GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.692.783 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 19 MAYIS 2024 (Tek tıkla öğren) | Milli Piyango Online Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı, 27 milyon TL ikramiye devretti

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 19 MAYIS 2024 (Tek tıkla öğren) | Milli Piyango Online Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı, 27 milyon TL ikramiye devretti!

Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı 19 Mayıs 2024 Milli Piyango Online üzerinden erişime açıldı. Haftanın son Süper Loto canlı çekilişi, Sisal Şans tarafından noter huzurunda saat 21.30'da başladı. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanan çekiliş sonrası Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar ilan edildi. Bu akşamki Süper Loto çekiliş sonuçları ile 6 bilen çıkmadı ve tam 27.666.404,32 TL ikramiye devretti. Çekilişte 5 bilenler, 4 bilenler ve 3 bilenler de diğer ikramiyelerin sahibi oldu. Süper Loto sorgulama ekranı millipiyangoonline.com ile ikramiye kazançları tek tıkla öğrenilebilecek. İşte, 19 Mayıs 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları online sorgulama ekranı ve çekilişle ilgili ayrıntılı bilgiler...

19.05.2024Bilgi
Fenerbahçede Başkan Ali Koç, derbi sonrası Rams Parka geldi Galibiyet sahada kutlanırken kavga çıktı

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, derbi sonrası Rams Park'a geldi! Galibiyet sahada kutlanırken kavga çıktı

Süper Lig'in 37. haftasında uzun süre 10 kişi mücadele ettiği maçta Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un devre arasında takımla yaptığı telefon görüşmesinde söyledikleri ortaya çıktı. Maçın hemen ardından sürpriz bir şekilde Rams Park'a gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, oyuncular ve teknik ekibi tebrik ederken takımı sahaya tekrar çıkartarak galibiyeti kutlattı.

19.05.2024Futbol
Fenerbahçede Michy Batshuayi cezalı duruma düştü

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi cezalı duruma düştü

Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Galatasaray maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

19.05.2024Futbol
HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İL İL | Yeni haftada hava nasıl olacak Yarın (20 Mayıs) yağmur yağacak mı Meteorolojiden toz taşınımı ve sağanak uyarısı

HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İL İL | Yeni haftada hava nasıl olacak? Yarın (20 Mayıs) yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den toz taşınımı ve sağanak uyarısı!

Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafından yayınlandı. Hava sıcaklıklarının kuzey ve doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında, güney, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu'nun batı kesimlerinde sağanak beklenirken, Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz'de toz taşınımı görülecek. Peki, yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada yağmur var mı? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 20 Mayıs hava durumu raporu.

19.05.2024Bilgi
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Şampiyon olacağız, inanıyorum, taraftarımız gelsin

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: 'Şampiyon olacağız, inanıyorum, taraftarımız gelsin'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

19.05.2024Futbol
Galatasaraylı Davinson Sanchezden Fenerbahçe derbisinin ardından gönderme: Haftaya da biz kutlayacağız

Galatasaraylı Davinson Sanchez'den Fenerbahçe derbisinin ardından gönderme: 'Haftaya da biz kutlayacağız!'

Galatasaray ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında kozlarını paylaştı. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Sarı - kırmızılılarda 90 dakika sahada kalan Davinson Sanchez, maç sonunda açıklama yaptı.

19.05.2024Futbol
Şans Topu Sonuçları Sorgulama Ekranı (tıkla hızlı öğren) Milli Piyango Online | 19 Mayıs 2024 Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı; Büyük ikramiyeyi 2 talihli kazandı

Şans Topu Sonuçları Sorgulama Ekranı (tıkla hızlı öğren) Milli Piyango Online | 19 Mayıs 2024 Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı; Büyük ikramiyeyi 2 talihli kazandı!

