GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.687.611 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DAKİKA | Bakan Tekin atama takvimi için tarih verdi MEB öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak MEBBİS başvuru ekranı açıldı mı

ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DAKİKA | Bakan Tekin atama takvimi için tarih verdi! MEB öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? MEBBİS başvuru ekranı açıldı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) gerçekleşecek olan 2024 yılı öğretmen atama takvimi için son hazırlıklar yapılıyor. Binlerce adayın haftalardır beklediği öğretmen atama başvurularıyla ilgili Bakan Tekin'den son dakika açıklama geldi. Öğretmen atamaları ile ilgili olarak Kabine toplantısına işaret eden Tekin, tarih vererek, "Cumhurbaşkanımızın nihai kararını aldıktan sonra açıklamamızı yapacağız.' ifadelerini kullandı. MEB başvuru kılavuzunda, ihtiyaç dahilinde kadro sayılarını belirleyerek öğretmen ataması kontenjan sayısını belirleyecek. Adaylar 2024 öğretmen atama başvuru ekranı MEBBİS üzerinden ön başvurularını yapacaklar. En son 45 bin öğretmen ataması yapan Bakanlık, Sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, ilköğretim matematik, din kültürü ve ahlâk bilgisi pek çok alandan yeni atamaları gerçekleştirecek. Peki, öğretmen ataması ne zaman? 2024 öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı belli oldu mu? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

1.05.2024Bilgi
Fenerbahçe Beko, Monacoyu devirdi Final Foura tek adım...

Fenerbahçe Beko, Monaco'yu devirdi! Final Four'a tek adım...

THY Euroleague play-off çeyrek final üçüncü maçında Fenerbahçe Beko, evinde Monaco'yu 89-78 yendi ve seride 2-1 öne geçti. Temsilcimiz, Cuma akşamı oynanacak maçı kazanırsa Final Four'a yükselecek.

1.05.2024Basketbol
Son dakika hava durumu tahminleri | Yarın (2 Mayıs) hava nasıl olacak Ankarada yağmur devam edecek mi Meteorolojiden yeni fırtına ve sağanak uyarısı

Son dakika hava durumu tahminleri | Yarın (2 Mayıs) hava nasıl olacak? Ankara'da yağmur devam edecek mi? Meteoroloji'den yeni fırtına ve sağanak uyarısı!

Sağanak yağış nedeniyle Ankara'da yaşanan sel sonrası Meteoroloji'den yeni uyarı geldi. Sıcaklıkların mevsim normallerinde devam edeceği açıklanırken, perşembe günü Adana, Osmaniye ve birçok ilde sağanak yağış etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu değerlendirmelerine göre kuzeyli, güney ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, kuvvetli yağış beklenen yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli rüzgar görülecek. Peki, yarın hava nasıl olacak? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 2 Mayıs hava durumu değerlendirmeleri.

1.05.2024Bilgi
ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 1 Mayıs 2024 (Tıkla öğren) | Milli Piyango Online canlı Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı; 278 milyon TL devretti

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 1 Mayıs 2024 (Tıkla öğren) | Milli Piyango Online canlı Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı; 278 milyon TL devretti

Çılgın Sayısal Loto sonucu sorgulama ekranı 1 Mayıs 2024 Milli Piyango Online ekranından erişime açıldı. Şans oyunu tutkunlarının heyecanla beklediği haftanın ikinci Çılgın Sayısal Loto canlı çekilişi, 1 Mayıs tarihinde yapıldı. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den yayınlanan canlı Çılgın Sayısal Loto sonuçları, çekilişin hemen ardından ilan edildi. Bu akşamki çekilişte 6 bilen çıkmayınca tam 278.897.207,41 TL devretti. 5 bilenler, 4 bilenler ve 3 bilenler de diğer ikramiyelerin sahibi oldu. Çekiliş sonrası Çılgın Sayısal Loto sonucu sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'dan yayınlandı. Peki, hangi numaralar kazandırdı? işte, 1 Mayıs 2024 Çılgın Sayısal Loto sorgulama ekranı ve çekiliş sonuçlarıyla ilgili bilgiler.

