GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.692.985 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Arda Gülerin resitaline Kylian Mbappe kayıtsız kalamadı: Bu çocukta özel bir şey var

Arda Güler'in resitaline Kylian Mbappe kayıtsız kalamadı: "Bu çocukta özel bir şey var"

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler, geçirdiği sıkıntılı günleri atlattı ve İspanya'yı sallamaya başladı. Genç yıldız, son olarak oynanan Villarreal maçında klasını konuşturdu ve Paris Saint-Germain'in dünyaca ünlü futbolcusu Kylian Mbappe'nin övgüsünü aldı.

20.05.2024Futbol

Oynadığı kumar tutmadı… Kral ve prens artık isminin üstünü çizdi… Onlara hiç yokmuşlar gibi muamele edilecek

Kraliyet ailesi Prens Harry ve Meghan Markle 2018’de evlendiklerinden beri İngiliz kraliyet ailesi adeta ortadan ikiye bölünmüş durumda. Bir tarafta evliliklerini korumak ve çocuklarını tüm karmaşalardan uzakta büyütmek için ABD’ye kaçan istenmeyen gelin ve asi oğul var.

20.05.2024Magazin
Abdullah Avcı: Müzemize bir kupa daha ilave etmek istiyoruz...

Abdullah Avcı: "Müzemize bir kupa daha ilave etmek istiyoruz..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ile oynanacak Türkiye Kupası finali için heyecanının ve motivasyonunun yüksek olduğunu belirterek, bordo-mavili kulübün müzesine bir kupa daha ilave etmek istediklerini söyledi.

20.05.2024Futbol
Reisinin helikopterinin enkazını bulmuştu İşte dakika dakika Bayraktar Akıncı’nın tarihi görevi

Reisi'nin helikopterinin enkazını bulmuştu! İşte dakika dakika Bayraktar Akıncı’nın tarihi görevi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesinin ardından Türkiye tarafından arama faaliyetlerinde görevlendirilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit etti. İran'daki görevini başarıyla tamamlayıp, yurda dönmen Akıncı İHA, Van'daki üssüne inmeden önce gökyüzünde ay yıldız rotası çizdi. Bayraktar AKINCI 7 saat 27 dakika uçuş gerçekleştirdi.

20.05.2024Gündem
Şenol Güneşten kütüphane ziyareti

Şenol Güneş'ten kütüphane ziyareti

Şenol Güneş, Fatih Belediyesi tarafından yapılan ve gençler tarafından yoğun ilgi gören Fatih Kütüphaneleri'ni ziyaret etti.

20.05.2024Futbol
Bayraktar Akıncı, Reisinin olduğu helikopter enkazını nasıl buldu İşte dakika dakika tarihi görev

Bayraktar Akıncı, Reisi'nin olduğu helikopter enkazını nasıl buldu? İşte dakika dakika tarihi görev

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesinin ardından Türkiye tarafından arama faaliyetlerinde görevlendirilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit etti. İran'daki görevini başarıyla tamamlayıp, yurda dönmen Akıncı İHA, Van'daki üssüne inmeden önce gökyüzünde ay yıldız rotası çizdi. Bayraktar AKINCI 7 saat 27 dakika uçuş gerçekleştirdi.

20.05.2024Haber
Son dakika... Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Son dakika... Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant için savaş suçu iddiaları nedeniyle tutuklama emri çıkarılmasını talep etti.

20.05.2024Dünya
Balıkesir-İzmir yolunda köpeğe çarpmamak için yaptığı manevra kazaya neden oldu: 3 ölü

Balıkesir-İzmir yolunda köpeğe çarpmamak için yaptığı manevra kazaya neden oldu: 3 ölü

Balıkesir'de Edremit-İzmir karayolunda bir otomobilin kamyona çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

20.05.2024Haber
Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (20 Mayıs 2024)

Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (20 Mayıs 2024)

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

20.05.2024Futbol
Son Dakika: Süper Ligde 38. haftanın fikstürü açıklandı

Son Dakika: Süper Lig'de 38. haftanın fikstürü açıklandı!