Şans Topu sonuç sorgulama ekranı Milli Piyango Online üzerinden erişime açıldı. Büyük ikramiyesiyle 19 Mayıs Şans Topu canlı çekilişi, Sisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den de yayınlanan çekilişin hemen ardından, bu akşamki Şans Topu çekiliş sonuçları ile kazandıran numaralar ilan edildi. Heyecanla takip edilen çekilişte, 5+1 bilen 2 talihli tam 1.486.955,95 TL kazandı. 5 bilenler, 4+1 bilenler ve 4 bilenler de diğer ikramiyeleri kazandı. Peki, hangi numaralar kazandırdı? İşte, 19 Mayıs 2024 Şans Topu sonuçları ve online sorgulama ekranı...

19.05.2024Bilgi
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Oyuncular Bu iş bitti diye düşünebiliyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Oyuncular 'Bu iş bitti' diye düşünebiliyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

19.05.2024Futbol
Fenerbahçeli oyuncular galibiyeti anlattı: Ali Koç devre arasında aradı

Fenerbahçeli oyuncular galibiyeti anlattı: Ali Koç devre arasında aradı

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında uzun süre 10 kaldığı maçta Galatasaray'ı tek golle mağlup eden Fenerbahçe'de oyuncular Mert Hakan Yandaş, Dusan Tadic ve Fred açıklamalarda bulundu.

19.05.2024Futbol
FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR 2024 Fenerbahçenin puanı kaç, ikili averaja mı bakılıyor, genel averaja mı İşte Fenerbahçenin şampiyonluk hesaplaması

FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR 2024? Fenerbahçe'nin puanı kaç, ikili averaja mı bakılıyor, genel averaja mı? İşte Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesaplaması

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur, sorusu Galatasaray derbi maçı sonrası sporseverlerin yoğunlaştığı konulardan oldu. Trendyol Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı ile Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesaplamaları da başladı. Dev derbide Sarı-Lacivertliler kazanarak Galatasaray ile puan farkını 3'e düşürdü ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Peki, Fenerbahçe'nin puanı kaç? Süper Lig'de ikili averaja mı bakılıyor, genel averaja mı? İşte, Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesaplamaları ve ayrıntılı bilgiler.

19.05.2024Futbol
SÜPER LİG PUAN DURUMU TABLOSU GÜNCEL 2024: Süper Ligde kim önde, Galatasaray mı, Fenerbahçe mi Trendyol Süper Lig 37. hafta puan durumu ve maç sonuçları

SÜPER LİG PUAN DURUMU TABLOSU GÜNCEL 2024: Süper Lig'de kim önde, Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Trendyol Süper Lig 37. hafta puan durumu ve maç sonuçları!

Süper Lig puan durumu 2024, Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı ile beraber sporseverlerin gündemine geldi. Şampiyonluk yarışı kızışırken Galatasaray ile Fenerbahçe 19 Mayıs Pazar günü karşı karşıya geldi. Lider Galatasaray, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçta 3 puan için elinden geleni yaparken, Sarı-Lacivertliler de zorlu deplasmanda şampiyonluğu hedeflemek için ciddi mücadele verdi. Heyecan dolu derbide kazanan Fenerbahçe oldu. Galatasaray ile Fenerbahçe’nin ilk yarıda Kadıköy’de oynadığı maç 0-0 bitmişti. Diğer yandan Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Trabzonspor ligde 3. sırada yer aldı. Peki, Süper Lig'de kim önde, Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? İşte, Süper Lig 37. hafta güncel puan durumu, maç sonuçları ve fikstürü.

19.05.2024Futbol
Fenerbahçeden Galatasaray galibiyeti sonrası olay göndermeler

Fenerbahçe'den Galatasaray galibiyeti sonrası olay göndermeler!

Fenerbahçe, Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği Süper Lig'in 37. hafta maçında sonra sosyal medyadan çarpıcı paylaşımlar yaptı.

19.05.2024Futbol
Derbide Galatasarayı deviren Fenerbahçeden 15 yıl sonra bir ilk İsmail Kartaldan dikkat çeken başarı...

Derbide Galatasaray'ı deviren Fenerbahçe'den 15 yıl sonra bir ilk! İsmail Kartal'dan dikkat çeken başarı...

Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda mağlup eden Fenerbahçe, 15 yıl sonra bir sezonda derbilerde en fazla puan topladığı sezonu tekrarladı. Teknik direktör İsmail Kartal ise çıktığı son 9 derbiyi kaybetmedi.