1.05.2024Bilgi
Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonlineda

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.

1.05.2024Gündem
ALTIN FİYATLARI CANLI VE ANLIK GÜNCEL 1 MAYIS | Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar, kaç TL Son dakika bugün yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları alış satış tablosu

ALTIN FİYATLARI CANLI VE ANLIK GÜNCEL 1 MAYIS | Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Son dakika bugün yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları alış satış tablosu!

Altın fiyatları gram altın, çeyrek altın ve yarım altın yatırımcıları tarafından anlık ve canlı grafiklerde takip ediliyor. Altın fiyatları 1 Mayıs Çarşamba özellikle Fed'in faiz kararı sonrası ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. FED'in faiz indirimi yada faiz artışı yapması durumunda altın fiyatlarında hareketlilik bekleniyor. Küresel piyasalarda merakla beklenen FED kararı öncesi gram altın fiyatları 2 bin 384 lira, çeyrek altın fiyatları ise 3 bin 995 lira seviyesinde seyretti. FED kararı sonrası ons altın 2300 doların üstüne sıçrama gerçekleştirdi. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Merak edenler için güncel rakamları haberimizde derledik. İşte 25 Nisan altın fiyatları...

1.05.2024Bilgi
ABD tarım dışı istihdam verisi ne zaman açıklanacak Küresel piyasalarda gözler Nisan ayı ABD tarım dışı istihdam verilerinde

ABD tarım dışı istihdam verisi ne zaman açıklanacak? Küresel piyasalarda gözler Nisan ayı ABD tarım dışı istihdam verilerinde!

Küresel piyasalarda enflasyonun yüzde 2 hedefine doğru sürdürülebilir hareket edene kadar FED'in faiz indirimi yapmayacağını açıklamasının ardından dikkatler ABD tarım dışı istihdam verilerine çevrildi. ABD'de Fed'in para politikası için kritik önemdeki tarım dışı istihdam verileri, petrol, kripto para, altın ve dolar üzerinde etkili olacak. Mart ayında ülkede işsizlik oranı yüzde 3,8 olarak açıklanırken, şubat ayında ülkede tarım dışı istihdam artışı 270 bin olarak gerçekleşmişti. Peki, nisan ayı ABD tarım dışı istihdam verisi ne zaman açıklanacak? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

1.05.2024Bilgi
Canlı anlatım: Borussia Dortmund PSG maçı

Canlı anlatım: Borussia Dortmund PSG maçı

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund ile PSG karşı karşıya geliyor. Bu mücadeleyi haberimizden anbean takip edebilirsiniz.

1.05.2024Futbol
Anneler Günü ne zaman 2024 | Etkinlik ve hediye hazırlıkları başladı Anneler Günü mayısın kaçında, hangi tarihte İşte 2024 Anneler Günü tarihi

Anneler Günü ne zaman 2024 | Etkinlik ve hediye hazırlıkları başladı! Anneler Günü mayısın kaçında, hangi tarihte? İşte 2024 Anneler Günü tarihi!

Yılın en özel günlerinden olan Anneler Günü için geri sayım başladı. Mayıs ayı denildiğinde ilk akla Anneler Günü geliyor. Evlatlarını yetiştirirken hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen ve onlara derin sevgi besleyen anneler için Anneler Günü bük önem taşıyor. Şimdiden hediye ve etkinlik hazırlıklarına başlayanlar, bu sene Anneler Günü'nün hangi günde kutlanacağına yoğunlaştı. Farklı ülkelerde farklı tarihlerde kutlanan Anneler Günü, ülkemizde mayıs ayında kutlanıyor. Peki, bu yıl Anneler Günü ne zaman, mayısın kaçında? Anneler Günü hangi tarihte? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

1.05.2024Bilgi
Son dakika haberi: Altında Fed etkisi

Son dakika haberi: Altında Fed etkisi

ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50 seviyesinde sabit tutsa da aylık bilanço küçültme büyüklüğünü 60 milyar dolardan 25 milyar dolara düşürdü. Böylece parasal gevşeme yaşanması beklentileri artışa geçti. Bu gelişmeyle birlikte ons altın 2300 doların üstüne sıçrama gerçekleştirdi.

