GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.691.934 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Osmaniyede ilginç anlar: Savaş uçağının sesini yanlış anlayıp emekleyerek kaçmaya çalıştı

Osmaniye'de ilginç anlar: Savaş uçağının sesini yanlış anlayıp emekleyerek kaçmaya çalıştı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde alçak uçuş yapan F-16 uçağının sesini duyunca deprem oluyor sanan esnaf, emekleyerek kaçmaya çalıştı. Esnafın o anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

16.05.2024Gündem
Son dakika... Merkez Bankasının rezervleri arttı

Son dakika... Merkez Bankası'nın rezervleri arttı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri 126 milyar 355 milyon dolardan 134 milyar 402 milyon dolara çıktı.

16.05.2024Ekonomi
Çinli alışveriş devine ABde suçlama

Çinli alışveriş devine AB'de suçlama

AB'deki tüketici hakları grupları Çinli alışveriş uygulaması Temu'yu tüketicilere daha fazla para harcatmak için manipülatif uygulamalara başvurmakla suçluyor.

16.05.2024Ekonomi
Gelinim Mutfakta ıspanaklı ütü böreği tarifi: Ispanaklı ütü böreği nasıl yapılır, malzemeleri neler

Gelinim Mutfakta ıspanaklı ütü böreği tarifi: Ispanaklı ütü böreği nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Gelinim Mutfakta ıspanaklı ütü böreği tarifi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Farklı adı ve sunumuyla ıspanaklı ütü böreği 5 çayı alternatifi arayanlara harika bir lezzet sunuyor. Peki, ıspanaklı ütü böreği nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte yapımı ve püf noktaları...

Kur Korumalı Mevduat geriliyor

Kur Korumalı Mevduat geriliyor

Kur Korumalı Mevduat ve katılma hesaplarındaki sınırlı düşüş sürdü.

16.05.2024Ekonomi
Bursasporun eski yıldızı Fernando Belluschiden özel açıklamalar Şenol Güneş, Icardi, transfer...

Bursaspor'un eski yıldızı Fernando Belluschi'den özel açıklamalar! Şenol Güneş, Icardi, transfer...

Porto’nun 2010-2011 sezonunda UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan efsanevi kadrosunda yer alan ve ülkemizde 3 yıl Bursaspor formasıyla mücadele eden Fernando Belluschi, Portekiz ve Türkiye kariyeriyle ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu. Orta sahadaki oyunuyla futbolseverlerin takdirini kazanan Arjantinli yıldız, Bursaspor’da beraber çalıştığı teknik direktör Şenol Güneş ve Galatasaray’ın golcüsü vatandaşı Mauro Icardi hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

16.05.2024Futbol
Mecliste anayasa turu devam ediyor... TBMM Başkanı Kurtulmuştan AK Parti TBMM Grubunu ziyaret

Meclis'te anayasa turu devam ediyor... TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan AK Parti TBMM Grubunu ziyaret

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Meclis’te gerçekleşen görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Güler, "Vesayet anlayışının her maddeye sinmiş kurallarını taşıyan 82 Anayasa'sından kurtulmamız lazım" dedi. Kurtulmuş ise, "Yöntemin bile nasıl olacağını karşılıklı müzakereler yaparak şeffaf bir şekilde süreci yürütmeye gayret göstereceğiz. Önümüzdeki yasama dönemi başladığında, ekim ayından itibaren bu meselenin içeriğine ilişkin görüşmeler başlayabilir" ifadelerini kullandı.

16.05.2024Gündem
TBMMde tasarruf çalışması: Araç alım ve kiralaması durdurulacak

TBMM'de tasarruf çalışması: Araç alım ve kiralaması durdurulacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' kapsamında tasarruf çalışması başlattı. Bu kapsamda 2024 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan Kütüphane ve Sergi Salonu Projesi'nin askıya alınması, dijitalleşme ile kağıt israfının önüne geçilmesi, araç alım ve kiralamalarının zorunlu haller dışında durdurulması ve resmi etkinliklerin Meclis çatısı altında yapılması planlanıyor.