Trendyol Süper Lig'de 38. haftanın programı açıklandı. Şampiyonluk düğümü ve küme düşen diğer iki takım Pazar günü saat 19:00'da belli olacak.

20.05.2024Futbol
20 BİN ÖĞRETMEN ATAMALARI BAŞVURU SAYFASI 2024 (ilkatama.meb.gov.tr) || MEB sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları nasıl, nereden yapılır, şartları neler, son tarih ne zaman

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMALARI BAŞVURU SAYFASI 2024 (ilkatama.meb.gov.tr) || MEB sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları nasıl, nereden yapılır, şartları neler, son tarih ne zaman?

MEB sözleşmeli öğretmen atama başvuruları başladı. Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin öğretmen ataması için başvurular belirlenen takvim doğrultusunda tamamlanacak. Kontenjan, taban puanları ve branş dağılımını geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Ayrıca başvuru kılavuzunun yayınlanmasıyla süreçle ilgili detaylar da belli oldu. Buna göre başvuru işlemleri, Başvuru ve Tercih Başvurusu olmak üzere iki aşamada tamamlanacak. Öğretmen atama başvuru işlemleri, ilkatama.meb.gov.tr adresinden Elektronik Başvuru Formu doldurmak suretiyle yapılacak. Söz konusu atamalar için sınıf öğretmenliği 3 bin 263, özel eğitim 2 bin 499, rehberlik 1597, din kültürü ve ahlak bilgisi 1594, İngilizce 968 kontenjan ayrıldı. Ayrıca KPSS 2023 puanının esas alınacak. Sözlü sınava alınmaya hak kazanan adaylar ile bu adayların yerleştirildikleri sınav merkezleri, 10 Haziran 2024 tarihinde ilan edilecek. Peki MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır, şartları neler? İşte MEB sözleşmeli öğretmen atamaları başvuru kılavuzu ve ilkatama.meb.gov.tr ekranı...

20.05.2024Bilgi
Tuncelide bir ilk: Sıcak hava balonu turizmi başladı

Tunceli'de bir ilk: Sıcak hava balonu turizmi başladı

Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan, geçen yıl nüfusun 24 katı kadar turisti ağırlayan Tunceli’de, sıcak hava balonu turizmi başladı. İlk uçuşu çocuklarla gerçekleştiren Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “İnsanlarımızın hem raftingimizde suyu, trekkingle dağlarımızı tadarak, balonla da yukarıdan Tunceli'mizi görmesini çok arzu ediyorum. Yerli, yabancı bütün gezi severleri, bütün turistleri şehre davet ediyoruz” dedi.

20.05.2024Gündem
Korhan Berzeg babasının mezarının yanına defnedilecek

Korhan Berzeg babasının mezarının yanına defnedilecek

Korhan Berzeg'in (83), evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, 27 Mayıs'ta babası Muhsin Berzeg'in Armutlu Mahallesi'ndeki mezarının yanına defnedilecek. Eczacı yüzbaşı olan ve Iğdır'daki birliğinde hayatını kaybeden Muhsin Berzeg'in, Iğdır'da kabrinin bulunduğu mezarlıktan yol geçtiği için kemiklerinin alınıp, şu anki mezarına defnedildiği öğrenildi.