1.05.2024Ekonomi
Fenerbahçede Konyaspor maçı hazırlıkları başladı

Fenerbahçe'de Konyaspor maçı hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında 6 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

1.05.2024Futbol
FED FAİZ KARARI AÇIKLANDI SON DAKİKA (1 MAYIS 2024) || ABD Merkez Bankası FED faiz kararı ne oldu FED faiz indirdi mi

FED FAİZ KARARI AÇIKLANDI SON DAKİKA (1 MAYIS 2024) || ABD Merkez Bankası FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi?

ABD Merkez Bankası FED faiz kararı son dakika belli oldu. Bu hafta ekonominin ana başlıkları arasında yer alan FED faiz kararı için beklenen açıklama geldi. Toplantı notlarında yine enflasyona büyük yer ayrıldı. Fed enflasyonun yüzde 2 hedefine doğru sürdürülebilir hareket edene kadar faiz indirimi yapmayacağını ifade etti. FED geçtiğimiz ay da faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı almıştı. Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında FED'in ilerleyen aylarda faiz mesajları takip edilecek. Peki, FED faiz kararı ne oldu, faiz indirimi oldu mu? İşte, nisan 2024 FED faiz kararı.

1.05.2024Bilgi
Şans Topu sonuçları açıklandı Şans Topu sonuç ekranı millipiyangoonlineda

Şans Topu sonuçları açıklandı! Şans Topu sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Şans Topu çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak Şans Topu çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.

1.05.2024Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu

MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, mevziiye yıldırım düşmesi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit olmuştur." açıklamasında bulundu.

1.05.2024Gündem
Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu!

Zonguldak'ta Serdar E. (24), takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin (23) sevgilisi Batuhan Y.'nin (24) otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Sanayi sitesinde bulunan bomba düzeneği, fünyeyle patlatılırken, gözaltına alınıp suçlamaları reddeden Serdar E. ise adliyeye sevk edildi.

1.05.2024Haber
Son dakika... Fed faiz kararını açıkladı

Son dakika... Fed faiz kararını açıkladı

ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tuttu. Fed Başkanı Jerome Powell, faiz kararı sonrasında basın toplantısında enflasyon hala yüksek olduğunu vurguladı.

1.05.2024Ekonomi
KPSS LİSANS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ 2024 | KPSS lisans başvurusu ne zaman başlıyor, ÖSYM başvuru kılavuzu yayınlandı mı ÖSYM KPSS lisans başvuru ekranı bilgisi

KPSS LİSANS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ 2024 | KPSS lisans başvurusu ne zaman başlıyor, ÖSYM başvuru kılavuzu yayınlandı mı? ÖSYM KPSS lisans başvuru ekranı bilgisi

KPSS 2024 başvuru ve sınav takvimi, Mayıs ayıyla beraber adayların gündeminde yer alıyor. KPSS lisans başvuru ekranı ÖSYM.gov.tr üzerinden erişime açılacak. Kamuda memur olmak isteyen üniversite mezunu adayların katılımı ile organize edilecek olan KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) başvuru kılavuzu ile başvurular başlayacak. Başvuru işlemleri ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek. Takvime göre KPSS lisans başvuruları mayıs ayında tamamlanacak. Peki, 2024 KPSS sınavı başvuruları ne zaman? KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar? İşte, KPSS sınav ücreti bilgisi ve başvuru tarihi...

1.05.2024Bilgi
ŞANS TOPU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 1 Mayıs 2024 (Canlı çekiliş tıkla öğren) | Milli Piyango Online Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı; 2 milyon TL devretti

ŞANS TOPU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 1 Mayıs 2024 (Canlı çekiliş tıkla öğren) | Milli Piyango Online Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı; 2 milyon TL devretti!

