GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.694.068 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Camiamla gurur duyuyorum

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: 'Camiamla gurur duyuyorum'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor karşısında iyi bir futbolla Türkiye Kupası’nı kazanmayı başaran takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

23.05.2024Futbol

Euroleague'de Final-Four zamanı! Panathinaikos-Fenerbahçe maçı Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de...

Euroleague Final-Four'da ülkemizi temsil eden Fenerbahçe Beko ile Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, finale adlarını yazdırmak için Berlin'de kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı Bahis, Canlı İzle, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!

23.05.2024Basketbol
Serdar Topraktepe: Biz Beşiktaşın her zaman içindeyiz

Serdar Topraktepe: 'Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçın ardından konuştu.

23.05.2024Futbol
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Kazanmayı çok istiyorduk, üzgünüz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: 'Kazanmayı çok istiyorduk, üzgünüz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş’a 3-2 yenilerek kaybettikleri Ziraat Türkiye Kupası Finali maçının ardından yaptığı açıklamada, “Çok büyük emek vardı ve kazanmayı çok istiyorduk. Üzüntülüyüz, taraftarımız buraya geldi. Bunu kazanmayı çok istiyorduk ama ne yazık ki gerçekleşmedi” dedi.

23.05.2024Diğer
PAEM 8. DÖNEM SINAV SONUÇLARI ÖĞRENME  2024 (pa.edu.tr) | Polis Akademisi duyurdu: PAEM Amirlik sınav sonuçları açıklandı İşte PAEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir

PAEM 8. DÖNEM SINAV SONUÇLARI ÖĞRENME 2024 (pa.edu.tr) | Polis Akademisi duyurdu: PAEM Amirlik sınav sonuçları açıklandı! İşte PAEM sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

PAEM sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda, PAEM 8. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi Yazılı Sınav sonuçlarının açıklandığı bildirildi. 20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek PAEM amirlik sınav sonuçları ais.pa.edu.tr e-Devlet ekranından öğrenilebilecek. PAEM öğrenci kontenjan sayısının dört katı kadar başarılı olurken, erkek adaylarda taban puan (78) ve kadın adaylarda (75) puan olarak belirlendi. Peki, PAEM 8. dönem sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte, 2024 PAEM sınav sonuçları sorgulama ekranı ve ayrıntılar.

23.05.2024Bilgi
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Kazanmayı çok istiyorduk, üzgünüz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: 'Kazanmayı çok istiyorduk, üzgünüz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş’a 3-2 yenilerek kaybettikleri Ziraat Türkiye Kupası Finali maçının ardından yaptığı açıklamada, “Çok büyük emek vardı ve kazanmayı çok istiyorduk. Üzüntülüyüz, taraftarımız buraya geldi. Bunu kazanmayı çok istiyorduk ama ne yazık ki gerçekleşmedi” dedi.

23.05.2024Futbol
MSÜ TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI || MSÜ yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir Personeltemin ekranı ile Kara, Hava, Deniz Harp Okulu tercih sonucu sorgulama sayfası

MSÜ TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? || MSÜ yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Personeltemin ekranı ile Kara, Hava, Deniz Harp Okulu tercih sonucu sorgulama sayfası 

MSÜ tercih sonuçları erişime açıldı mı? MSÜ 2024 yerleştirme sonuçları adaylar tarafından mercek altına alındı. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) askeri öğrenci aday tercih sonuçları için değerlendirme süreci başladı. 3 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen tercih başvurularının ardından adayların gözü kulağı MSÜ yerleştirme sonuçlarına çevrildi. 2 ve 4 yıllık Kara, Deniz, Hava ve diğer askeri okulları tercih sonuçları personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yayınlanacak. MSÜ tercih sonuçları ilan edildikten sonra adaylar MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları askeri öğrenci temin faaliyeti kapsamında 2'nci seçim aşamalarına çağrılacak. Peki, 2024 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? İşte, MSÜ yerleştirme sonucu sorgulama ekranı ve ayrıntılı bilgiler.

