GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.691.184 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeliden önemli açıklamalar

MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

14.05.2024Gündem
Beşiktaş hissesi 15 gün sonra yükseldi

Beşiktaş hissesi 15 gün sonra yükseldi

Beşiktaş hissesi 14 gün boyunca sürekli düştükten sonra bugün tavan oldu.

14.05.2024Ekonomi
Soldaki kendisi, sağdaki kızı.... Ünlü şarkıcıdan gülümseten paylaşım: Meğer ikizimi doğurmuşum

Soldaki kendisi, sağdaki kızı.... Ünlü şarkıcıdan gülümseten paylaşım: Meğer ikizimi doğurmuşum!

Ünlü şarkıcı yaklaşık iki ay önce dünyaya getirdiği minik kızının ilk pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

14.05.2024Magazin
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Fatih Belediye Belediye Başkanı Turana tebrik ziyareti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Fatih Belediye Belediye Başkanı Turan'a tebrik ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’a tebrik ziyaretinde bulundu. İkinci 5 yıllık dönem de 39 ilçe belediyesiyle iş birliği ve diyalog içerisinde çalışma amacında olduklarını vurgulayan İmamoğlu, "İkinci döneme başlarken, yine büyük ekibimizle katılarak, 39 ilçemizde de bunu yaparak, önümüzdeki 5 yılın stratejik altlığını oluşturma gayreti içerisindeyiz. Ve bu altlık ne bir ilçenin kendi başına ne de Büyükşehir’in kendi başına yapmasıyla olması mümkün değil. İş birliği içerisinde olması şart" dedi.

14.05.2024Gündem
LGS sınav giriş belgesi görüntüleme bilgisi (www.meb.gov.tr) || LGS 2024 sınav yerleri belli oldu mu, ne zaman açıklanacak  Liselere Geçiş Sistemi Sınavı hangi gün yapılacak

LGS sınav giriş belgesi görüntüleme bilgisi (www.meb.gov.tr) || LGS 2024 sınav yerleri belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? Liselere Geçiş Sistemi Sınavı hangi gün yapılacak?

LGS 2024 sınav giriş belgesi www.meb.gov.tr üzerinden görüntülenebilecek. Liselere Geçiş Sistemi Sınavı yerleri, söz konusu oturum tarihi yaklaşırken adaylar MEB'den gelecek açıklamaya odaklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen LGS sınavı iki oturum halinde uygulanıyor. Sınav başvuruları da belirlenen takvim doğrultusunda 18-29 Mart tarihlerinde tamamlandı. Sınavda adaylara çoktan seçmeli 90 soru sorulacak ve oturumlar aynı gün yapılacak. Liselere Geçiş Sistemi sınavı 8’inci sınıf öğretim programları esas alınarak yapılacak. Şimdi gözler sınav yerleri için MEB'den gelecek açıklamada. Peki LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak, sınav yerleri belli oldu mu? 2024 Liselere Geçiş Sistemi Sınavı ne zaman, ayın kaçında? İşte ayrıntılar...

14.05.2024Bilgi
62 ilde FETÖye yönelik Kıskaç-15 operasyonlarında 544 şüpheli yakalandı

62 ilde FETÖ'ye yönelik 'Kıskaç-15' operasyonlarında 544 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

14.05.2024Haber
Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü Eczacılar Günü mesajları ve sözleri 2024

Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü? Eczacılar Günü mesajları ve sözleri 2024!

Eczacılar Günü, eczacılık mesleğinin önemine dikkat çekmek ve bu alanda çalışan profesyonelleri onurlandırmak için dünya genelinde farklı tarihlerde kutlanır. Eczacılar Günü mesajı 2024 yılında bu anlamlı günü kutlamak isteyen kişilerce paylaşıyor. Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü? sorusu da kafa karışıklığı yaşayan kişiler tarafından merak ediliyor. Bu özel gün, eczacıların hasta bakımındaki rollerini, ilaçların güvenli ve etkili kullanımında oynadıkları hayati rolü ve sağlık danışmanı olarak topluma verdikleri değeri öne çıkarır. İşte Eczacılar Günü mesajları ve sözleri 2024!