20.05.2024Gündem
YKS 2024 SINAV YERLERİ GÖRÜNTÜLEME EKRANI 2024 | Üniversitesi sınavı YKS-TYT, AYT ve YDT yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nereden bakılır YKS sınav giriş belgesi için ÖSYMden duyuru beklentisi

YKS 2024 SINAV YERLERİ GÖRÜNTÜLEME EKRANI 2024 | Üniversitesi sınavı YKS-TYT, AYT ve YDT yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nereden bakılır? YKS sınav giriş belgesi için ÖSYM'den duyuru beklentisi

YKS sınav belgesi görüntüleme sayfası için adaylar ÖYSM son dakika duyurularına odaklandı. TYT, AYT ve YDT sınav yerleri ÖSYM.gov.tr adresi üzerinden adayların erişimine açılacak. YKS sınav belgesi 2024 için ÖSYM’den gelecek duyuru bekleniyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) bu yıl 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Hayalindeki bölümü kazanmak isteyen öğrenciler üniversite sınavları için sıkı çalışma programına girdi. Adaylar YKS sınav giriş belgesi ile sınava hangi okulda gireceklerini öğrenebilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı; Temel Yeterlilik Testi, Alan Yeterlilik Testi ve Yabancı Dil Testi olmak üzere 3 oturumdan oluşuyor. Peki, YKS sınav yerleri 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, ÖSYM YKS sınav belgesi öğrenme ekranı bilgisi ve konu hakkında detaylar.

20.05.2024Bilgi
HALKA ARZ TAKVİMİ 20-24 MAYIS 2024 (YENİ) || Bu hafta yeni halka arz var mı Borsa İstanbulda hangi şirketler işlem görecek

HALKA ARZ TAKVİMİ 20-24 MAYIS 2024 (YENİ) || Bu hafta yeni halka arz var mı? Borsa İstanbul'da hangi şirketler işlem görecek?

20-24 Mayıs halka arz takvimi, yeni haftanın ilk gününde yatırımcıların gündeminde yer alıyor. SPK bülteni ile Borsa İstanbul'da işlem görecek şirketler belli oldu. Şirketlerin borsadaki süreçleri Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından belirlenen takvim doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Peki Bu hafta yeni halka arz var mı? Borsa İstanbul'da hangi şirketler işlem görecek? İşte ayrıntılar...

20.05.2024Bilgi
Antalyada kurbağa avlayan yılana terlikli müdahale: Yılana gözleme ve su verdiler

Antalya'da kurbağa avlayan yılana terlikli müdahale: Yılana gözleme ve su verdiler

Antalya’da Kepez Kent Ormanı’nda bir yılan, yakaladığı kurbağayı yuvasına çekmeye çalışırken bir vatandaş kurbağayı terlik yardımıyla kurtardı. Ardından vatandaşlar yılana gözleme ve su verdi.

20.05.2024Haber
3 PKKlı terörist etkisiz hale getirildi

3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Hakurk bölgelerinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

20.05.2024Gündem
18 kilo vermişti... Sağlık sorunları nedeniyle eski haline döndü

18 kilo vermişti... Sağlık sorunları nedeniyle eski haline döndü

Bülent Serttaş önceki gece Yeni Gazino’da sahne aldı. 18 kilo veren şarkıcı, geçirdiği hastalık nedeniyle kilolarını geri aldığını açıkladı.

20.05.2024Hayat
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Yerinde sayanı, yerinde tutmayacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Yerinde sayanı, yerinde tutmayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Yoruldum diyen, çalışıyorum olmuyor diyen, başaramıyoruz diyen, bu kadar olur diyen yolu açık olsun. 6 ayda bir karne var. Her anket bir öncekinden daha iyi olacak. Yerinde sayanı, yerinde tutmayacağız. Yol, yürüyenin arkasında duracağız" dedi.

20.05.2024Gündem
Köydeki kazıda bulundu, bölge koruma altına alındı

Köydeki kazıda bulundu, bölge koruma altına alındı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, köye su deposu için yapılan kazı sırasında Bizans dönemine ait tarihi mezarın bulunduğu alan, 3'üncü Derece Arkeolojik Sit Alanı ilan edildi.