23.05.2024Bilgi
CUMA MESAJLARI RESİMLİ KISA 24 MAYIS 2024 (En güzel cuma akşamı sözleri) 📌Dualı, ayetli, hadisli, anlamlı, hiç duyulmamış, değişik, yeni, farklı cuma mesajları - Hayırlı Cumalar dilekleri için duygulu cuma sözleri

CUMA MESAJLARI RESİMLİ KISA 24 MAYIS 2024 (En güzel cuma akşamı sözleri) 📌Dualı, ayetli, hadisli, anlamlı, hiç duyulmamış, değişik, yeni, farklı cuma mesajları - Hayırlı Cumalar dilekleri için duygulu cuma sözleri!

Resimli cuma mesajları 'Hayırlı Cumalar' dileklerine köprü oluyor. Müslümanlar arasında sevgi bağlarının kuvvetlenmesine vesile olan cuma gününün gelmesiyle beraber yakınlarına en güzel cuma sözlerini iletmek isteyenler, kısa ve farklı cuma mesajlarına ilgi gösteriyor. Duygularını kelimelere dökmekte zorlananlar için yazılı, değişik, dualı ve birbirinden güzel cuma mesajlarını listeledik... Whatsapp, SMS, Facebook gönderilerinde yer bulacak olan hareketli cuma günü kutlama mesajları ve tebrik sözlerini sizler de tercih edebilirsiniz. Her hafta olduğu gibi 24 Mayıs tarihinde de kısa, uzun, anlamlı cuma mesajları en fazla ilgi gören alternatiflerden olacak. Manevi hisleri vurgulayan dualı, ayetli ve hadisli cuma mesajları da cuma duaları için seçenek olacak. İşte, anneye, babaya, akrabaya iletilecek 24 Mayıs'a özel, değişik, kısa, farklı, bol seçenekli, duygulu, yeni, uzun ve en güzel cuma mesajları...

23.05.2024Bilgi
CUMA NAMAZI SAATİ 24 MAYIS 2024 || İstanbul, Ankara, İzmir cuma namazı saati kaçta, ezan kaçta okunuyor Cuma namazı nasıl kılınır Diyanet il il (tüm iller) cuma namazı vakitleri yayınlandı

CUMA NAMAZI SAATİ 24 MAYIS 2024 || İstanbul, Ankara, İzmir cuma namazı saati kaçta, ezan kaçta okunuyor? Cuma namazı nasıl kılınır? Diyanet il il (tüm iller) cuma namazı vakitleri yayınlandı!

24 Mayıs cuma namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir ve 81 il için belli oldu. Müslümanların ibadetlerini idrak edeceği cuma gününün gelmesiyle cuma namazı kaçta okunacak sorusu gündeme geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı 24 Mayıs cuma namazı vakitlerini "namazvakitleri.diyanet.gov.tr" internet adresinden paylaştı. "İslam Mefkûresini Diri Tutalım" konulu cuma hutbesinin okunmasının ardından, 81 ilde cuma namazı kılınacak. Tüm illerin cuma namazı saati birkaç dakika değişecek. Vatandaşlar yaşadıkları ilin cuma namazı vakitlerine riayet edecekler. İl il cuma namazı saatini hurriyet.com.tr ya da Diyanet namaz vakitleri ekranından görüntüleyebilirsiniz. Peki, cuma namazı kaç rekat, nasıl kılınır? 24 Mayıs cuma namazı kaçta? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa ve il il 24 Mayıs cuma namazı vakitleri ve kılınış bilgisi.

23.05.2024Bilgi
Enflasyon beklentisi mayıs 2024: TÜİK enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak TÜFE enflasyon tahmini ne yönde Piyasanın enflasyon beklentisi geriledi

Enflasyon beklentisi mayıs 2024: TÜİK enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? TÜFE enflasyon tahmini ne yönde? Piyasanın enflasyon beklentisi geriledi!