19.05.2024Futbol
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin son düdüğüyle ortalık karıştı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin son düdüğüyle ortalık karıştı

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, uzun süre 10 kişi oynadıkları karşılaşmada Galatasaray'ı tek golle mağlup ederken maçın ardından bir kez daha kavga çıktı.

19.05.2024Futbol
Reisinin helikopteri kaza yaptı... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Reisi'nin helikopteri kaza yaptı... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Komşumuz, dost ve kardeş İran halkına ve hükümetine milletim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Sayın Reisi ve heyetinden bir an önce iyi haberler almayı umuyorum. Gereken her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

19.05.2024Gündem
Galatasaraya son hafta öncesi yıldız isimden kötü haber

Galatasaray'a son hafta öncesi yıldız isimden kötü haber

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da sarı kart gören yıldız isim son haftadaki maçta oynayamayacak.

19.05.2024Futbol
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşında Helikopter kazasında son durum... İşte İran Cumhurbaşkanı Reisinin hayatı ve biyografisi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşında? Helikopter kazasında son durum... İşte İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatı ve biyografisi!

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kazasında son dakika gelişmeler gelmeye devam ediyor. İran'ın yarı resmi Tasnim Haber Ajansı İan Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin kaza yaptığını dünyaya duyurdu. İranlı yetkililer "Umudumuzu koruyoruz ancak bilgiler endişe verici" açıklamasında bulundu. Kazanın ardından İbrahim Reisi'nin hayatı ve biyografisi gündeme geldi İran'ın 8. Cumhurbaşkanı olan Reisi, 1979'daki devrimin ardından kariyerine 1981'de Kerec savcısı olarak başladı. Peki, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşında? İşte, Reisi'yi taşıyan helikopter kazası son durum bilgileri ve ayrıntılar.

19.05.2024Bilgi
Galatasaray-Fenerbahçe maçında çok konuşulan karar Kırmızı kart sonrası yoğun itiraz...

Galatasaray-Fenerbahçe maçında çok konuşulan karar! Kırmızı kart sonrası yoğun itiraz...

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile kozlarını paylaştığı Süper Lig'in 37. hafta maçında Djiku'nun gördüğü kırmızı kart çok konuşuldu.

19.05.2024Futbol
Dışişlerinden İran Cumhurbaşkanı Reisiyi taşıyan helikopterin kaza yapmasıyla ilgili açıklama

Dışişleri'nden İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin kaza yapmasıyla ilgili açıklama

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin kaza yapmasıyla ilgili açıklama yapan Dışişleri Bakanlığı, "Gelişmeleri üzüntüyle takip ediyoruz. Cumhurbaşkanı Reisi ve yetkililerin sağlıklı olmalarını temenni ediyoruz. Arama kurtarma faaliyetlerine her türlü desteğin sağlanması için harekete geçilmiştir." ifadelerini kullandı.

19.05.2024Gündem
Villarreal 4-4 Real Madrid (Maç özeti)

Villarreal 4-4 Real Madrid (Maç özeti)

İspanya La Liga'nın 37. haftasında Villarreal ile şampiyonluğunu garantilemiş olan Real Madrid karşı karşıya geldi. Milli yıldız Arda Güler'in ilk 11'de başlayıp 2 gol attığı müsabaka 4-4'lük beraberlikle sonuçlandı. İşte detaylar...

19.05.2024Futbol
Pep Guardiolanın Manchester Citysinden rekor şampiyonluk

Pep Guardiola'nın Manchester City'sinden rekor şampiyonluk

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, West Ham United'ı 3-1 mağlup ederek üst üste 4. kez şampiyon oldu.