Şans Topu sonucu sorgulama ekranı 1 Mayıs 2024 Milli Piyango Online ekranından erişime açıldı. Şans oyunu müdavimlerinin heyecanla beklediği haftanın birinci Şans Topu canlı çekilişi, 1 Mayıs tarihinde gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den yayınlanan canlı Şans Topu sonuçları, çekilişin hemen ardından ilan edildi. Bu akşamki çekilişte 5+1 bilen çıkmayınca tam 2.836.266,49 TL devretti. 5 bilenler, 4+1 bilenler ve 4 bilenler de diğer ikramiyelerin sahibi oldu. Gözler şimdi Şans Topu sonucu sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da. Peki, hangi numaralar kazandırdı? İşte, 1 Mayıs 2024 Şans Topu sorgulama ekranı ve çekiliş sonuçlarıyla ilgili bilgiler.

1.05.2024Bilgi
Cumhurbaşkanı Erdoğandan TRTye kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TRT'ye kutlama mesajı

TRT’nin 60. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla kutlama mesajı gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Çağdaş sayısal yayıncılığın gerektirdiği tüm yeni olanakları yetkin bir biçimde kullanan güçlü ve etkili bir kurumsal yapıya sahip TRT, yayıncılık alanında ulaştığı seviye ile bizleri gururlandırmaktadır. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun tüm çalışanlarını tebrik ediyor, en kalbi duygularımla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

1.05.2024Gündem
ATA AÖF VİZE SONUÇLARI TARİHİ 2024 | ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte Atatürk Üniversitesi sınav sonuç ekranı

ATA AÖF VİZE SONUÇLARI TARİHİ 2024 | ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? Atatürk Üniversitesi sınav sonuç ekranı

ATA AÖF vize sınavı sonuçları 2024, Atatürk Üniversitesi öğrenci giriş ekranı üzerinden erişime açılacak. Lisans ve ön lisans eğitimlerini açıktan devam ettiren öğrenciler, Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) Ara Sınavlarına 27-28 Nisan 2024 tarihlerinde arasında katılım sağladı. Üç oturumda gerçekleşen söz konusu sınav sonrası ATA AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı. Netlerini hesaplamaya başlayan öğrenciler, vize sonuçlarıyla ilgili yapılacak açıklamaya kilitlendi. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürecek. Peki, ATA AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, sınav sonuç tarihi ve ayrıntılı bilgiler.

1.05.2024Bilgi
Ankara’da etkisi devam eden sağanak hayatı zorlaştırdı

Ankara’da etkisi devam eden sağanak hayatı zorlaştırdı

Ankara’da sağanak bir kez daha etkili oldu. Sincan ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle mahsur kalan bir vatandaş, aracının üzerinde kurtarılmayı bekledi.

1.05.2024Haber
Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Erdoğan başkanlığında toplandı

Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Erdoğan başkanlığında toplandı

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Çankaya Köşkü’nde toplandı. Kurul üyeleri toplantıda, 6 Şubat depremleri ve sonrasındaki süreç, Türkiye gündemindeki siyasi konular ve ekonomik meseleler, ülkemizin karşı karşıya kaldığı bölgesel ve küresel tüm sınamalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

1.05.2024Gündem
Kartal’da markete giren İETT otobüsünde yangın Kaza anı kamerada

Kartal’da markete giren İETT otobüsünde yangın! Kaza anı kamerada

İstanbul Kartal’da şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce elektrik direğine ardından park halindeki otomobile çarptıktan sonra markete girdi. Kazanın ardından otobüste çıkan yangını, itfaiye ekipleri söndürdü.

1.05.2024Haber
Ankarada yağmur ne zaman duracak 1 Mayıs 2024 | Bugün Ankarada yağmur yağacak mı Valilik ve Meteoroloji saat vererek uyardı 1 Mayıs Ankara hava durumu raporu...