Merkez Bankası enflasyon beklentisi piyasa katılımcıları anketi ile belli oldu. Emekli ve memur maaş zammı için gözler temmuz ayına çevrilirken, mayıs ve haziran ayı enflasyon farkı zam oranlarında belirleyici olacak. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verileri ile mayıs ayı enflasyonu haziranın ilk haftasında açıklanacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Mayıs ayı piyasa katılımcıları anketine göre cari yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 44,16 iken, bu anket döneminde yüzde 43,64 oldu. Peki, enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Enflasyon tahmini ne yönde? İşte, ayrıntılar.

23.05.2024Bilgi
Bakan Baktan Beşiktaşa tebrik

Bakan Bak'tan Beşiktaş'a tebrik

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş, Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak bu mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

23.05.2024Futbol
Türkiye Kupasını kazanan Beşiktaşta Rashicadan Trabzonspora gönderme

Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ta Rashica'dan Trabzonspor'a gönderme

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ta Milot Rashica, final maçının ardından Trabzonspor'a göndermeli bir paylaşım yaptı.

23.05.2024Futbol
Türkiye Kupası’nı en çok kazanan takımlar hangisi Ziraat Türkiye Kupası’nı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor kaç kez aldı İşte en çok Türkiye Kupası alan takımlar

Türkiye Kupası’nı en çok kazanan takımlar hangisi? Ziraat Türkiye Kupası’nı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor kaç kez aldı? İşte en çok Türkiye Kupası alan takımlar

Türkiye Kupası’nı en çok kazanan takım, Ziraat Türkiye Kupası final maçı sebebiyle bir kez daha merak edildi. 23 Mayıs Perşembe akşamı Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaştı ve Siyah-Beyazlı takım kupanın sahibi oldu. Türkiye Kupası, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 1962 yılından beri düzenlenen ulusal kupa organizasyonudur. Türkiye Kupası’nı hangi takımlar kaç kez kazandı? sorusu da bu sebeple ön plana çıkıyor. 1962-1963 Sezonunda başlayan ve ilk şampiyonu Galatasaray olan Türkiye Kupası'nın adı 1980-1981 sezonunda Federasyon Kupası olarak değiştirildi. Peki, Türkiye Kupası’nı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor kaç kez aldı? İşte Türkiye Kupası’nı kazanan takımlar listesi!

23.05.2024Spor Arena
Rachid Ghezzal: Bu kupayı çok hak ettik, Beşiktaşlılar bundan zevk alın

Rachid Ghezzal: 'Bu kupayı çok hak ettik, Beşiktaşlılar bundan zevk alın'

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

23.05.2024Futbol
Son dakika haberi Mecliste kabul edildi: Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezası artırıldı

Son dakika haberi! Meclis'te kabul edildi: Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezası artırıldı

Son dakika haberi! Fahiş Fiyat ve Stokçuluk teklifini içeren, ‘Ticaret Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ mecliste kabul edildi.

23.05.2024Ekonomi
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere Yıllara göre Süper Lig şampiyonlar listesi

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere? Yıllara göre Süper Lig şampiyonlar listesi

Süper Lig şampiyonlar listesi, ligin bitmesine kısa süre kala gündeme geldi. Süper Lig'in önde gelen üç takımı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş en son ne zaman şampiyon oldu sorusu, futbolseverlerde merak konusu oldu. Yıllara göre Galatasaray'ın 23 şampiyonluğu bulunurken, Fenerbahçe'nin 19, Beşiktaş'ın 16 şampiyonluğu kayıtlarda yer buluyor. Peki, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş en son ne zaman şampiyon oldu? İşte, yıllara göre Süper Lig şampiyonlar listesi

23.05.2024Futbol
ÖĞRETMEN İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ PDF ÖĞRENME EKRANI 23 MAYIS || İ il MEB il içi tayin sonuçları duyuruldu İl Milli Eğitim Müdürlükleri il içi yer değiştirme sonucu ve isim listesi nasıl görüntülenir

ÖĞRETMEN İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ PDF ÖĞRENME EKRANI 23 MAYIS || İ il MEB il içi tayin sonuçları duyuruldu! İl Milli Eğitim Müdürlükleri il içi yer değiştirme sonucu ve isim listesi nasıl görüntülenir?