14.05.2024Bilgi
‘Biz ve Onlar’: Elli iki yıl önce yazıldı, ama bugün gibi güncel

‘Biz ve Onlar’: Elli iki yıl önce yazıldı, ama bugün gibi güncel

Hamburg’daki Mut Tiyatrosu tarafından düzenlenen 7. Tiyatro Köprüsü Festivali’nde, Yönetmen Bilal Bulut’un, İngiliz David Campton’un Vietnam savaşı döneminde yazdığı eserden uyarladığı savaş karşıtı oyun ‘Biz ve Onlar’ tiyatro severlerle buluştu.

14.05.2024Avrupa
62 ilde FETÖ operasyonu: 544 şüpheli gözaltında

62 ilde FETÖ operasyonu: 544 şüpheli gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

14.05.2024Gündem
Günlük Burç Yorumları 14 Mayıs 2024 (Aygül Aydın) | Zamanını Ve Enerjini Kendine Ayır Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 14 Mayıs 2024 (Aygül Aydın) | Zamanını Ve Enerjini Kendine Ayır! Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumları 14 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. Bugün hayatındaki sorumlulukları daha yakından inceleyerek, pratik çözümler bulmak için bir plan yap. Sana iyi gelmeyen ilişkilere ve negatif enerjiye odaklanmak yerine, zamanını ve enerjini kendine yatır. Bu sayede daha sağlıklı bir yaşam sürebilir, hedeflerine odaklanarak başarıya ulaşabilirsin. Günlük burç yorumları 14 Mayıs 2024, her burç için ayrı ayrı merak ediliyor. Bugün aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 14 Mayıs Salı günü burç yorumları ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 14 Mayıs 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları 14 Mayıs 2024!

14.05.2024Astro Gündem
Ölen yakınlarının küllerini denize döktüler: Görenler tepki gösterdi

Ölen yakınlarının küllerini denize döktüler: Görenler tepki gösterdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir grup İngiliz turist, ölen yakınlarının küllerini denize döktü.

14.05.2024Gündem
IFAT Fuarı’na Türkiye’den 123 firma katıldı

IFAT Fuarı’na Türkiye’den 123 firma katıldı

‘Uluslararası Su Arıtma Teknolojisi Ticaret Fuarı’ IFAT Fuarı’na Türkiye 123 firmayla en çok katılım sağlayan beşinci ülke oldu. 17 Mayıs’a kadar sürecek fuara çevre yönetimi, sürdürülebilirlik ve atık idaresi konusunda dünyanın en önemli firmaları katılıyor.

14.05.2024Avrupa
EYTden emekli oldu, 27 yıl öncesinden borcu olduğu için iptal edildi 9 aydır aldığım maaşı, faiziyle geri istediler

EYT'den emekli oldu, 27 yıl öncesinden borcu olduğu için iptal edildi! '9 aydır aldığım maaşı, faiziyle geri istediler'

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan aşçı Taner Baysal'ın (46), EYT düzenlemesiyle emekli olduktan 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. SGK'ya başvuran baysal'a 27 yıl öncesinden borcu olduğu söylendi. Baysal, "9 aydır aldığım maaşı, faiziyle 101 bin lira olarak geri istediler" diye konuştu. Baysal, ödeme yapıp tekrar başvurarak emekli oldu.

14.05.2024Gündem
Hakan Kurtaş kimdir, kaç yaşında Hakan Kurtaşın rol aldığı film ve diziler İşte merak edilenler

Hakan Kurtaş kimdir, kaç yaşında? Hakan Kurtaş'ın rol aldığı film ve diziler İşte merak edilenler

Hakan Kurtaş son günlerde rol aldığı yapımlarla sıklıkla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Özellikle ünlü oyuncunun rol aldığı film ve diziler merak ediliyor. Peki, Hakan Kurtaş kimdir, kaç yaşında? Merak edenler için detayları haberimizde bir araya getirdik. İşte Hakan Kurtaş hakkında öne çıkan ayrıntılar...

14.05.2024Bilgi
Kenan İmirzalıoğlu gözyaşların hâkim olamadı

Kenan İmirzalıoğlu gözyaşların hâkim olamadı

“Kim Milyoner Olmak İster”de yarışan depremzede Aylin Karakuş, sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu gözyaşlarına boğdu.