19.05.2024Futbol
Galatasaray - Fenerbahçe maçından ekranlara yansımayan görüntüler

Galatasaray - Fenerbahçe maçından ekranlara yansımayan görüntüler

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

19.05.2024 Spor Arena
19 MAYIS KONSERLER, İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 2024 || Bugün 19 Mayıs ücretsiz konserleri nerede, ne zaman, saat kaçta başlayacak Nerelerde konser var19 Mayıs etkinlikleri ve kutlama programı 2024

19 MAYIS KONSERLER, İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 2024 || Bugün 19 Mayıs ücretsiz konserleri nerede, ne zaman, saat kaçta başlayacak? Nerelerde konser var?19 Mayıs etkinlikleri ve kutlama programı 2024

19 Mayıs konserleri, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile merak ediliyor. 19 Mayıs etkinlikleri Tüm Türkiye'de erken saatlerde başladı. Spor aktivitelerinin yanı sıra 19 Mayıs etkinlikleri de il il gerçekleşecek. 19 Mayıs konserleri İstanbul, Ankara, İzmir etkinlik programı ile belli oldu. İstanbul, Ankara, İzmir ücretsiz konser ve etkinlikler saati ve diğer bilgiler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl da çeşitli etkinliklerle ve konserlerle kutlanacak. Büyükşehir Belediyeleri İstanbul, Ankara, İzmir 19 Mayıs konser ve etkinliklerini paylaştı. Konserler programda belirlenen saatte ve noktalarda gerçekleştirilecek. Ayrıca program kapsamına çeşitli etkinlikler de düzenlenecek. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz 19 Mayıs konserleri ne zaman, nerede, saat kaçta başlayacak? İşte, 19 Mayıs etkinlikleri 2024!

19.05.2024Bilgi
MİLLİ PİYANGO SONUCU BİLET SORGULAMA (Tıkla öğren)| 19 Mayıs özel çekilişi Milli Piyango çekiliş sonuçları ve amorti rakamlar belli oldu İşte 19 Mayıs 2024 Milli Piyango sıralı tam liste

MİLLİ PİYANGO SONUCU BİLET SORGULAMA (Tıkla öğren)| 19 Mayıs özel çekilişi Milli Piyango çekiliş sonuçları ve amorti rakamlar belli oldu! İşte 19 Mayıs 2024 Milli Piyango sıralı tam liste!

Milli Piyango çekiliş sonuçları 19 Mayıs 2024 belli oldu. Sisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özel çekilişinde, büyük ikramiye olarak belirlenen 80.000.000 TL'yi kazanan numaralar, 1999279 oldu. Milli Piyango canlı çekilişinde amorti rakamlar ise 3 ve 5 olarak belirlendi. 19 Mayıs özel çekilişi Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alanlar, Milli Piyango bilet sorgulama ekranından ikramiyelerini görüntüleyebilecekler. İşte, 19 Mayıs Milli Piyango sonucu sorgulama ekranı, çekiliş sonuçları ve sıralı tam liste.

19.05.2024Bilgi
Güvenlik korucusu ölü halde bulunmuştu... 5 şüpheli gözaltına alındı

Güvenlik korucusu ölü halde bulunmuştu... 5 şüpheli gözaltına alındı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 16 Mayıs’tan bu yana kayıp olarak aranan ve dün amcasının evinde silahla vurulmuş halde ölü bulunan Güvenlik Korucusu Engin Aslan’la (35) ilgili başlatılan soruşturmada, amca A.A.'nın ardından bugün de 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

19.05.2024Gündem
Galatasaray 0-1 Fenerbahçe (Maç özeti)

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe (Maç özeti)

Trendyol Süper Lig’de sezonun en önemli maçlarından biri Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynandı. 37. haftada oynanan dev derbide kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Rakibini 1-0 mağlup eden sarı - lacivertliler, şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı.

19.05.2024Futbol
Rusya işgaline karşı Ukraynaya güç veren boksör

Rusya işgaline karşı Ukrayna'ya güç veren boksör

İngiliz Tyson Fury'yi puanla mağlup eden Kırım doğumlu Ukraynalı boksör Oleksandr Usyk, Lennox Lewis'in ardından 4 kemerin de sahibi olarak tartışmasız şampiyon olurken spor dünyası epik bir zafere daha şahit oldu.