16.05.2024Gündem
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış

İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış

Türkiye’deki yabancı kartlı işlemlerin 2024’ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla ciro bazlı yüzde 7, adet bazlı ise yüzde 16 büyüdüğü açıklandı. Bireysel yabancı kartlı ödemelerin ülke bazlı dağılımı incelendiğinde İngiltere menşeli kartlar ciroda zirvede yer aldı. Mısır menşeli kartlar ise geçen yıla göre büyüme rekoru kırdı. Yabancıların en çok harcama yaptığı şehirler sırasıyla İstanbul Antalya, İzmir, Ankara ve Muğla oldu.

16.05.2024Ekonomi
19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi 19 Mayıs Pazar günü  İETT otobüsü, metrobüs, metro, tramvay, vapur, marmaray bedava mı olacak mı

19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs Pazar günü İETT otobüsü, metrobüs, metro, tramvay, vapur, marmaray bedava mı olacak mı?

19 Mayıs Pazar günü metro, Marmaray, İETT otobüsleri ücretsiz mi sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Marmaray, metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro gibi toplu ulaşım araçları gün için yoğun olarak kullanılıyor. Bu bağlamda da 19 Mayıs günü ulaşımın ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu sene Pazar günü etkinliklerle kutlanacak. Geçtiğimiz resmi tatillerde toplu ulaşım araçlarından ücret alınmamıştı. Bu sebeple 19 Mayıs toplu taşıma ücret bilgisi merak ediliyor. Peki 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Pazar günü İETT otobüsü, metrobüs, metro, tramvay, vapur,marmaray bedava mı? İşte konu hakkında ayrıntılar...

16.05.2024Bilgi
İtalya’nın kuzeyini sel vurdu: 15 ölü

İtalya’nın kuzeyini sel vurdu: 15 ölü

Emilia-Romagna, Lombardiya ve Veneto bölgelerinde meydana gelen sel nedeni ile 15 kişi hayatını kaybetti.

16.05.2024Haber
PROMASİAD Başkanı: Destek talep ediyoruz

PROMASİAD Başkanı: Destek talep ediyoruz

Promosyon ve Matbaa Sanayici İş İnsanları Derneği (PROMASİAD) Başkanı Ömer Karatemiz, hafta başında açıklanan “Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi”ne ilişkin yazılı bir değerlendirme yaptı.

16.05.2024Ekonomi
Afyonkarahisarda Tuğranın korkunç ölümü Babası ve arkadaşı tutuklandı

Afyonkarahisar'da Tuğra'nın korkunç ölümü! Babası ve arkadaşı tutuklandı

Afyonkarahisar'da başından silahla vurulmuş halde getirildiği hastanede hayatını kaybeden Tuğra Ali Özbanaz'ın (20) babası Ahmet Özbanaz ile onun arkadaşı Bülent Serdar Taşdemir tutuklandı.

16.05.2024Gündem
Zonguldak Kömürspor Başkanı Salih Demir: Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şike yapıldı

Zonguldak Kömürspor Başkanı Salih Demir: Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şike yapıldı

TFF 2. Lig’de Ankaraspor - Nazilli Belediyespor’un 0-0 berabere kaldığı müsabaka sonrası Zonguldak Kömürspor’ün alt lige düşmesi üzerine Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, "Ben şike iddiası demiyorum. Şike var diyorum. Bunlar hatır şikesi derler, para şikesi derler veya bahis oyunları için yapıldı derler. Onu bilmem. Şike şikedir" dedi.

16.05.2024Futbol
Nurettin pankartı gizemini koruyor: Daha önce böyle bir şeye denk gelmedim

Nurettin pankartı gizemini koruyor: Daha önce böyle bir şeye denk gelmedim

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankartla ilgili vatandaşlar konuştu. Pankartı asan şahsın zaman zaman etrafa rahatsızlık verdiği iddia edilirken, olayın sebebi ise merak konusu oldu.

16.05.2024Gündem
Süper Lig ne zaman bitiyor 2024-2025 Süper Lig yeni sezon ne zaman başlayacak

Süper Lig ne zaman bitiyor? 2024-2025 Süper Lig yeni sezon ne zaman başlayacak?