20.05.2024Gündem
Ambulans filmi TV’de ilk kez ekranlara geliyor Ambulans konusu nedir, oyuncuları kimler

Ambulans filmi TV’de ilk kez ekranlara geliyor! Ambulans konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerini Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II ve Eiza González'in paylaştığı Ambulans filmi 20 Mayıs Pazartesi akşamı TV’de ilk kez ekranlara geliyor. Yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Michael Bay’in oturduğu film, heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Ambulans, birçok suça bulaşmış evlatlık kardeşiyle bir banka soygununa karışan eski bir askerin hikayesini konu ediyor. Peki, Ambulans konusu nedir, oyuncuları kimler?

20.05.2024Televizyon
Balıkesirde korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti

Balıkesir'de korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti

Balıkesir'de Edremit-İzmir karayolunda bir otomobilin kamyona çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

20.05.2024Gündem
YENİ BİM AKTÜEL 21 MAYIS- 24 MAYIS 2024 KATALOĞU | Bu hafta bime gelecek ürünler neler BİM Şişme Bot, Şezlong, Deniz Şemsiyesi getiriyor

YENİ! BİM AKTÜEL 21 MAYIS- 24 MAYIS 2024 KATALOĞU | Bu hafta bim'e gelecek ürünler neler? BİM Şişme Bot, Şezlong, Deniz Şemsiyesi getiriyor!

BİM aktüel 20 Mayıs- 24 Mayıs kataloğu 2024 yayımlandı. Bu hafta bim'e gelecek ürünler belli oldu. Salı ve cuma günleri alışveriş severlerle buluşan bim kataloğu içerisinde salı günleri market ürünleri indirimleri yer alırken cuma günleri teknolojik ürünler, mevsime uygun çeşitli ürün yelpazesi dikkat çekiyor. Bim'de bu hafta cuma şişme botlar oldukça ilgi görüyor. Bim'in ürünleri aynı zamanda bim online alışveriş sitesi olan bim.com.tr adresinden de temin edilebiliyor. Peki, Bim'de bu hafta neler var? İşte, BİM aktüel 21 Mayıs ve bim aktüel 24 Mayıs 2024 kataloğu tamamı...

20.05.2024Bilgi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kazakistanda... Maulen  Aşimbayev ile bir araya geldi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kazakistan'da... Maulen Aşimbayev ile bir araya geldi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kazakistan’ın başkenti Astana’da, Kazakistan Senatosu Başkanı Maulen Aşimbayev ile görüştü. Kurtulmuş görüşmede, "Kazakistan Parlamentosunda siyasi partilerin sayıca artmış olması, demokratik katılımın da önemli bir göstergesidir. Biz bu süreçte sizlere üstün başarılar diliyoruz. Kazakistan Senatosu da çok birikimli siyasetçileri barındırıyor. Kazakistan’ın siyasi, sosyal, ekonomik kalkınma sürecinde senatonun da önemli bir bilgi ve tecrübe birikimiyle katkıda bulunduğunu görüyoruz. Bu çerçevede biz de TBMM olarak Kazakistan Senatosuna her türlü desteği ve katkıyı sağlamaya hazır olduğumuzu ifade etmek isterim" dedi.

20.05.2024Gündem
Non Stop konusu nedir, oyuncuları kimler Non Stop filmi bu akşam yayında

Non Stop konusu nedir, oyuncuları kimler? Non Stop filmi bu akşam yayında!

Non Stop filmi bu akşam yayınlanıyor. Yönetmenliğini Jaume Collet-Serra'nın üstlendiği, gizem-aksiyon-gerilim türlerindeki 2014 yapımı Amerikan-Fransız filmi Non-Stop ekranlara geliyor. Senaryosunu John W. Richardson, Chris Roach ve Ryan Engle'ın yazdığı filmin ana karakterini Liam Neeson canlandırmaktadır. Peki, Non Stop konusu nedir, oyuncuları kimler? Non Stop filmi bu akşam yayında!

20.05.2024Televizyon
Aydında yirmi kaçak göçmen yakalandı

Aydın'da yirmi kaçak göçmen yakalandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, 5'i çocuk 20 kaçak göçmen Sahil Güvenlik yakalandı. Kaçak göçmenlerin işlemlerinin ardından Aydın İl Göç İdaresi'ne teslim edileceği bildirildi.