19.05.2024Futbol
Yarın (20 Mayıs Pazartesi) okullar tatil mi 2024 ders var mı 20 Mayısta ilkokul ,ortaokul ve liseler tatil mi edildi İşte mevzuat bilgileri

Yarın (20 Mayıs Pazartesi) okullar tatil mi 2024 ders var mı? 20 Mayıs'ta ilkokul ,ortaokul ve liseler tatil mi edildi? İşte mevzuat bilgileri

Yarın okulların tatil olup olmadığı 19 Mayıs sonrası milyonlarca öğrenci ve velinin odaklandığı konulardan oldu. 20 mayıs Pazartesi okullar tatil mi? sorusu pazar günü kutlanan 19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılacaklar ve ailesiyle birlikte hafta sonu tatilini uzatacaklar merak içerisinde başta belirtilen sorunun cevabını araştırıyor. Merak edenler için detayları haberimizde derledik. Peki,  20 Mayıs okullar tatil mi 2024? İlkokul ,ortaokul ve liseler 20 Mayıs Pazartesi günü açık mı? İşte yarın okullar tatil mi sorusuna yönelik merak edilen sorunun cevabıyla ilgili ayrıntılar...

19.05.2024Bilgi
LGS sınav yerleri açıklandı mı, nasıl öğrenilir 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak MEB sınav takvimi

LGS sınav yerleri açıklandı mı, nasıl öğrenilir? 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? MEB sınav takvimi

LGS sınav yerlerinin açıklanacağı tarih MEB kılavuzu ile belli oldu. 2024 LGS sınav belgesi sorgulama ekranı e-Okul üzerinden yayınlanacak. İki oturum hâlinde çoktan seçmeli 90 sorunun sorulacağı söz konusu sınav öncesi adaylar LGS sınav giriş belgesini temin edecekler. Liselere geçiş sistemi kapsamında 2024 LGS sınav belgesinde sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgileri yer alacak. Sınavda birinci oturum, 50 soruluk sözel alandan oluşacak ve süresi 75 dakika; ikinci oturum ise 40 soruluk sayısal alandan oluşacak ve süresi 80 dakika olacak. Peki, 2024 LGS sınav belgesi nasıl alınır, yayınlandı mı? İşte, o konular hakkında ayrıntılı bilgiler.

19.05.2024Bilgi
Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün olacak mı (SON DURUM) | 2024 Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, hangi tarihte, ayın kaçında

Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün olacak mı? (SON DURUM) | 2024 Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, hangi tarihte, ayın kaçında?

Kurban Bayramı'nın ne zaman başlayacağı, yaklaşan haziran ayı ile beraber gündeme geldi. Bayram tatili kaç gün, ne zaman sorularının yanıtına göre vatandaşlar tatil planlarına yön verecek. Müslümanların idrak ettiği 2024 Kurban Bayramı birinci günü ile beraber tam 4 gün idrak edilecek. Diyanet dini günler takvimine göre Kurban Bayramı haziran ayına denk gelecek. Ramazan Bayramı tatili 9 gün olarak gerçekleşmişti. Yılın ikinci bayramı olan Kurban Bayramı hafta sonlarıyla beraber birleştiğinde uzun süreleri bulabiliyor. Ancak bayram tatili ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Peki, Kurban Bayramı ne zaman, tatil kaç gün? İşte, Kurban Bayramı tatil tarihleri 2024 ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

19.05.2024Bilgi
19 MAYIS MESAJLARI VE SÖZLERİ RESİMLİ - ATATÜRKLÜ - SOSYAL MEDYA İÇİN ÖZEL (2024): Anlamlı, resmi, duygulu, yeni, resimli 19 Mayıs mesajlarını tercih edin İşte 19 Mayıs ile ilgili Atatürk resimleri (fotoğraflı)

19 MAYIS MESAJLARI VE SÖZLERİ RESİMLİ - ATATÜRKLÜ - SOSYAL MEDYA İÇİN ÖZEL (2024): Anlamlı, resmi, duygulu, yeni, resimli 19 Mayıs mesajlarını tercih edin! İşte 19 Mayıs ile ilgili Atatürk resimleri (fotoğraflı)