Süper Lig ne zaman bitecek, kaç hafta kaldı, soruları Süper Lig 37. hafta maçları oynanırken sporseverlerin de odaklandığı konulardan oldu. Süper Lig 38. haftada oynanacak karşılaşmalar ile son bulacak. Peki, 2023-2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? 2024-2025 Süper Lig yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte, ayrıntılar...

16.05.2024Spor Arena
İBBden ücretsiz HPV aşısı: Uygulama başladı

İBB'den ücretsiz HPV aşısı: Uygulama başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi Başkanlığı ve Hıfzısıhha Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen HPV Aşı Uygulaması Projesi hayata geçirildi. Bugünden itibaren İBB'ye ait üç merkezde uygulanan aşılar, ilk etapta sosyoekonomik yoksunluk çeken 9-26 yaş arasındaki kişilere ücretsiz yapılacak.

16.05.2024Gündem
İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 SORGULAMA EKRANI (www.meb.gov.tr) || 2024 bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir MEB bursluluk sınavı sonuç tarihi

İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 SORGULAMA EKRANI (www.meb.gov.tr) || 2024 bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? MEB bursluluk sınavı sonuç tarihi!

Bursluluk sınavı sonuçları 2024 www.meb.gov.tr sorgulama ekranı için gözler MEB duyurusuna çevrildi. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan'da düzenlendi. Sınava katılan öğrenciler ve velilerin gözü kulağı şimdi bursluluk sınavı sonuçları 2024 duyurularında... Mayıs ayının ortasına gelinirken, bursluluk sınavı sonuçları öğrenme bilgileri de araştırılmaya başlandı. MEB'in resmi internet sayfası www.meb.gov.tr bursluluk sınavı 2024 sonuçları erişime açılacak. İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, www.meb.gov.tr bursluluk sınavı sonuçları ekranı...

16.05.2024Bilgi
Yasin Yaşlı kimdir, kaç yaşında, öldü mü, neden öldü Genç şarkıcı hakkında üzen haber...

Yasin Yaşlı kimdir, kaç yaşında, öldü mü, neden öldü? Genç şarkıcı hakkında üzen haber...

Genç şarkıcı Yasin Yaşlı hayranlarını ve sevenlerini üzen bir haberle gündeme geldi. Özellikle Anadolu bölgesinde tanınan ve bilinen Yasin Yaşlı hayatını kaybetti. Çıkan haberler sonrası genç yaşında hayatını kaybeden şarkıcının ölüm sebebi araştırılmaya başlandı. Peki, Yasin Yaşlı kimdir, kaç yaşında? Yasin Yaşlı neden öldü?

16.05.2024Hayat
20 MAYIS TATİL Mİ 2024 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, yarım gün mü, ders olacak mı İşte resmi tatil günleri

20 MAYIS TATİL Mİ 2024? 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, yarım gün mü, ders olacak mı? İşte resmi tatil günleri

20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi sorusu milyonlarca öğrenci tarafından merak ediliyor. Resmi tatillerde kamu kurumları ve birçok yer tatil uyguluyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı milli bayramlarımızdan biri olarak coşkuyla kutlanıyor. Resmi tatillerde bir çok kamu, kurum ve kuruluşunun kapalı oluyor. 19 Mayıs resmi tatili sonrası 20 Mayıs'ta ders işlenip işlenmeyeceği resmi tatil takvimi kapsamında gündeme geldi. Peki, 20 Mayıs okullar tatil mi 2024, yarım gün mü, ders olacak mı? İşte, o konu hakkında bilgiler.

16.05.2024Bilgi
Avustralyalı milyarder, yağlı boya portresinin müzeden kaldırılmasını istedi

Avustralyalı milyarder, yağlı boya portresinin müzeden kaldırılmasını istedi

Avustralyalı milyarder iş insanı Gina Rinehart, Avustralya Ulusal Müzesi’nde sergilenen ‘görsel olarak tartışmalı’ yağlı boya portresinin kaldırılmasını talep etti. Müze, eserin, 21 portrelik serginin bir parçası olarak son tarihe kadar sergileneceğini açıkladı.