14.05.2024Magazin
Büyük kavuşma gerçekleşecek mi O gün geldi babam, beş senelik karanlık bitiyor

Büyük kavuşma gerçekleşecek mi? 'O gün geldi babam, beş senelik karanlık bitiyor'

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünden tanıtım filmi izleyici ile buluştu. Umut’un babasını adım adım cezaevinden kurtarmaya yaklaşması, “Bu sefer başarabilecek mi?” sorusunu akıllara getirdi.

14.05.2024Televizyon
Bakan Damka, Mehmetçik ile bir araya geldi

Bakan Damka, Mehmetçik ile bir araya geldi

Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı Fikrim Damka, NATO’nun Kosova’daki Barış Gücü (KFOR) bünyesinde görev yapan Türk Temsil Heyet Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

14.05.2024Avrupa
9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri belli oldu mu Ceza indirimi ve af beklentilerine yönelik önemli detaylar

9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri belli oldu mu? Ceza indirimi ve af beklentilerine yönelik önemli detaylar

9. Yargı Paketi maddeleri ve içeriği netlik kazanmaya başladı. Adalet Bakanlığı 9. Yargı Paketi son dakika gelişmeler 14 Mayıs 2024 tarihinde takip ediliyor. Kamuoyunun yakından takip ettiği 9. Yargı Paketi maddeleri ve içeriği ile ceza indirimi beklentisi devam ediyor. Adalet Bakanı Tunç, 9. Yargı Paketi’yle ilgili açıklamalarda bulundu. 8. Yargı Paketi’nin yerel seçimler öncesi yasalaştığını anımsatan Bakan Tunç, 9. Yargı Paketi’nin taslak çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve 20’den fazla kanunda değişiklik içerdiğini söyledi.. Peki, 9. Yargı Paketi maddeleri neler, içeriği ne? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak? İşte, o konu hakkında bilgiler...

14.05.2024Bilgi
Son dakika... Bakan Uraloğlu: Türksat 6A uzaya fırlatılacak

Son dakika... Bakan Uraloğlu: Türksat 6A uzaya fırlatılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRKSAT 6A'ya ilişkin CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'ya önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, TÜRKSAT 6A'nın yörüngeye fırlatılacağını söyledi.

14.05.2024Ekonomi
Doğal buzdolabı serendi’ler Rizede otel odası oldu

'Doğal buzdolabı serendi’ler Rize'de otel odası oldu

Rize'nin Ardeşen ilçesinde girişimci Burak Kurtoğlu (27), Karadeniz Bölgesi’nde teknolojinin gelişmediği yıllarda köylülerin doğal buzdolabı olarak kullanıp, yiyeceklerini sakladığı, tarihi ahşap serendilerini, konaklama odasına dönüştürdü. İçerisini otel konforu olacak şekilde dizayn eden Kurtoğlu, talebin artmasıyla serendi sayısını 5’e çıkarttı. Kurtoğlu, “Bölgenin önemli kültürünü çok iyi şekilde sergileyen ve çürümeye yüz tutan 200 yıllık tarihi yapıları geri kazandık" dedi.

14.05.2024Gündem
Fatih’te 1 milyon lira değerindeki motosiklet böyle çalındı

Fatih’te 1 milyon lira değerindeki motosiklet böyle çalındı

İstanbul Fatih’te 3 hırsız, değeri yaklaşık 1 milyon lira olan motosikleti çalarak kayıplara karıştı. Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. motosikletin sahibi Celal Çelebi olay ile ilgili, '3 kişi geliyor ve sanki kendi motosikletleriymiş gibi buradan alıp gidiyorlar.' şeklinde konuştu.

14.05.2024Haber
Borsa İstanbul güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul güne yükselişle başladı

BİST 100 endeksi 10098 puan seviyesinde.

14.05.2024Ekonomi
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yeni bölüm fragmanı

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yeni bölüm fragmanı

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünden tanıtım filmi izleyici ile buluştu. Umut’un babasını adım adım cezaevinden kurtarmaya yaklaşması, “Bu sefer başarabilecek mi?” sorusunu akıllara getirdi.