19 Mayıs mesajları ve sözleri günün önemini vurgulayan resimli ve anlamlı seçenekleri ile paylaşımlarda yer alıyor. 19 Mayıs, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde kutlanan, Türkiye'nin önemli milli bayramlarından biridir. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Milli Mücadele'nin başlangıcını ilan etmesiyle anlam kazanan bu gün, aynı zamanda gençliğe armağan edilmiştir. Bu önemli günde 19 Mayıs mesajları, kutlamalara imkan tanımaktadır. Türk bayraklarıyla süslenen birçok yerde, 19 Mayıs mesajları ve sözleri de önemli yer bulacak. İşte, 19 Mayıs mesajları ve sözleri kapsamında sosyal medyaya özel olarak paylaşabileceğiniz birbirinden güzel alternatifler ve seçenekler

19.05.2024Bilgi
Türkiyenin galip, Avrupanın mağlup İmparatoru Fatih Terim

Türkiye'nin galip, Avrupa'nın mağlup İmparatoru Fatih Terim

Geçmişinde birçok başarı bulunan, kariyerine 8 Süper Lig şampiyonluğu sığdırmış, Avrupa kupası sahibi tek Türk antrenör olan Fatih Terim'in, ülke sınırları dışındaki teknik direktörlük macerası Fiorentina (6 ay) ve Milan'da (4 ay) olduğu gibi bir kez daha hüsranla sonuçlandı.

19.05.2024Futbol
9. YARGI PAKETİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ 19 MAYIS 2024 | 9. Yargı Paketi çıkacak mı 9. Yargı Paketi maddeleri nelerdir, af veya ceza indirimi olacak mı

9. YARGI PAKETİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ 19 MAYIS 2024 | 9. Yargı Paketi çıkacak mı? 9. Yargı Paketi maddeleri nelerdir, af veya ceza indirimi olacak mı?

9. Yargı Paketi ceza indirimi olacak mı, 19 Mayıs 2024 tarihinde mahkum yakınları tarafından takip edilen konuların başında geliyor. Kamuoyunda yeni yargı paketi olarak da bilinen 9. Yargı Paketi TBMM görüşmelerinin ardından yasalaşacak. Ceza indirimi, kripto varlıklar, turist rehberleri ve yol geçiş ücretleri, seyir güveliği ile gemi bağlama ücretleri gibi pek çok madde yakından takip ediliyor. Adalet Bakanlığı tarafından çalışmalar devam ederken, 9. Yargı Paketi kapsamında açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, "Ülkemizde 'cezasızlık' algısını ortadan kaldırmaya yönelik 'yapanın yanına kar kalmamasına' yönelik bazı yasal düzenleme ihtiyaçları var. Bununla ilgili taslak çalışmalarını milletvekillerimizin takdirlerine sunacağız." ifadelerinde bulundu. Yeni yargı paketi ile ceza indirimi beklentileri de kamuoyunda yer alıyor. Peki, 9. Yargı Paket maddeleri nelerdir ve son gelişmeleri neler? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

19.05.2024Bilgi
Survivor eleme adayı kim oldu (18 Mayıs) Dün akşam Survivor All Star dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme potasına kim gitti İşte haftanın 2. eleme adayı

Survivor eleme adayı kim oldu (18 Mayıs)? Dün akşam Survivor All Star dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme potasına kim gitti? İşte haftanın 2. eleme adayı

Survivor All Star yeni haftaya yeni eleme adaylarıyla devam ediyor. Survivor 18 Mayıs haftanın 2. eleme adayı yapılan konsey oylamasının sonucunda açıklandı. Survivor 2024 All Star'ın 18 Mayıs tarihli bölümünde nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesinde, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları tüm güçlerini ortaya koyarak yarıştı. Heyecan dolu gecenin sonunda, dokunulmazlığı kaybeden takım eleme konseyine giderek bir yarışmacıyı eleme adayı olarak belirledi. 18 Mayıs'ta Survivor'da yaşananları kaçıran izleyiciler, dokunulmazlık oyununu kimin kazandığını ve eleme potasına hangi yarışmacının girdiğini merak ediyor. Peki, Survivor 18 Mayıs'ta dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayı kim oldu?

19.05.2024Televizyon
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi kavga çıktı Abdülkerim Bardakcı ile Mert Hakan Yandaş arasında büyük gerginlik

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi kavga çıktı! Abdülkerim Bardakcı ile Mert Hakan Yandaş arasında büyük gerginlik

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.