İl içi tayin sonuçları sorgulama ekranı il il erişime açıldı. Öğretmen il içi tayin/atama sonuçları ve PDF isim listesi 2024, İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından duyuruluyor. 79 ilde, öğretmenlerin il için yerleştirme sonuçları, 22 Mayıs tarihinde erişime açıldı. Öğretmenlerin tayin istedikleri okullar, mevcut boşluk durumuna göre değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda öğretmenlerin il içi atamalarının yapılacağı okullar ve ilçeler PDF isim listesi paylaşıldı. Peki İl Milli Eğitim Müdürlükleri il içi yer değiştirme sonucu ve isim listesi nasıl görüntülenir? İşte 79 ilde ve yüzlerce ilçede açıklanan il içi tayin sonuçları sorgulama ekranı ve detaylı bilgiler…

23.05.2024Bilgi
Türkiye Kupasını kazanan Beşiktaş, Avrupa biletini cebine koydu Al Musrati kendini affettirdi

Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, Avrupa biletini cebine koydu! Al Musrati kendini affettirdi

Finalde Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş, ligde son hafta öncesi gelecek sezon Avrupa biletini de cebine koymuş oldu. Siyah-beyazlı takıma 90+4'te attığı golle kupayı getiren Al Musrati, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarındaki hatalarını affettirmiş oldu.

23.05.2024Futbol
Ziraat Türkiye Kupası 11. kez Beşiktaşın (Beşiktaş 3-2 Trabzonspor)

Ziraat Türkiye Kupası 11. kez Beşiktaş'ın! (Beşiktaş 3-2 Trabzonspor)

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Trabzonspor'u geriden gelip 3-2 mağlup eden Beşiktaş, kupayı 11. kez müzesine götürdü.

23.05.2024Futbol
Kütahya ve Konya’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı

Kütahya ve Konya’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı

Kütahya ve Konya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü’ün faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla eşzamanlı yapılan operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.

23.05.2024Gündem
Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin PFDK kararları açıklandı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin PFDK kararları açıklandı!

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin PFDK cezaları belli oldu.

23.05.2024Futbol
Hava durumu tahminleri il il | Yarın (24 Mayıs) hava nasıl olacak Bu hafta yağmur var mı Meteorolojiden İstanbul ve birçok ile son dakika sağanak uyarısı

Hava durumu tahminleri il il | Yarın (24 Mayıs) hava nasıl olacak? Bu hafta yağmur var mı? Meteoroloji'den İstanbul ve birçok ile son dakika sağanak uyarısı!

Son dakika hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji'den sağanak uyarısı geldi. Hava sıcaklığının iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece altına düşmesi beklenirken cuma günü yağış görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre cuma günü Isparta, Adana, Osmaniye ile Kahramanmaraş'ın batısında yerel kuvvetli, Hatay çevrelerinde kuvvetli sağanak görülecek. İstanbul'da da Anadolu Yakası'nın doğu ilçelerinde sağanak yağış bekleniyor. Peki, yarın hava nasıl olacak? İşte, il il 24 Mayıs hava durumu değerlendirmeleri.

23.05.2024Bilgi
SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI (Tıkla hızlı öğren) 23 Mayıs 2024 | Milli Piyango Online Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 38 milyon TL ikramiye devretti

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI (Tıkla hızlı öğren) 23 Mayıs 2024 | Milli Piyango Online Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 38 milyon TL ikramiye devretti!