16.05.2024Dünya
A101 AKTÜEL 16 MAYIS 2024 KATALOĞU RAFLARDA || 🛒📌 A101de bu hafta neler var A101 Elektrikli Motorlu Bisiklet getiriyor

A101 AKTÜEL 16 MAYIS 2024 KATALOĞU RAFLARDA! || 🛒📌 A101'de bu hafta neler var? A101 Elektrikli Motorlu Bisiklet getiriyor!

A101 aktüel 16 Mayıs 2024 bugün raflarda yerini aldı. A101 aktüel bu hafta da geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. A101 aktüel ürünler kataloğu, perşembe günleri yayınlanıyor ve gıda ürünlerinden elektronik eşyalara, ev gereçlerinden tekstil ürünlerine kadar birçok farklı kategoride ürünü raflarına ve a101 online sitesine taşıyor. A101 aktüel 16 mayıs 2024 kataloğu içerisinde; Volta VSM Elektrikli Motorlu Bisiklet 15.490 TL, Fantom Carbon Dikey Süpürge 1.299 TL, Kiwi Gazlı Barbekü 3.999 TL, Siboplu Kartuş Ocak + Kartuş Seti 230 gr 279 TL, Turbo Kamp Ocağı 169 TL, 20 Jant Bisiklet 2.499 TL, Triathlon Uzaktan Kumandalı Koşu ve Yürüyüş Bandı 5.599 TL, Ayarlanabilir Barfiks Çubuğu 249 TL, 26 Jant Çift Amortisörlü Bisiklet 3.799 TL' den satışa sunulacak. Peki, a101 16 Mayıs 2024 kataloğu tamamı...

16.05.2024Bilgi
Kocaelide pankart gizemi: Herkes Nurettini merak etti

Kocaeli'de pankart gizemi: Herkes Nurettin'i merak etti

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankartla ilgili vatandaşlar konuştu. Pankartı asan şahsın zaman zaman etrafa rahatsızlık verdiği iddia edilirken, olayın sebebi ise merak konusu oldu.

16.05.2024Haber
Beylikdüzü ve Büyükçekmecede sahili işgal eden karavanlar kaldırıldı

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de sahili işgal eden karavanlar kaldırıldı

İstanbul'da Büyükçekmece ve Beylikdüzü sahil şeridinde uzun süredir park halinde bulunan ve kamu ortak alanlarını işgal ettiği gerekçe gösterilen karavanlar; belediye ekiplerince kaldırıldı.

16.05.2024Gündem
AÖL 3. dönem sınavları ne zaman başlıyor MEB AÖL sınav tarihi takvimi

AÖL 3. dönem sınavları ne zaman başlıyor? MEB AÖL sınav tarihi takvimi

AÖL 2023 - 2024 ikinci dönem üçüncü sınav takvimi detayları belli oldu. Peki, Milli Eğitim Bakanlığı MEB AÖL sınavları ne zaman, sınav kayıtları ne zaman başlayacak? İşte Milli Eğitim Bakanlığı MEB AÖL 3. sınavlarıyla ilgili merak edilip araştırılan soruların cevabıyla ilgili detaylar...

16.05.2024Bilgi
MERKEZ BANKASI MAYIS AYI FAİZ KARARI || 2024 Mayıs ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak PPK toplantısı kararı: Faizler yükselecek mi

MERKEZ BANKASI MAYIS AYI FAİZ KARARI || 2024 Mayıs ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? PPK toplantısı kararı: Faizler yükselecek mi?

Mayıs ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Mayıs ayı faiz kararı Merkez Bankası Para Politikası Kurulu PPK sonrasında belli olacak. Karar öncesi piyasaları takip edenler merak içerisinde "Faizler düşecek mi, sabit mi kalacak?" sorusunun cevabını araştırıyor. Hemen belirtelim ki toplantı tarihi belli oldu. Toplantının hemen ardından TCMB Mayıs ayı faiz kararı belli olacak. İşte Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararıyla ilgili ayrıntılar...