20.05.2024Gündem
Antalyada kurbağa avlayan yılana terlikli müdahale Yılana gözleme ve su verdiler

Antalya'da kurbağa avlayan yılana terlikli müdahale! Yılana gözleme ve su verdiler

Antalya’da Kepez Kent Ormanı’nda bir yılan, yakaladığı kurbağayı yuvasına çekmeye çalışırken bir vatandaş kurbağayı terlik yardımıyla kurtardı. Ardından vatandaşlar yılana gözleme ve su verdi.

20.05.2024Gündem
TV YAYIN AKIŞI 20 MAYIS 2024 || Bugün hangi diziler var İşte, Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

TV YAYIN AKIŞI 20 MAYIS 2024 || Bugün hangi diziler var? İşte, Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

Tv yayın akışı 20 Mayıs 2024 listesi belli oldu. Haftanın ilk gününde iş yorgunluğunu evinde değerlendirmek isteyenler bugün tv'de ne var merak ediyorlar. Tv'de bugün gündüz kuşağı programları ilk gününde yarışma programları yeni yarışmacıları dahil edecek. TV8'de ise Survivor All Star 2024 Nagihan adaylığının ardından yeni bölüm izleyicisiyle buluşacak. Aynı zamanda sevilen diziler ve filmler de yayınlanacak. Peki, bugün televizyonda neler, hangi diziler var? İşte, Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi

20.05.2024Televizyon
Avrupa’da 19 Mayıs coşkusu

Avrupa’da 19 Mayıs coşkusu!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da coşkuyla kutlandı. Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki T.C. Büyükelçilikleri ve Başkonsoloslukları tarafından etkinlikler düzenlendi. Almanya’nın çeşitli kentlerinde de şenlikler, etkinlikler düzenlendi.

20.05.2024Avrupa
KPSS GEÇ BAŞVURU TARİHİ || ÖSYM sınav takvimi: 2024 KPSS B Grubu Lisan Sınavı geç başvuruları ne zaman Başvuruyu kaçıranlar dikkat

KPSS GEÇ BAŞVURU TARİHİ || ÖSYM sınav takvimi: 2024 KPSS B Grubu Lisan Sınavı geç başvuruları ne zaman? Başvuruyu kaçıranlar dikkat!

KPSS 2024 B Grubu Lisans sınavı geç başvuru tarihi, başvuruları kaçıranlar merak içerisinde "KPSS geç başvuruları ne zaman?" sorusunun cevabını araştırıyor. ÖSYM tarafından KPSS geç başvuru tarihi ilan edildi. Merak edenler için KPSS geç başvuru tarihini haberimizde derledik. İşte 2024 KPSS geç başvuru tarihi...

20.05.2024Bilgi
Haydarpaşada tarihe yolculuk

Haydarpaşa'da tarihe yolculuk

2018'den bu yana kazı çalışmalarının sürdürüldüğü Haydarpaşa Gar Sahası, 17-26 Mayıs 'Müzeler Haftası' kapsamında ziyarete açıldı. Arkeoloji meraklıları, farklı dönemlere ait birçok eserin açığa çıktığı kazı alanında tarihe yolculuk yaptı.

20.05.2024Haber
Süper Ligde şampiyonluk son haftaya kaldı: Dikkat çeken detay Fenerbahçenin kulağı Konyaspor - Galatasaray maçında olacak

Süper Lig'de şampiyonluk son haftaya kaldı: Dikkat çeken detay! Fenerbahçe'nin kulağı Konyaspor - Galatasaray maçında olacak

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesiyle şampiyonluk düğümü son haftaya kaldı. Ligin son haftasında Galatasaray deplasmanda küme düşme tehlikesi yaşayan Konyaspor ile; Fenerbahçe ise evinde daha önce ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor ile karşılaşacak. Son hafta öncesi şampiyonluk hesabı basit, küme düşme hesabı ise karmaşık. Konyaspor - Galatasaray maçıyla ilgili bir başka detay da dikkat çekiyor. İşte detaylar...