Süper Loto sonucu sorgulama ekranı 23 Mayıs 2024 Milli Piyango Online üzerinden erişime açıldı. Heyecanla beklenen haftanın ikinci Süper Loto canlı çekilişi, Sisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından takip edilen heyecan dolu çekilişin hemen ardından bu akşamki Süper Loto çekiliş sonuçları ile kazandıran numaralar belli oldu. Çekilişte 6 bilen çıkmayınca tam 38.624.175,19 TL ikramiye devretti. 5 bilenler, 4 bilenler ve 3 bilenler de diğer ikramiyelerin sahibi oldu. Peki, hangi numaralar kazandı? İşte, 23 Mayıs 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları online sorgulama ekranı ve çekilişle ilgili bilgiler.

23.05.2024Bilgi
Ehliyetsiz gencin kullandığı araç karşı şeride geçip kazaya neden oldu: 1 ölü, 1 yaralı

Ehliyetsiz gencin kullandığı araç karşı şeride geçip kazaya neden oldu: 1 ölü, 1 yaralı

Denizli’de ehliyetsiz gencin kullandığı araç, refüjü aşarak karşı şeride geçti. Yolun ortasında duran araca SUV otomobilin çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

23.05.2024Gündem
AÖL e-Sınav randevuları açıldı | Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınav randevusu nasıl ve nereden alınır MEB AÖL sınavları ne zaman

AÖL e-Sınav randevuları açıldı | Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınav randevusu nasıl ve nereden alınır? MEB AÖL sınavları ne zaman?

AÖL sınav tarihleri 2024 yaklaşırken, Milli Eğitim Bakanlığı e-Sınav randevu işlemi başladı. Yapılan açıklamaya göre Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı 3. dönemi sınavlarının e-sınav randevu işlemleri 23 Mayıs tarihinde başladı. 9 ve daha az sayıda ders seçen öğrenciler, randevu almaları halinde aölweb.meb.gov.tr üzerinden alınacak olan sınav belgeleri ile e-Sınavlara katılım sağlayacaklar. 24 Haziran 2024 tarihinden sınav tarihine kadar Açık Öğretim Lisesi e-Sınav giriş belgeleri alınabilecek. Söz konusu sınavlar temmuz ayında gerçekleşecek. Peki, AÖL e-Sınav randevusu nasıl ve nereden alınır? AÖL 3. Dönem sınavları ne zaman? İşte, Açık Öğretim Lisesi sınav tarihleri ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

23.05.2024Bilgi
Beşiktaş - Trabzonspor final maçında gerginlik Hasan Arat, Trabzonspor bayrağını indirince...

Beşiktaş - Trabzonspor final maçında gerginlik! Hasan Arat, Trabzonspor bayrağını indirince...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşı karşıya geldiği final maçında protokol tribününde kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

23.05.2024Futbol
SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU AFAD KANDİLLİ 23 MAYIS 2024 | En son nerede ve kaç büyüklüğünde deprem oldu Samsun, Tokat, Amasya ve çevre illerde deprem İşte son depremler listesi

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU AFAD KANDİLLİ 23 MAYIS 2024 | En son nerede ve kaç büyüklüğünde deprem oldu? Samsun, Tokat, Amasya ve çevre illerde deprem! İşte son depremler listesi!

Çorum son dakika depremi AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine yansıdı. AFAD'dan alınan bilgiye göre Mecitözü Çorum'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre ise depremin büyüklüğü 4.5 olarak bildirildi. Deprem Amasya, Tokat, Samsun ve çevre illerde hissedilirken, vatandaşlar Çorum'da deprem mi oldu? sorusuna yanıt aramaya başladı. Diğer taraftan da gün içinde Antalya, Muğla, Kahramanmaraş'ta küçük çaplı depremler yaşandı. Ülke genelinde yaşanan depremleri hisseden vatandaşlar, yakınımdaki depremler hangileri sorularının yanıtına odaklandı. İşte, 23 Mayıs 2024 AFAD ve Kandilli son depremler listesine göre bugün meydana gelen depremler ve anlık Türkiye son dakika deprem görüntüleme ekranı...