14.05.2024Magazin
İlk 100’de iki Türk üniversitesi

İlk 100’de iki Türk üniversitesi

Dünya üniversiteleri sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE),  genç üniversiteler sıralamasını yayınladı. Koç ve Sabancı üniversiteleri listede ilk 100’de yer aldı. Türkiye’den 21 üniversitenin ilk 500 de yer bulduğu listenin başında geçen yıl da olduğu gibi Singapur’daki Nanyang Teknoloji Üniversitesi var.

14.05.2024Eğitim
Birce Akalay ile Hakan Kurtaşın caz keyfi

Birce Akalay ile Hakan Kurtaş'ın caz keyfi

Bir süredir aşk yaşayan Birce Akalay ve Hakan Kurtaş önceki gün Swissotel The Bosphorus’taki Chalet Garden adlı mekândaydı.

14.05.2024Televizyon
Denizlide mezarlıkta bebek ağlama sesi ihbarı polisi harekete geçirdi: Bir bulguya rastlanmadı

Denizli'de mezarlıkta bebek ağlama sesi ihbarı polisi harekete geçirdi: Bir bulguya rastlanmadı

Denizli’de Asri Mezarlık'a annesinin kabrine giden kadının bebek ağlama sesi duyduğu yönündeki ihbarı üzerine emniyet güçleri harekete geçti. Ekiplerin arama çalışmaları sonucunda herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

14.05.2024Gündem
Ünlü isimlerden Ayten Gökçere veda... Ah Ayten ablam üç gün önce rüyamdaydın

Ünlü isimlerden Ayten Gökçer'e veda... Ah Ayten ablam üç gün önce rüyamdaydın!

Usta oyuncu Ayten Gökçer 84 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyan sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri duygularını sosyal medya paylaşımlarıyla dile getirdi.

14.05.2024Hayat
İstanbulda bir milyon lira değerindeki motosiklet çalındı Hırsızlık anları kamerada

İstanbul'da bir milyon lira değerindeki motosiklet çalındı! Hırsızlık anları kamerada

İstanbul Fatih’te 3 hırsız, değeri yaklaşık 1 milyon lira olan motosikleti çalarak kayıplara karıştı. Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. motosikletin sahibi Celal Çelebi olay ile ilgili, '3 kişi geliyor ve sanki kendi motosikletleriymiş gibi buradan alıp gidiyorlar.' şeklinde konuştu.

14.05.2024Gündem
DGS 2024 BAŞVURU ÜCRETİ VE TARİHİ || DGS başvuru son gün ne zaman, nasıl yapılır DGS başvuru ücreti ne kadar

DGS 2024 BAŞVURU ÜCRETİ VE TARİHİ || DGS başvuru son gün ne zaman, nasıl yapılır? DGS başvuru ücreti ne kadar?

2024 DGS başvuru tarihi ÖSYM tarafından yapılan açıklamayla başladı. ÖSYM Dikey Geçiş sınavı takvimi geçtiğimiz yıl sonunda yayınlandı. DGS (Dikey Geçiş Sınavı), Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin lisans programlarına dikey geçiş yapmaları ile ilgili sınav ve yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından yürütülmektedir. DGS başvuru tarihi 2024 belirlenen takvim doğrultusunda ÖSYM AİS üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuruları kaçıran veya unutan adaylar için geç başvurular alınacak. Peki DGS başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman? DGS başvuru ücreti ne kadar? İŞte DGS başvuru kılavuzu ile DGS 2024 başvuru tarihi ve ücreti

14.05.2024Bilgi
Çiftçiler Günü ne zaman 14 Mayıs Çiftçiler Günü kutlama mesajları 2024 Atatürkün çiftçiler için söylediği sözler

Çiftçiler Günü ne zaman? 14 Mayıs Çiftçiler Günü kutlama mesajları 2024! Atatürk'ün çiftçiler için söylediği sözler

Çiftçiler Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mayıs’ta kutlanıyor. Çiftçiler Günü mesajı da bu nedenle çeşitli mecralarda paylaşılıyor. Çiftçiler Günü, dünya genelinde çiftçilerin katkılarını kutlamak ve tarım sektörünün önemine dikkat çekmek amacıyla çeşitli tarihlerde kutlanan özel bir gündür. Ülkeden ülkeye farklılık gösteren bu gün, tarımın toplumlar için taşıdığı hayati önemi vurgular ve çiftçilere teşekkür etme fırsatı sunar. 14 Mayıs Çiftçiler Günü mü? İşte Çitçiler Günü mesajları ve sözleri 2024!