16.05.2024Bilgi
Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak, çıktı mı GS FB derbisi bilet fiyatları

Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak, çıktı mı? GS FB derbisi bilet fiyatları

Hafta sonu oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisi bilet satışı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçı biletleri için araştırmalar hız kazandı. Karşılaşma Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacak. Peki, Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak? GS FB derbisi bilet fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

16.05.2024Spor Arena
DGS 2024 başvuruları ne zaman başlayacak DGS 2024 sınav tarihi belli oldu ÖSYM sınav ve başvuru tarihi

DGS 2024 başvuruları ne zaman başlayacak? DGS 2024 sınav tarihi belli oldu! ÖSYM sınav ve başvuru tarihi

Dikey Geçiş Sınavı DGS 2024 başvuru ve sınav tarihleri ÖSYM tarafından ilan edildi. İki yıllık ön lisans bölümlerinden dört yıllık lisans bölümlerine geçiş yapmak isteyenler merak içerisinde "2024 DGS başvuruları ne zaman?" ve "2024 DGS ne zaman?" sorularının cevabını araştırıyor. Peki, Dikey Geçiş Sınavı DGS ne zaman? İşte, ÖSYM tarafından ilan edilen sınav takvimiyle ilgili ayrıntılar...

16.05.2024Bilgi
Savaş uçağının sesini deprem sanan esnaf emekleyerek kaçmaya çalıştı

Savaş uçağının sesini deprem sanan esnaf emekleyerek kaçmaya çalıştı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yakın uçuş yapan F16 uçağının sesini duyunca deprem oluyor sanan esnaf, emekleyerek kaçmaya çalıştı. Esnafın zor anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

16.05.2024Haber
10 kilo veren Demet Akalın karın kaslarını sergiledi

10 kilo veren Demet Akalın karın kaslarını sergiledi!

Nisan ayında yaptırdığı operasyonun ardından 10 kilo veren Demet Akalın'dan iddialı poz!

16.05.2024Hayat
Küçükçekmece’de işine gitmek için kaldırımda yürüyen Bahar Kaban, silahla vurarak öldürdü

Küçükçekmece’de işine gitmek için kaldırımda yürüyen Bahar Kaban, silahla vurarak öldürdü

İstanbul Küçükçekmece’de, işine gitmek için kaldırımda yürüyen Bahar Kaban, kendisini takip eden eski nişanlısının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bahar Kaban'ın evlilik hazırlığı yaptığı, 22 Haziran'da düğünü olacağı öğrenildi.

16.05.2024Haber
Sevgilisi önünde diz çökünce gözyaşlarına boğulmuştu... Herkes gelinliğini merak ediyor

Sevgilisi önünde diz çökünce gözyaşlarına boğulmuştu... Herkes gelinliğini merak ediyor

Dünyada artık herkesin bildiği kraliyet aileleri var. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar milyonlarca insanın meraklı bakışlarını üzerlerinde topluyorlar. Zaten konumları da bunu gerektiriyor.

16.05.2024Magazin
Yaz tatilinde ‘zanaat atölyeleri’

Yaz tatilinde ‘zanaat atölyeleri’

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), temel meslek becerilerini keşfetmek isteyen ortaokul öğrencileri için ‘zanaat atölyeleri’ kursları açacak. Program ilk olarak bu yaz tatilinde uygulanmaya başlayacak.

16.05.2024Eğitim
HÜRJET manevra yaptı

HÜRJET manevra yaptı

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ), testlerine devam edilen HÜRJET’in havadaki başarılı manevralarını paylaştı.

16.05.2024Ekonomi
Okulda panik: Biber gazı kapsülü patladı Sınıftaki öğrenciler hastaneye kaldırıldı

Okulda panik: Biber gazı kapsülü patladı! Sınıftaki öğrenciler hastaneye kaldırıldı

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Fatih Ortaokulu’nda sınıfta biber gazı kapsülünün patlaması nedeniyle gazdan etkilenen 25 öğrenci hastanede tedaviye alındı.

16.05.2024Gündem
Fenerbahçe, 15 yıl sonra ilk peşinde Galatasaray maçı...

Fenerbahçe, 15 yıl sonra ilk peşinde! Galatasaray maçı...

Süper Lig’de Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, sahadan galibiyetle ayrılması halinde 15 yıl sonra bir sezonda derbilerde en fazla puan topladığı sezonu tekrarlayacak.