23.05.2024Bilgi
Üsküdar’da iki grup arasında silahlı kavga 3 ölü

Üsküdar’da iki grup arasında silahlı kavga! 3 ölü

Üsküdar'da barışmak için bir kahvehanede bir araya gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. 3 kişinin hayatını kaybettiği çatışmada 2'si ağır 5 kişi de yaralandı.

23.05.2024Gündem
SAĞLIK BAKANLIĞI 36 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU (ÖSYM KILAVUZU 2024) | Sağlık Bakanlığı sözleşmeli sağlık personeli alımı ne zaman, şartlar neler Kadro ve branş dağılımı bilgisi

SAĞLIK BAKANLIĞI 36 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU (ÖSYM KILAVUZU 2024) | Sağlık Bakanlığı sözleşmeli sağlık personeli alımı ne zaman, şartlar neler? Kadro ve branş dağılımı bilgisi

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı 2024 kılavuzu için tüm dikkatler ÖSYM duyurusuna çevrildi. Resmi Gazete'de yer alan karara göre Sağlık Bakanlığı 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip olmak üzere toplam 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak. İlanın üzerinden haftalar geçerken, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri için beklentiler arttı. KPSS puanlarına göre yapılması beklenen Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro ve branş sıralamaları başvurularda önem arz edecek. Kılavuzda personel alımı başvuru şartları ve özel koşullar da yer alacak. Peki, 2024 Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımı ne zaman, ÖSYM kılavuzu yayınlandı mı? İşte, detaylar.

23.05.2024Bilgi
MEMUR MAAŞI ZAM TABLOSU TEMMUZ 2024: En düşük memur maaşı ne kadar olacak || Memur zammı enflasyon farkı yüzde kaç Dört aylık enflasyon belli oldu

MEMUR MAAŞI ZAM TABLOSU TEMMUZ 2024: En düşük memur maaşı ne kadar olacak? || Memur zammı enflasyon farkı yüzde kaç? Dört aylık enflasyon belli oldu!

Enflasyon rakamlarında ilk dört aylık verilerin belli olmasıyla, memur maaşı temmuz zammı tablosu göründü. Milyonlarca memurun beklediği temmuz ayı zammı, toplu sözleşme ve enflasyon rakamları ile belirleniyor. ‘Temmuz memur zammı ne kadar, en düşük memur maaşı ne kadar olacak?' gibi başlıklarla beraber maaş hesaplamaları şekillenmeye başladı. 2024-2025 yıllarını kapsayan mali ve sosyal hakların belirlendiği 7. Toplu Sözleşmeye göre 2024’ün Temmuz-Aralık döneminde görevdeki memurlar ile memur emeklileri toplu sözleşmeden kaynaklı yüzde 10 zam alacaklar. Peki, memur maaş zammı ne zaman açıklanacak? İşte, memur maaşı temmuz zammı tablosu hesaplamaları ve enflasyon farkı ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

23.05.2024Bilgi
Galatasaray, Aile Günü etkinliğinde bir araya geldi

Galatasaray, Aile Günü etkinliğinde bir araya geldi

Galatasaray Kulübü'nün oyuncuları ve yönetimi, Aile Günü etkinliğinde bir araya geldi.

23.05.2024Futbol
9. YARGI PAKETİ NE ZAMAN ÇIKACAK SON DAKİKA GELİŞMESİ (23 MAYIS 2024) ||  9. Yargı Paketi Meclise sunuldu mu, ceza indirimi ve genel af çıkacak mı Gözler Mecliste Yeni Yargı Paketi maddeleri ve içeriği neler

9. YARGI PAKETİ NE ZAMAN ÇIKACAK SON DAKİKA GELİŞMESİ (23 MAYIS 2024) || 9. Yargı Paketi Meclis'e sunuldu mu, ceza indirimi ve genel af çıkacak mı? Gözler Meclis'te! Yeni Yargı Paketi maddeleri ve içeriği neler?