14.05.2024Bilgi
Ankarada eş zamanlı operasyon FETÖ/PDY soruşturmalarında 48 gözaltı kararı

Ankara'da eş zamanlı operasyon! FETÖ/PDY soruşturmalarında 48 gözaltı kararı

Ankara'da FETÖ/PDY'nin güncel ve mahrem yapılanmalarına yönelik yürütülen soruşturmalarda toplam 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

14.05.2024Gündem
ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURA SONUCU SORGULAMA 14 MAYIS 2024 || İŞKUR ÇAYKUR 1072 işçi alımı kura çekimi sonucu, asil ve yedek PDF isim listesi açıklandı mı, nasıl, nereden sorgulanır

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURA SONUCU SORGULAMA 14 MAYIS 2024 || İŞKUR ÇAYKUR 1072 işçi alımı kura çekimi sonucu, asil ve yedek PDF isim listesi açıklandı mı, nasıl, nereden sorgulanır?

ÇAYKUR 1072 mevsimlik işçi alımı kura çekimi sonucu sorgulama ekranı, kura günü ile birlikte adaylar tarafından merak ediliyor. ÇAYKUR Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'da bulunan fabrikalarına 1072 mevsimlik işçi alımı yapacak. Başvuru süreci süreci İŞKUR resmi internet sayfası (www.iskur.gov.tr) ve e-Devlet ekranı üzerinden 20 Nisan'da tamamlandı. Noter huzurunda gerçekleştirilecek işlemlerle beraber ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı kura sonuçları, asil ve yedek isim listesi için personel alım sayfasına odaklanıldı. İşe girmeye hak kazananlar, talep ettikleri işyerine 2024 yılı yaş çay kampanyası için göreve başlatılacak. Ayrıca başvuru şartlarını taşımayan, gerekli belgeleri teslim etmeyen ve işe başlamayanların yerine yedek isim listesinden sıralamaya göre atama yapılacak. Beden işçisi, çay eksperi, engelli geçici işçi ve eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam bin 72 işçi alımı başvuru şartları arasında aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu koşulu da aranacak. Peki ÇAYKUR işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÇAYKUR 1072 işçİ alımı kura çekimi sonucu, asil ve yedek PDF isim listesi nasıl, nereden sorgulanır? İşte kura çekimi sonuçları ve isim listesi görüntüleme ekranı...

14.05.2024Bilgi
TUS ÖSYM TERCİH TAKVİMİ 2024 SON DURUM BİLGİSİ || TUS tercihleri ne zaman başlayacak, kontenjanlar ve taban puanları belli oldu mu 1. dönem TUS tercih kılavuzu yayınlandı mı

TUS ÖSYM TERCİH TAKVİMİ 2024 SON DURUM BİLGİSİ || TUS tercihleri ne zaman başlayacak, kontenjanlar ve taban puanları belli oldu mu? 1. dönem TUS tercih kılavuzu yayınlandı mı?

TUS tercih tarihleri, kontenjan ve puan bilgisi, işlemlerini gerçekleştirecek adaylar tarafından bekleniyor. 2024 1. Dönem TUS tercihleri için adaylar ÖSYM açıklamasına odaklandı. Mayıs ayının ortalarına gelirken gözler TUS 2024 1. dönem tercih takvimine çevrildi. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 17 Mart'ta uygulandı. Sınav sonuçları da 17 Nisan'da ÖSYM sonuç açıklama sistemi üzerinden adayların erişimine açıldı. Birçok bölümün taban puanları ve kontenjan bilgisi, ÖSYM TUS tercih kılavuzu ile belli olacak. İlan edilecek süreçte adaylar işlemlerini kılavuz doğrultusunda tamamlayacak. Peki TUS tercihleri başladı mı, ne zaman başlayacak? TUS 2024 1. dönem taban puanları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

14.05.2024Bilgi
Tuğçe hemşire doğum gününde hayatını kaybetmişti... Aileden mahkeme kararına tepki

Tuğçe hemşire doğum gününde hayatını kaybetmişti... Aileden mahkeme kararına tepki

Osmaniye'de doğum gününde trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki hemşire Tuğçe Nur Akıncı'nın ailesi, sürücünün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına isyan etti.