16.05.2024Futbol
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli Nilsu Berfin Aktaş dizileri ve filmleri

Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Nilsu Berfin Aktaş dizileri ve filmleri

Nilsu Berfin Aktaş kariyeri ve hayatı ile dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Gizem'i olarak sevenleriyle buluşan Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Nilsu Berfin Aktaş dizileri ve hayatı...

16.05.2024Hayat
Rus eşini öldürüp mesajlarını gördüm demişti... Mahkemeden telefon inceleme kararı

Rus eşini öldürüp 'mesajlarını gördüm' demişti... Mahkemeden telefon inceleme kararı

Eskişehir'de tartıştığı Rus eşi Elena Samsanova'yı (55), 14 kez bıçaklayarak öldüren ve hakkında ömür boyu hapis cezası istenen Atila Sarıhan (51), mahkemede kadının eski eşiyle görüştüğüne dair mesajlar gördüğünü öne sürüp, "Eşim üzerime bıçakla saldırdı, eğer medeni bir şekilde konuşsaydı, herkes kendi yoluna giderdi” dedi. Mahkeme, Sarıhan'ın tutukluluk halinin devamına, öldürülen Samsanova'nın cep telefonun detaylı olarak incelenmesine karar verdi.

16.05.2024Gündem
Haydi gidelim

Haydi gidelim

Çocukları çizgi film kahramanları ve sihirbazlarla eğlenceli vakit geçirecekleri renkli bir hafta bekliyor.

16.05.2024Çocukla Hayat
Galatasaray - Fenerbahçe maçını Arda Kardeşler yönetecek

Galatasaray - Fenerbahçe maçını Arda Kardeşler yönetecek

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek. TFF, derbinin hakeminin dijital değil manuel atamayla belirlendiğini açıkladı.

16.05.2024Futbol
Sulama kanalında cansız bedeni bulunan Şerifin sır ölümü Çantası ve cep telefonu kayıp

Sulama kanalında cansız bedeni bulunan Şerif'in sır ölümü! Çantası ve cep telefonu kayıp

Adana'nın Yüreğir ilçesinde dün sulama kanalına düşen ve gece cansız bedeni bulunan Muhammet Şerif Aras'ın (13) cenazesi, otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğt, “Çocuğumuzun kıyafetlerini bulduk ama cep telefonu ve çantasını bulamadık. Her türlü şüphe içerisindeyiz. Acaba arkadaşları bilerek mi attı? Yoksa şaka amaçlı bir şey miydi? Kayıp eşyalar şu an kimin elinde? Aklımıza binbir türlü şey geliyor” şeklinde konuştu.

16.05.2024Gündem
Şişlide bir depoda yangın

Şişli'de bir depoda yangın

İstanbul Şişli'de 7 katlı bir binanın zemin katındaki depoda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

16.05.2024Haber
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman zaman 2024 Fenerbahçe Kongre tarihi belli oldu Aziz Yıldırım, Ali Koç ve Sadettin Saran aday mı

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman zaman? 2024 Fenerbahçe Kongre tarihi belli oldu! Aziz Yıldırım, Ali Koç ve Sadettin Saran aday mı?

Fenerbahçe kongresi, taraftarlar ve spor gündemini takip edenler tarafından merak edilip araştırılıyor. Kongre öncesinde adaylık yarışı spor gündemini meşgul ederken kongreyle ilgili ayrıntılar belli oldu. En çok merak edilenler arasında ise "Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman zaman?" ve "Sadettin Saran, Aziz Yıldırım, Ali Koç aday mı?" sorularının cevabı ilk sıralarda yer alıyor. Merak edip araştıranlar için soruların cevabıyla ilgili ayrıntıları haberimizde derledik. İşte 2024 Fenerbahçe kongre tarihi...

16.05.2024Futbol
Küçükçekmecede vahşet Bahar Kabanı eski nişanlısı katletti... Acı detay: 22 Haziranda düğünü olacaktı

Küçükçekmece'de vahşet! Bahar Kaban'ı eski nişanlısı katletti... Acı detay: 22 Haziran'da düğünü olacaktı

İstanbul Küçükçekmece’de, işine gitmek için kaldırımda yürüyen Bahar Kaban, kendisini takip eden eski nişanlısının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bahar Kaban'ın evlilik hazırlığı yaptığı, 22 Haziran'da düğünü olacağı öğrenildi.

