AfD’ye karşı açık bir biçimde tavır aldı.

13.05.2024Avrupa
MİTten Irakta nokta operasyon: PKKlı Sedat Aksu etkisiz hale getirildi

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'lı Sedat Aksu etkisiz hale getirildi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) PKK/KCK-HPG sözde konsey yöneticilerinden 'Şevger Çiya' kod adlı Sedat Aksu'yu, Irak'ta düzenlenen nokta operasyonuyla etkisiz hale getirdi.

13.05.2024Gündem
SURVİVOR KİM ELENDİ, SERCAN MI ALEYNA MI 12 MAYIS 2024 | ŞOKE EDEN İSİM VEDA ETTİ Dün akşam Survivor All Stardan kim gitti, 111. bölümde eleme düellosunu kim kazandı Rekabeti sağlayabilmek için bağırdım

SURVİVOR KİM ELENDİ, SERCAN MI ALEYNA MI 12 MAYIS 2024 | ŞOKE EDEN İSİM VEDA ETTİ! Dün akşam Survivor All Star'dan kim gitti, 111. bölümde eleme düellosunu kim kazandı? 'Rekabeti sağlayabilmek için bağırdım'

Survivor'da dün akşam kim elendi, sorusunun yanıtı düello mücadelesi ile yanıt buldu. Büyük finale kısa süre kala hızlı elemelerin başladığı Survivor All Star'ın pazar akşamı 12 Mayıs tarihli 111. son bölümünde, eleme potasında yer alan Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre Dominik'te kalmak için eleme düellosunda mücadele verdi. Artık kadın ve erkeklerin karma olarak eleme adayı olarak yazıldığı Survivor'ın dün geceki son bölümünde, nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Atakan ve Yunus Emre kazandı. Finalde ise Sercan ve Aleyna'nın mücadelesi ekran başındakilere heyecan dolu anlar yaşattı. Atışlarda rakibine yenilerek Survivor All Star'dan elenen yarışmacının, "Gerçekten de rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım. Belki de itirazlarım o yüzdendi. O rekabet olmazsa buranın anlamı da olmazdı." sözleri dikkat çekti. Peki, dün akşam (12 Mayıs) Survivor'dan kim gitti, eleme düellosunu kim kazandı? İşte, 12 Mayıs Pazar Survivor eleme düellosunu kazanan isimler ve adaya veda eden son yarışmacı...

13.05.2024Televizyon
Final Four 2024 ne zaman ve nerede oynanacak Final Four maçları için tarih detayları belli oldu

Final Four 2024 ne zaman ve nerede oynanacak? Final Four maçları için tarih detayları belli oldu

Final Four ne zaman, sorusu Fenerbahçe maçının ardından sporseverlerin gündemine geldi. THY Euroleague play-off serisi beşinci maçında Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, deplasmanda Fransız temsilcisi Monaco ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler parkeden 80-79 galip ayrılarak adını Final Four'a yazdırdı. Temsilcimiz, Final Four'da Yunanistan'ın Panathinaikos AKTOR takımıyla karşı karşıya gelecek. İşte, EuroLeague Final Four Fenerbahçe Panathinaikos maçı hakkında bilgiler.

13.05.2024Basketbol
Haftalık Burç Yorumları 13-19 Mayıs 2024 || Aygül Aydın yazdı... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 13-19 Mayıs 2024 || Aygül Aydın yazdı... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık burç yorumları 13-19 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. Merkür, Boğa burcuna geçiyor. Bu geçiş, iletişim ve düşünce tarzının daha pratik ve somut bir şekilde ifade edilmesini sağlayabilir. Bu hafta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Haftalık burç yorumları 13-19 Mayıs 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 13-19 Mayıs haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 13-19 Mayıs haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, haftalık burç yorumları 13-19 Mayıs 2024

13.05.2024Astro Gündem
Koç Metalurji (KOCMT) halka arz sonuçları 2024 açıklandı Koç Metalurji kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek

Koç Metalurji (KOCMT) halka arz sonuçları 2024 açıklandı! Koç Metalurji kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Koç Metalurji halka arz sonuçları açıklandı! Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen halka arzlar arasında Koç Metalurji de yerini aldı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan şirket 9-10 Mayıs tarihleri arasında 2 gün boyunca talep topladı. Halka arzda paylar, 20,5 TL’den satışa sunulmuş olup, halka arz edilen 125 milyon TL nominal değeri payların tamamı satıldı. Buna göre Koç Metalurji'nin toplam halka arz büyüklüğü 2.562.500.000 TL oldu. Halka arzda toplam 125 milyon TL nominal değerli paylar için planlanan satış tutarının yaklaşık 2,46 katı talep geldi. Peki, Koç Metalurji halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

13.05.2024Bilgi
Maganda kurşunuyla vurulmuştu... Bebeğinden sonra anne de hayatını kaybetti

Maganda kurşunuyla vurulmuştu... Bebeğinden sonra anne de hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, kız kardeşinin düğününde havaya açılan rastgele ateş sonucu yaralanan, kaldırıldığı hastanede doğmamış 3 aylık bebeği ölen Zemzem Özdemir (42) de, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

13.05.2024Gündem