14.05.2024Gündem
20 Mayıs resmi tatil mi 2024, hangi gün 19 Mayısın ertesi günü 20 Mayıs pazartesi okullar tatil mi 2024

20 Mayıs resmi tatil mi 2024, hangi gün? 19 Mayıs'ın ertesi günü 20 Mayıs pazartesi okullar tatil mi 2024?

Resmi tatiller arasında yer alan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl pazar gününe denk geliyor. 20 Mayıs okullar tatil mi 2024, hangi gün? sorusu 19 Mayıs'ın pazar gününe denk gelmesiyle birlikte merak konusu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi geri sayım sürerken özellikle tatil planı yapanlar merak içerisinde bu sorunun cevabını araştırıyor. Daha önceki senelerde 19 Mayıs'ın ertesi günü tatil oluyordu. 2024 yılı resmi tatil takvimi üzerinde merak edenler için detaylar belli oldu. Peki, 20 Mayıs okullar tatil mi 2024? 19 Mayıs'ın ertesi günü 20 Mayıs pazartesi okullar tatil mi 2024?

14.05.2024Bilgi
Son dakika... İşte en ucuz sıfır otomobiller... Mutlaka pazarlık edin

Son dakika... İşte en ucuz sıfır otomobiller... Mutlaka pazarlık edin

Parasal, mali politikalarda yapılan değişiklikler ve otomobil piyasasına yönelik getirilen düzenlemelerle birlikte yatırım aracı olmaktan çıkan sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları rayına oturmaya başladı. İkinci el otomobiller sıfırlarından ucuza satılırken sıfır otomobil fiyatları da geçtiğimiz aylardaki gibi hızlı yükseliş yaşamıyor.

14.05.2024Ekonomi
Bugün yeni halka arz var mı 14-17 Mayıs hangi şirketler borsada işlem görecek Halka Arz takvimi 2024 (SPK bülteni)...

Bugün yeni halka arz var mı? 14-17 Mayıs hangi şirketler borsada işlem görecek? Halka Arz takvimi 2024 (SPK bülteni)...

14-17 Mayıs halka arz takvimi, yeni haftayla beraber yatırımcıların gündemine geldi. SPK bülteni ile halka arzı gerçekleşecek şirketler de belli oldu. Geçtiğimiz hafta, Altınay Savunma Teknolojileri, Koç Metalurji, Lila Kağıt ve Koton Mağazacılık halka arz oldu ve talep toplama işlemleri tamamlandı. Diğer taraftan şirketlerin Borsa İstanbul'da (BIST) işlem göreceği tarih de merak konusu oldu. Peki 13-17 Mayıs yeni halka arz var mı, bu hafta hangi şirketler borsada işlem görecek? İşte ayrıntılar...

14.05.2024Bilgi
Kenan İmirzalıoğlu gözyaşların  hâkim olamadı

Kenan İmirzalıoğlu gözyaşların hâkim olamadı

“Kim Milyoner Olmak İster”de yarışan depremzede Aylin Karakuş, sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu gözyaşlarına boğdu.

14.05.2024Televizyon
Kastamonuda mayıs ayında kar Yollar kapandı, araçlar karda mahsur kaldı

Kastamonu'da mayıs ayında kar! Yollar kapandı, araçlar karda mahsur kaldı

Kastamonu’da mayıs ayında yağan kar ile bazı ilçelerin yüksek kesimleri beyaza büründü. Tosya yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanırken, çok sayıda araç mahsur kaldı.

14.05.2024Haber
Chaplin sahnede

Chaplin sahnede

Yarattığı ‘Şarlo’ karakteriyle özdeşleşen beyazperdenin efsanevi yıldızı Charlie Chaplin’in hayatı Türkiye’de ilk kez sahneye taşınıyor.