19.05.2024Futbol
SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU- SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ LİSTESİ 19 MAYIS 2024 || Az önce deprem mi oldu En son nerede deprem oldu, kaç şiddetinde İşte günün en son verileri...

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU- SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ LİSTESİ 19 MAYIS 2024 || Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? İşte günün en son verileri...

Son dakika depremler listesi 19 Mayıs 2024 AFAD ve Kandilli Rasathanesi verileriyle anbean yakından takip ediliyor. Az önce deprem mi oldu sorusu, bulundukları bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Son depremler 19 Mayıs günü yaşanan sarsıntılarla beraber araştırılıyor. AFAD/Kandilli son dakika deprem listesine göre Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde artçı depremler aralıklarla devam ediyor. Son olarak ilçede saat 15:41'de 2.8 deprem büyüklüğü kaydedildi. Hemen öncesinde ise 12:30'da 2.2'lik bir deprem meydana geldi. Sabah saat 09:26'da Kahramanmaraş Onikişubat'ta 3.6 deprem büyüklüğü kaydedildi. Hemen öncesinde ise 09:01'de Malatya Doğanşehir'de 2.0, Darende'de 2.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremi hissedenler merkez üssü, derinlik, şiddeti ve büyüklüğü bilgileri için KANDİLLİ ve AFAD son deprem listesini güncel verilerle yakından takip ediyor. Yaşanan sarsıntılar son bilgilerle anbean kurumların sayfasında paylaşılıyor. Peki son dakika deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu, yakınımdaki depremler hangileri? İşte, 19 Mayıs AFAD/Kandilli son depremler listesi...

19.05.2024Bilgi
Antalyada otel lojmanında yangın

 Antalya'da otel lojmanında yangın

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otelin lojmanında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangının çıkışıyla ilgili inceleme başlatıldı.

19.05.2024Gündem
Şimşek Plastikin sahibi Hayrettin Şimşek mi Görüntülerin ardından şirketten kamuoyu açıklaması

Şimşek Plastik'in sahibi Hayrettin Şimşek mi? Görüntülerin ardından şirketten kamuoyu açıklaması

Sosyal medyada birkaç gündür gündeme gelen görüntülerde, Şimşek Plastik'in sahibi olarak ifade edilen Hayrettin Şimşek isimli bir kişinin hurdacılık yaptığı öne sürülmüş ve akabinde buna yönelik iddialar gelmeye devam etmişti. Devam eden paylaşımlarda, Şimşek Plastik firmasının ticari faaliyetlerini sona erdirdiği ve bundan dolayı şirket sahibi olarak iddia edilen Hayrettin Şimşek isimli kişinin hurdacılık yaparak hayatını kazandığı yer bulmuştu. Sosyal medya paylaşımlarına yönelik açıklama yapan Şimşek Plastik, iddialara dair kamuoyu açıklamasını paylaştı.

19.05.2024Bilgi
İran Cumhurbaşkanı Reisiyi taşıyan helikopter kaza yaptı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı

İran'ın yarı resmi Tasnim Haber Ajansı, İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin kaza yaptığını yazdı. İran devlet televizyonu ise Reisi’yi taşıyan helikopterin kaza geçirdiğini ve yardım ekiplerinin kazanın yaşandığı bölgeye ulaşmaya çalıştığı bilgisini paylaştı. İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi konu ile ilgili resmi açıklamada bulundu. Sisli bölgeden ilk görüntüler ülke basınında yer aldı.

19.05.2024Haber
Ankarada Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 kişi tutuklandı

Ankara'da Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 kişi tutuklandı

Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2’si emniyet müdürü, 1'i komiser 7 kişi tutuklandı.

19.05.2024Gündem
SED ÖDEMESİ MAYIS 2024: SED ödemesi yattı mı, nasıl öğrenilir Bakan Göktaş açıkladı

SED ÖDEMESİ MAYIS 2024: SED ödemesi yattı mı, nasıl öğrenilir? Bakan Göktaş açıkladı!