Ankara'da yağmur ne zaman duracak 1 Mayıs 2024? | Bugün Ankara'da yağmur yağacak mı? Valilik ve Meteoroloji saat vererek uyardı! 1 Mayıs Ankara hava durumu raporu...

Ankara'da sağanak ve dolu yağışı nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Meteoroloji'nin yaptığı uyarıların ardından Başkent'te akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yollarda su birikintileri oluşurken, trafikte ilerlemeye çalışan araçlar zor anlar yaşadı. Ankara Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 1 Mayıs Çarşamba günü için Ankara'ya yeni uyarı geldi. Ankara ve Konya çevreleri ile Eskişehir'in doğusunda yağışlar nedeniyle vatandaşların ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Peki, bugün Ankara'da hava nasıl olacak? Ankara'da yağmur ne zaman duracak? İşte, 1 Mayıs Ankara hava durumu raporu.

1.05.2024Bilgi
Bakan Özhaseki, Moğolistan İnşaat ve Kentsel Kalkınma Bakanı Davaasuren’i kabul etti

Bakan Özhaseki, Moğolistan İnşaat ve Kentsel Kalkınma Bakanı Davaasuren’i kabul etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Moğolistan İnşaat ve Kentsel Kalkınma Bakanı Tserenpil Davaasuren’i kabul etti.

1.05.2024Gündem
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor ABD Yeşil Kart (Green Card) sonuçları nasıl öğrenilir 3 gün sonra o adreste açıklanacak (Dv Program detayı) 2024 Green Card sonuçları ekranı

Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor? ABD Yeşil Kart (Green Card) sonuçları nasıl öğrenilir? 3 gün sonra o adreste açıklanacak! (Dv Program detayı) 2024 Green Card sonuçları ekranı!

Green Card sonuçları öğrenme ekranı, başvuru yapan kullanıcıların sıklıkla ziyaret ettiği internet sitesi oldu. Green Card sonuçları, kura kapsamında son 3 güne girilmesi dolayısıyla detayları ile araştırılamaya devam ediyor. Amerika'da oturum ve çalışma izni alabilmek için geçtiğimiz yıl sonbahar aylarında müracaatta bulunan binlerce vatandaş, Green Card sonuçları çerçevesinde vize alabilmeleri halinde Amerika'da yaşama şansını elde edecek. DV Program isimli sayfa aracılığıyla açıklanacak olan 2024 Green Card sonuçları, elde edilen başvuru numarası aracılığıyla ekran üzerinden takip edilebilecek. Peki, Green Card ne zaman açıklanıyor? İşte, DV Program üzerinden açıklanacak olan 2024 Green Card sonuçları hakkında detaylı bilgiler

1.05.2024Bilgi
Karaman’da sağanak yağış hayatı felç etti: Mahsur kalanları kepçeyle kurtardılar

Karaman’da sağanak yağış hayatı felç etti: Mahsur kalanları kepçeyle kurtardılar

Karaman'da aniden başlayan sağanak yağış nedeniyle çok sayıda araç yolda mahsur kalırken, bazı vatandaşlar kepçe yardımıyla kurtarıldı.

1.05.2024Haber
Sosyal medyada büyük beğeni gördü: Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli

Sosyal medyada büyük beğeni gördü: Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli

Hakkarili ailenin yavru sincaplara şefkat eli gösterip sütle beslemesi büyük beğeni topladı. Yavru sincap şefkati, Vali Ali Çelik’ten de büyük destek gördü.

1.05.2024Haber
Panathinaikos Başkanı Alafouzostan Fatih Terim sözleri Acun Ilıcalının görüşmedeki etkisi...

Panathinaikos Başkanı Alafouzos'tan Fatih Terim sözleri! Acun Ilıcalı'nın görüşmedeki etkisi...