20.05.2024Futbol
Diyarbakırda korkunç olay: 2 yaşındaki çocuk süt kazanına düştü Ambulans helikopterle sevk edildi

Diyarbakır'da korkunç olay: 2 yaşındaki çocuk süt kazanına düştü! Ambulans helikopterle sevk edildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 2 yaşındaki S.B.Ç. isimli erkek çocuk, süt kazanına düştü. Göğüs ve sol bacağında ikinci derece yanıklar oluşan S.B.Ç., ambulans helikopterle kent merkezindeki Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

20.05.2024Gündem
Kim Kardashian ile meşhur olmuştu... PRP işlemi sonrası üç kadına HIV bulaştı Bu nasıl mümkün olabilir 5 SORU 5 YANIT

Kim Kardashian ile meşhur olmuştu... PRP işlemi sonrası üç kadına HIV bulaştı! Bu nasıl mümkün olabilir? 5 SORU 5 YANIT

Son yılların en meşhur cilt bakım uygulamalarından biri şüphesiz PRP ya da diğer bilinen ismiyle ‘vampir yüz bakımı’. Ancak PRP yaptırdıktan sonra HIV virüsü kapan kadınlarla ilgili yeni bir rapor, bazı kozmetik prosedürlerin güvenliği konusunda soru işaretleri yarattı.

20.05.2024Sağlık
Gaziantepte antika dolu müzenin altında binlerce yıllık mağara keşfetti

Gaziantep'te antika dolu müzenin altında binlerce yıllık mağara keşfetti

Gaziantep'te Hanifi Özaslan müzeye çevirdiği evinin altında hamam bulunan bir mağara keşfetti. Yapılan incelemelerde, mağaranın binlerce yıllık geçmişi olduğu ve hamam olarak kullanıldığı öğrenildi.

20.05.2024Haber
Trabzonsporlu Thomas Meunierin Uzungöl sefası

Trabzonsporlu Thomas Meunier'in Uzungöl sefası

Trabzonspor’a sezon ortasında transfer olan Thomas Meunier, eşi ve çocukları ile dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’ü gezdi.

20.05.2024Futbol
Şampiyonlukta ikili averaj mı, genel averaj mı geçerli Süper Ligde şampiyonlukta hangi averaja bakılıyor

Şampiyonlukta ikili averaj mı, genel averaj mı geçerli? Süper Lig'de şampiyonlukta hangi averaja bakılıyor?

Son haftaya girilen Süper Lig'de şampiyonluk ihtimalleri tartışılmaya başlandı. Süper Lig'de şampiyonluk senaryolarını ele alan futbolseverler, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın averaj sisteminin nasıl işleyeceğini merak etti. Pazar akşamı oynanan derbi sonrası iki takım arasında 3 puan fark bulunuyor. İkili averajda Fenerbahçe'ye üstünlüğü bulunuyor. Peki, şampiyonlukta hangi averaja bakılıyor? Puan eşitliğinde hangi averaj geçerli? İşte, Süper Lig averaj sistemi hakkında ayrıntılı bilgiler...

20.05.2024Futbol
Bakan Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu Zirvesine katılacak

Bakan Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu Zirvesi'ne katılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 22-23 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın Leipzig kentinde gerçekleştirilecek Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) Zirvesi'ne katılacak.

20.05.2024Ekonomi
Haydarpaşada tarihe yolculuk 6 yıldır sürprizlerle karşılaşıyoruz

Haydarpaşa'da tarihe yolculuk! '6 yıldır sürprizlerle karşılaşıyoruz'

2018'den bu yana kazı çalışmalarının sürdürüldüğü Haydarpaşa Gar Sahası, 17-26 Mayıs 'Müzeler Haftası' kapsamında ziyarete açıldı. Arkeoloji meraklıları, farklı dönemlere ait birçok eserin açığa çıktığı kazı alanında tarihe yolculuk yaptı.