Mayıs ayı SED ödeme tarihleri hak sahipleri tarafından ayın sonlarına doğru merak edilip araştırılıyor. En çok araştırılanlar arasında ise "Sosyal ve Ekonomik Destek SED paraları ne zaman yatacak?" sorusunun cevabı merak edilip araştırılıyor. Öde tarihiyle ilgili ayrıntıları haberimizde derledik. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için mayıs ayında 878 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yapıldığını açıkladı. Peki, SED ödemesi yattı mı, nasıl öğrenilir? İşte SED ödemesi Mayıs 2024 bilgisi...

19.05.2024Bilgi
İki grup arasındaki kavgayı ayırmak için ezan okudu

İki grup arasındaki kavgayı ayırmak için ezan okudu

Şanlıurfa'da, park yeri nedeniyle kavga eden iki grubu ayırmak isteyen bir kişi ezan okumaya başladı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, kavga çevredekilerin müdahalesiyle son buldu.

19.05.2024Haber
Eski eşini bıçakladı, adli kontrolle serbest kaldı

Eski eşini bıçakladı, adli kontrolle serbest kaldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski eşi Sevda Ç.'yi (30) bacağından bıçaklayan Sezgin A. (35) polis tarafından yakalandı. Emniyetteki ifadesinde "Sokakta karşılaştık. Barışma teklifimi reddedince tartışmaya başladık. Sinirlenince bıçakladım. Pişmanım" diyen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

19.05.2024Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde kadın taraftara tepki Su şişesi fırlatıldı...

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde kadın taraftara tepki! Su şişesi fırlatıldı...

Derbi öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, o sırada tesislerin önünden geçen Fenerbahçe formalı bir kadına tepki gösterdi.

19.05.2024Futbol
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde kadın taraftara tepki Su şişesi fırlatıldı...

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde kadın taraftara tepki! Su şişesi fırlatıldı...

Derbi öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, o sırada tesislerin önünden geçen Fenerbahçe formalı bir kadına tepki gösterdi.

19.05.2024Süper Lig
Trafik magandaları, kornayla uyaran sürücünün araç camını kırdı

Trafik magandaları, kornayla uyaran sürücünün araç camını kırdı

Ankara'da Yusuf Alperen Yenice (21), trafikte korna çalarak uyarıda bulunduğu 2 kişinin saldırısına uğradı. O anları cep telefonu ile kayda alan Yenice, yumruk atarak aracının camını kıran 2 kişiden şikayetçi oldu.

19.05.2024Haber
Yargı finale kaç bölüm kaldı, ne zaman bitiyor Ilgaz ölecek mi Heyecan dorukta İşte Yargı final bölümü tarihi

Yargı finale kaç bölüm kaldı, ne zaman bitiyor? Ilgaz ölecek mi? Heyecan dorukta! İşte Yargı final bölümü tarihi

Kanal D ekranlarının 3 sezondur damga vuran dizisi Yargı final için geri sayım başladı. Bu akşam Yargı 94. bölüm ile izleyicisiyle buluşacak. Yargı final bölümü merakla beklenirken, yine izleyicisiyle birlikte Lütfü Kırdar sahnesinde veda edecek. Yargı finale kaç bölüm kaldı, ne zaman bitiyor? Heyecan dorukta! İşte Yargı final tarihi...

19.05.2024Televizyon
Sen misin kornayla uyaran Trafik magandaları dehşet saçtı: Aracın camını kırıp tehditler savurdular

Sen misin kornayla uyaran! Trafik magandaları dehşet saçtı: Aracın camını kırıp tehditler savurdular

Ankara'da Yusuf Alperen Yenice (21), trafikte korna çalarak uyarıda bulunduğu 2 kişinin saldırısına uğradı. O anları cep telefonu ile kayda alan Yenice, yumruk atarak aracının camını kıran 2 kişiden şikayetçi oldu.

19.05.2024Gündem
Doktora bıçaklı saldırı anı kamerada: Telefonla konuşan kişinin rahatlığı dikkat çekti

Doktora bıçaklı saldırı anı kamerada: Telefonla konuşan kişinin rahatlığı dikkat çekti

Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

19.05.2024Haber