9. Yargı Paketi ceza indirimi düzenlemelerini öngören taslak çalışmaları 23 Mayıs tarihinde son dakika gelişmeleri ile takip ediliyor. Adalet Bakanlığı tarafından üzerinde çalışılan ve son Kabine Toplantısı'nda gündeme gelen 9. Yargı Paketi'nde son hazırlıklar yapılıyor. Yeni yargı paketinde cezasızlık algısının kırılmasına yönelik düzenleme ile bu doğrultuda, denetimli serbestliğin cezayla orantılı hale getirilmesi ön görülüyor. Hak arama hürriyetinin daha etkin şekilde kullanılabilmesine imkan tanıyan düzenlemelerin bulunduğu 60 maddelik 9'uncu Yargı Paketi'nde af çıkacak mı, sorusu da mahkum ve mahkum yakınları tarafından gündeme geldi. Öte yandan 9. Yargı Paketi'nde hükümlülerin koşullu salıverilme süresinin beşte birini denetimli serbestlikte geçirmesi formülü üzerinde durulacak. Peki, 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak Meclis'ten geçti mi? 9. Yargı Paketi maddeleri ve içeriği neler? İşte, 9. yargı paketi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

23.05.2024Bilgi
Bakan Güler, EFES-2024 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü için İzmire geldi

Bakan Güler, 'EFES-2024 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü' için İzmir'e geldi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'EFES-2024 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü' hazırlıklarını yerinde denetlemek üzere İzmir'e geldi.

23.05.2024Gündem
SURVİVOR ELEME ADAYLARI 22 MAYIS 2024 | Dün akşam Survivor 121. bölümde eleme adayı kim oldu, 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı Sedadan sitem dolu sözler: Yeter artık

SURVİVOR ELEME ADAYLARI 22 MAYIS 2024 | Dün akşam Survivor 121. bölümde eleme adayı kim oldu, 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Seda'dan sitem dolu sözler: Yeter artık!

Survivor eleme adayı kim oldu? sorusu çarşamba akşamı kıran kırana dokunulmazlık mücadelesinin ardından yanıtını buldu. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan Survivor All Star'ın 22 Mayıs tarihli 121. son bölümünde, haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanmak için kırmızı ve mavi takım parkurda adeta canını ortaya koydu. Güç ve dengenin önemli olduğu Survivor dokunulmazlık oyunda kırmızı takım kazanarak kendisini garanti altına alırken, mavi takımda yapılan oylamada Survivor eleme potasına kim gitti? sorusu cevabını buldu. Rekabetin giderek arttığı yarışmada Seda'nın dokunulmazlık oyununda isyan etmesi dikkat çekti. Peki, 22 Mayıs 2024 Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, haftanın 2. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.

23.05.2024Televizyon
Aldatmak yeni bölüm neden yok, ne zaman Aldatmak dizisi bu akşam var mı yok mu İşte 23 Mayıs ATV yayın akışı

Aldatmak yeni bölüm neden yok, ne zaman? Aldatmak dizisi bu akşam var mı yok mu? İşte 23 Mayıs ATV yayın akışı!

Aldatmak dizisi yeni bölümün 23 Mayıs yayın akışında yer almaması izleyenleri meraklandırdı. Aldatmak bu akşam yok mu, neden yok sorusu izleyiciler tarafından gündeme geldi. ATV ekranlarında ilgiyle takip edilen dizi her Perşembe akşamı yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizinin başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda final heyecanı yaşanacak. Bu nedenle ATV yayın akışı da güncellendi. Peki Aldatmak bu akşam var mı yok mu? Aldatmak neden yok, yeni bölüm ne zaman? 23 Mayıs ATV yayın akışı!