14.05.2024Televizyon
Zuhal Olcay: Ödüller çok değerli

Zuhal Olcay: Ödüller çok değerli

Zuhal Olcay, hafta sonu Kalamış’taki Ouzo Roof’da sahneye çıktı.

14.05.2024Televizyon
Tekirdağ merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü çökertildi

Tekirdağ merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü çökertildi

Tekirdağ merkezli 4 ilde düzenlenen Mahzen-45 Operasyonları'nda elebaşılığını Hakan Uslu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

14.05.2024Haber
İbrahim Tatlıses yıllar sonra Bakü’de

İbrahim Tatlıses yıllar sonra Bakü’de

İbrahim Tatlıses önceki gece Azerbaycan’ın Bakü kentinde hayranlarıyla buluştu.

14.05.2024Televizyon
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı sonuçları bilgisi

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı sonuçları bilgisi

İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları, işlemlerini tamamlayan adayların gündeminde yer alıyor.  Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden tamamladı. Alımlar kapsamında bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu personel istihdam edilecek. Başvuruların tamamlanmasıyla gözler sonuçlara çevrildi. Adaylar tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınacak. Peki İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav ne zaman? İşte ayrıntılar...

14.05.2024Bilgi
Sözleşmeli öğretmen istihdamında yüzde 50 şartı Resmi Gazetede

Sözleşmeli öğretmen istihdamında yüzde 50 şartı Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre sözleşmeli öğretmen istihdamına yönelik mülakat puanı, KPSS puanının yüzde 50’si ile mülakat puanının yüzde 50’si alınarak belirlenecek.

14.05.2024Eğitim
Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

14.05.2024Magazin
Edirne merkezli 3 ilde düzenlenen Mahzen-44 Operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

Edirne merkezli 3 ilde düzenlenen Mahzen-44 Operasyonları'nda 2 suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne merkezli 3 ilde düzenlenen 'Mahzen-44 Operasyonları'nda elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı.

14.05.2024Haber
Sebebi tam olarak bilinmiyor, kesin tedavisi bulunmuyor… Yeni araştırmadan çok ilginç sonuçlar Bu kadar etkili olduğunu görmek beni şaşırttı

Sebebi tam olarak bilinmiyor, kesin tedavisi bulunmuyor… Yeni araştırmadan çok ilginç sonuçlar "Bu kadar etkili olduğunu görmek beni şaşırttı"

Bilim insanları sebebinin ne olduğunu bilmiyor. Kalıcı bir tedavisi de bulunmuyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişiye hayatı zehir eden huzursuz bağırsak sendromuyla ilgili son araştırma çok çarpıcı veriler içeriyor.

14.05.2024Sağlık
Sevgilisi varken bile eli eline değmemişti: Bekarlık yeminini bozmuyor... Hiç bu kadar iyi hissetmemiştim

Sevgilisi varken bile 'eli eline değmemişti': Bekarlık yeminini bozmuyor... Hiç bu kadar iyi hissetmemiştim!

Bundan bir buçuk yıl önce öyle bir aşk yaşamıştı ki, o güne kadar adını hiç duymamış olanlar bile onu çok iyi tanıdı. Özetle söylemek gerekirse, bu pırıltılı dünyaya adım attığı ilk dönemde hayal ettiği şöhreti o aşk sayesinde elde etti.

14.05.2024Magazin
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 || Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak Kritik son tarih: 14 Haziran

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 || Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak? Kritik son tarih: 14 Haziran!

Emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak? Kurban Bayramı tarihinin yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca emekli bu sorunun cevabını merak edip araştırıyor. . Bilindiği üzere yılda iki defa biri Ramazan Bayramı diğeri Kurban Bayramı olmak üzere iki bayram öncesinde de ikramiye veriliyor. Ödemeler bayramdan önce yapıldığı için bu Kurban Bayramı'nda ikramiyelerin en geç 14 Haziran Cuma gününe kadar yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, kaç TL? İşte emekli bayram ikramiyesiyle ilgili merak edilip araştırılan ayrıntılar...

14.05.2024Bilgi