20.05.2024Gündem
KABİNE TOPLANTISI SAATİ VE GÜNÜ || Bugün (20 Mayıs Pazartesi) Kabine Toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündem konuları

KABİNE TOPLANTISI SAATİ VE GÜNÜ || Bugün (20 Mayıs Pazartesi) Kabine Toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündem konuları!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saati ve günü, haftanın ilk gününde gündemde öne çıkan başlıklar arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak olan toplantıda Türkiye'nin ekonomisinde son durum, iç ve dış siyasi konular ele alınacak. En son 6 Mayıs'ta yapılan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin atamaya esas branş dağılımı başvuru takvimi ile ilgili sürece yönelik değerlendirmelerde bulundu. Temmuz ayında milyonlarca emekli ve memura yapılacak zam öncesi gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi. Diğer yandan gündemin ana başlıklarından olan 9. yargı paketi için de beklentiler kritik toplantıya yöneldi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte, ayrıntılar.

20.05.2024Bilgi
Ünlü oyuncunun mutlu günü… Bir yanında genç sevgilisi bir yanında kızı… Görenler abla kardeş sandı

Ünlü oyuncunun mutlu günü… Bir yanında genç sevgilisi bir yanında kızı… Görenler abla kardeş sandı

Sinema dünyasının en güzel kadınlarından biri kabul ediliyordu. Kariyerinin en parlak günlerinde özel hayatındaki çalkantılarla gündeme geldi, oyunculuğu bu yüzden geride kaldı. Yıllar sonra mutluluğu yeniden yakalayan güzel yıldız şimdilerde en mutlu günlerini yaşıyor…

20.05.2024Magazin
Antalyada 72 yaşındaki kadın, evinin bahçesinde ölü bulundu

Antalya'da 72 yaşındaki kadın, evinin bahçesinde ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde 72 yaşındaki Zeynep Peker, komşuları tarafından evinin bahçesinde ölü bulundu.

20.05.2024Gündem
Memur maaş zammı Temmuz 2024 | 4 aylık enflasyon farkına göre memur maaşları temmuzda ne kadar olacak

Memur maaş zammı Temmuz 2024 | 4 aylık enflasyon farkına göre memur maaşları temmuzda ne kadar olacak?

Enflasyon rakamlarının ilk dört aylık verileri açıklanırken, memurlara yapılacak zam konusu gündemdeki yerini aldı. Milyonlarca memur, temmuz ayında maaşlarına zam yapılıp yapılmayacağını merakla bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Asgari ücrete ara zam gündemde yok" açıklamasıyla dikkat çekti. Bu açıklamanın ardından, memurlara Temmuz'da zam olup olmayacağı sorusu yeniden araştırılmaya başlandı. Bilindiği üzere, memur ve emekli maaşları enflasyon farkı dikkate alınarak hesaplanıyor. TÜİK, Mayıs ayının başında ilk dört aylık enflasyon farkını duyurmuştu. Peki, memurlara temmuz ayında ne kadar zam yapılacak? İşte 4 aylık enflasyon farkına göre memur maaş zammı 2024!

20.05.2024Bilgi
EKPSS 2024 SONUCU SORGULAMA EKRANI 2024 (ÖSYM.GOV.TR) || EKPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak

EKPSS 2024 SONUCU SORGULAMA EKRANI 2024 (ÖSYM.GOV.TR) || EKPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

EKPSS sonuçları 2024, söz konusu oturuma katılan adaylar tarafından araştırılıyor. Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları ve puan durumu, ÖSYM üzerinden görüntülenebilecek. 28 Nisan'da gerçekleştirilen sınavın ardından adaylar ÖSYM sonuç duyurusuna odaklandı. EKPSS sonuçları, ÖSYM sınav takvimi doğrultusunda adayların erişimine açılacak. Sınav sonuç sayfasında adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve puanları yer alacak. Peki EKPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte EKPSS 2024 sonucu tarihi ve puan durumu sorgulama sayfası...