23.05.2024Televizyon
Sokak hayvanları yasası 2024 son durum gelişmeleri || Sokak hayvanlarının uyutulması ne demek Sokak köpekleri uyutulacak mı

Sokak hayvanları yasası 2024 son durum gelişmeleri || Sokak hayvanlarının uyutulması ne demek? Sokak köpekleri uyutulacak mı?

Sokak hayvanları yasası kamuoyunun gündeminde yer almaya devam ediyor. Sokak hayvanlarının refahı ve toplum güvenliği arasındaki hassas dengeyi sağlamayı amaçlayan yasal düzenlemeler, Türkiye'de son dönemde yoğun tartışmalara konu oluyor. Sokak hayvanları uyutulacak mı? sorusu da oldukça merak edilen ve dikkatle takip edilen konular arasında yer alıyor. Mevcut Sokak Hayvanları Kanunu'nun işleyişine dair eleştiriler sürerken, 2024 yılı için TBMM gündemindeki olası değişiklikler kamuoyunun odak noktası haline geldi. Özellikle başıboş köpeklerin yarattığı tehdit algısı ve yaşanan üzücü olaylar, konunun aciliyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu bağlamda AK Parti'nin başlattığı yeni çalışma, İngiltere, İtalya ve Portekiz gibi ülkelerde uygulanan "uyutma" yöntemi de dahil olmak üzere farklı modelleri mercek altına almasıyla dikkat çekiyor. Toplumda hassasiyetle karşılanan bu tartışmalı yöntem, beraberinde "Sokak köpekleri uyutulacak mı?" sorusunu da getirdi. Peki, Sokak hayvanlarının uyutulması ne demek? İşte sokak hayvanları yasası ile ilgili merak edilenler...

23.05.2024Bilgi
Ajax resmen açıkladı Franceco Farioliden 3 yıllık imza

Ajax resmen açıkladı! Franceco Farioli'den 3 yıllık imza

Ajax, teknik direktörlük görevine Francesco Farioli'nin getirildiğini duyurdu.

23.05.2024Futbol
Dışişleri Bakanı Fidan: Latin Amerikada Türkiye giderek daha da etkin bir aktör haline gelmekte

Dışişleri Bakanı Fidan: Latin Amerika'da Türkiye giderek daha da etkin bir aktör haline gelmekte

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Son yıllarda yaptığımız ziyaretler, anlaşmalar, karşılıklı çalışmalar, ticaretin artması başta Venezuela olmak üzere Latin Amerika'da Türkiye giderek daha da etkin bir aktör haline gelmekte” dedi.

23.05.2024Gündem
Bakan Tunç, Türki Cumhuriyetlerin baro birliği başkanlarını kabul etti

Bakan Tunç, Türki Cumhuriyetlerin baro birliği başkanlarını kabul etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Barolar Birliği ile Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Özbekistan ve Türkmenistan baro birliklerinin başkanları ve temsilcileri ile bakanlıkta görüştü.

23.05.2024Gündem
Bakan Kacır, AI Tomorrrow Summit etkinliğinde konuştu

Bakan Kacır, 'AI Tomorrrow Summit' etkinliğinde konuştu

Türkiye Yapay Zeka Politikaları Derneği (AIPA) tarafından düzenlenen AI Tomorrow Summit etkinliğine katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye'nin dört bir yanında yenilikçi teknoloji girişimlerine ev sahipliği yapan kuluçka programları, hızlandırma programları var. Bugün Türkiye'nin dev bir Ar-Ge ordusu var ve artık yüksek teknoloji ihracatımız 8 milyar dolara yaklaşıyor. İnsan kıymetimiz ne kadar kuvvetliyse yüksek teknolojide netice alma ihtimalimiz o kadar yüksek ve biz bu alanda aslında çok şanslıyız" dedi.

23.05.2024Gündem