16.05.2024Gündem
HPV aşısı ücretsiz mi oldu, nasıl başvurulur İBB ücretsiz HPV aşısı başvuru şartları ne, yaş sınırı kaç İşte başvuru formu

HPV aşısı ücretsiz mi oldu, nasıl başvurulur? İBB ücretsiz HPV aşısı başvuru şartları ne, yaş sınırı kaç? İşte başvuru formu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ücretsiz İBB ücretsiz HPV aşısı uygulamasının 16 Mayıs itibarıyla başladığını duyurdu. HPV kaynaklı kanser vakalarını azaltmak amacıyla başlatılan uygulama belirli yaş gurubunu kapsayacak. İBB HPV aşısı başvurusu nasıl yapılır? sorusu da bu gelişmenin ardından merak ediliyor. İnsan papilloma virüsü (HPV) aşıları, belirli insan papilloma virüsü (HPV) türlerinin neden olduğu enfeksiyonu önleyen aşılardır. Mevcut HPV aşıları, iki, dört veya dokuz tip HPV'ye karşı koruma sağlar. Tüm HPV aşıları, en büyük rahim ağzı kanseri riskine neden olan en az HPV tip 16 ve 18'e karşı koruma sağlar. Peki, HPV aşısı ücretsiz mi oldu, nasıl başvurulur, yaş sınırı var mı?

16.05.2024Bilgi
Küllerinden doğan aşkın ömrü kısa oldu… Haftalardır onları birlikte gören yok: Ünlü çift için ayrılık çanları çalıyor

Küllerinden doğan aşkın ömrü kısa oldu… Haftalardır onları birlikte gören yok: Ünlü çift için ayrılık çanları çalıyor

Onların aşkı tıpkı bir peri masalına benziyordu. İkisi de şöhretlerinin ilk dönemlerindeyken bir araya gelmişler, büyük aşklarını nikah masasına taşımak için nişanlanmışlardı. O dönemde üzerlerine yönelen yoğun ilgi, her an peşlerinde dolaşan paparazziler ve magazin sayfalarındaki haberler ikisini de bunalttı.

16.05.2024Magazin
MSB: Son bir haftada 47 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Son bir haftada 47 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 47 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'nın tasarruf tedbirlerine de değinen kaynaklar, 'Bakanlığımızın Savunma ve Güvenlik alanındaki görev ve sorumluluklarını etkileyecek bir husus bulunmamaktadır.' ifadelerini kullandı.

16.05.2024Haber
Kadınlar Euroleague’de yeni format tanıtıldı

Kadınlar Euroleague’de yeni format tanıtıldı

Kadınlar Avrupa Ligi’nin (Euroleague) 2024-25 sezonunda geçerli olacak yeni formatı açıklandı. Yeni formata göre turnuva dörtlü final ile değil, altılı final ile sona erecek.

16.05.2024Basketbol
Çinli bilim insanlarından heyecanlandıran buluş: MEDY İnsanların dondurulup yeniden hayata dönmesini sağlayabilir

Çinli bilim insanlarından heyecanlandıran buluş: MEDY! İnsanların dondurulup yeniden hayata dönmesini sağlayabilir

Çinli bilim insanları, bir gün insanların normal yaşam sürelerinin çok daha ötesinde yaşamalarına yardımcı olabilecek bir teknoloji olan 'beyin dondurma' konusunda büyük bir atılım gerçekleştirdiler.

16.05.2024Sıra Dışı
Yeni Kaledonyada ne oluyor Fransa asker gönderdi: OHAL ilan edildi, Tiktok yasaklandı

Yeni Kaledonya'da ne oluyor? Fransa asker gönderdi: OHAL ilan edildi, Tiktok yasaklandı

Fransa, Güney Pasifik'te bulunan denizaşırı toprağı Yeni Kaledonya'da günlerdir süren çatışmaları bastırmak üzere adaya asker gönderdi. Bölgede OHAL ilan edildi, Tiktok yasaklandı.

16.05.2024Dünya