20.05.2024Bilgi
Reisi’yi taşıyan helikopterin düştüğü bölgede enkaz böyle görüntülendi

Reisi’yi taşıyan helikopterin düştüğü bölgede enkaz böyle görüntülendi

İran Yüksek Seçim Kurulu Sözcüsü Hadi Tahan Nazif, İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin hayatını kaybetmesinin ardından ülke yönetimine ilişkin yaptığı açıklamada, önümüzdeki 50 gün içinde cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağını belirterek, “İran dini lideri Hamaney’in onayıyla ülke yönetimi cumhurbaşkanı birinci yardımcısı Muhammed Muhbir’in sorumluluğunda olacak” dedi.

20.05.2024Haber
9. YARGI PAKETİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ 20 MAYIS 2024 | 9. Yargı Paketi çıkacak mı 9. Yargı Paketi maddeleri nelerdir, af veya ceza indirimi olacak mı

9. YARGI PAKETİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ 20 MAYIS 2024 | 9. Yargı Paketi çıkacak mı? 9. Yargı Paketi maddeleri nelerdir, af veya ceza indirimi olacak mı?

9. Yargı Paketi ceza indirimi olacak mı, 20 Mayıs 2024 tarihinde mahkum yakınları tarafından takip edilen konuların başında geliyor. Kamuoyunda yeni yargı paketi olarak da bilinen 9. Yargı Paketi TBMM görüşmelerinin ardından yasalaşacak. Ceza indirimi, kripto varlıklar, turist rehberleri ve yol geçiş ücretleri, seyir güveliği ile gemi bağlama ücretleri gibi pek çok madde yakından takip ediliyor. Adalet Bakanlığı tarafından çalışmalar devam ederken, 9. Yargı Paketi kapsamında açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, "Ülkemizde 'cezasızlık' algısını ortadan kaldırmaya yönelik 'yapanın yanına kar kalmamasına' yönelik bazı yasal düzenleme ihtiyaçları var. Bununla ilgili taslak çalışmalarını milletvekillerimizin takdirlerine sunacağız." ifadelerinde bulundu. Yeni yargı paketi ile ceza indirimi beklentileri de kamuoyunda yer alıyor. Peki, 9. Yargı Paket maddeleri nelerdir ve son gelişmeleri neler? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

20.05.2024Bilgi
THY 2033 hedefini açıkladı

THY 2033 hedefini açıkladı

Dünya'nın en çok noktasına uçan ve kuruluşunun 91'nci yıl dönümünü kutlayan Türk Hava Yolları (THY) stratejik planı kapsamında 2033'te uçak sayısını 813'e yükselterek, yıllık 171 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.

20.05.2024Ekonomi
Volkan Demirel - Zeynep Sever Demirel çifti boşanma kararı mı aldı Olay iddia sonrası ünlü çiftten açıklama geldi...

Volkan Demirel - Zeynep Sever Demirel çifti boşanma kararı mı aldı? Olay iddia sonrası ünlü çiftten açıklama geldi...

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever Demirel çiftinin boşanacağına dair iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü çiftten konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

20.05.2024Futbol
Transferin gözdesi Matheus Saldanha, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini stadyumda izledi İstanbula geliş sebebi...

Transferin gözdesi Matheus Saldanha, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini stadyumda izledi! İstanbul'a geliş sebebi...

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan dev derbide kazanan taraf 1-0'lık skorla sarı - lacivertliler oldu. Avrupa'nın birçok kulübü derbiyi stadyumda takip ederken, devre arası transfer döneminin gözde isimlerinden Matheus Saldanha da Rams Park'ta yer aldı.

20.05.2024Futbol