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'ta başkan Giannis Alafouzos, Yunan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Alafouzos, Terim'in göreve gelişi ve Jovanovic ile yolların ayrılma süreci hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

1.05.2024Futbol
İlham Aliyev: Ermenistan ile barışa doğru ilerliyoruz

İlham Aliyev: Ermenistan ile barışa doğru ilerliyoruz

Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen 6. Dünya Kültürlerarası Diyalog Forumu, resmi açılış töreniyle başladı. Azerbaycan ve Ermenistan’ın barış müzakerelerine değinen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Şimdi aslında olumlu bir şekilde Ermenistan ile barışa doğru ilerliyoruz, sınırların belirlenmesi başladı. Sadece sınırların belirlenmesi değil, hatta sınırların tespiti de başladı” dedi.

1.05.2024Dünya
Meteoroloji uyarmıştı: Nevşehir’de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Meteoroloji uyarmıştı: Nevşehir’de sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Meteorolojinin Sarı kod ile uyardığı iller arasında yer alan Nevşehir ve çevresinde sağanak yağış ulaşımda aksamalara neden oldu.

1.05.2024Haber
Nihal Candan kimdir, kaç yaşında, nereli Sosyal medya fenomeni Nihal Candan cezaevinden çıktı mı, tahliye mi edildi  İşte Nihal Candan hayatı ve biyografisi

Nihal Candan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sosyal medya fenomeni Nihal Candan cezaevinden çıktı mı, tahliye mi edildi? İşte Nihal Candan hayatı ve biyografisi!

Nihal Candan serbest mi bırakıldı sorusu çıkan haberler üzerine araştırılmaya başlandı. Sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın hayatı ve biyografisi, son gelişmeler ile yeniden gündeme geldi. Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan Nihal Candan'ın cezaevinde 'anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düştüğü öğrenildi. Sağlık durumunun kötüye gittiği açıklanan Candan için mahkeme kararını verdi. Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen Candan kardeşler, 14 Kasım 2023'te gözaltına alınarak 16 Kasım'da da tutuklanmıştı. Peki, Nihal Candan kimdir, kaç yaşında, nereli? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? İşte, ayrıntılar.

1.05.2024Bilgi
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI (RESİMLİ) 2024 || En güzel, en anlamlı, resimli 1 Mayıs mesajları ve 1 Mayıs sözleri kısa, uzun...

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI (RESİMLİ) 2024 || En güzel, en anlamlı, resimli 1 Mayıs mesajları ve 1 Mayıs sözleri kısa, uzun...

En güzel 1 Mayıs kutlama mesajları, günün anlamına özel paylaşımlarda yer alıyor. 2024 yılı 1 Mayıs emek ve dayanışma günü bugün tüm yurtta ve dünyada kutlanıyor. 1 Mayıs resimli mesajları sabahın erken saatlerinden itibaren milyonlarca kişi tarafından paylaşılıyor. En güzel, en anlamlı 1 Mayıs mesajları ve 1 Mayıs sözleri kısa, resimli, farklı seçeneklerle araştırılıyor. 1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil olmasının yanında emek ve dayanışmanın sembolü olarak tüm yurtta ve dünyada kutlanılıyor. Bu önemli günde 1 Mayıs kutlama mesajları gündemde yer alıyor. 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanmaya hazırlanıyor. En güzel 1 Mayıs mesajları resimli, kısa, anlamlı seçenekleriyle paylaşılmak için araştırılıyor. 1 Mayıs kutlama mesajları aracılığıyla tüm emekçilerin bu özel gününü kutlamak isteyen vatandaşlar, internet üzerinden birbirinden anlamı 1 Mayıs tebrik mesajları alternatiflerini araştırıyor. İşte, Emek ve Dayanışma Günü olarak da bilinen bu günde paylaşabileceğiniz en güzel ve en anlamlı mesajları ve 1 Mayıs sözleri kısa, görselli

1.05.2024Gündem
Kenyadaki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor

Kenya'daki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor

Doğu Afrika ülkesi Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 179'a yükseldi. Hükümet Sözcüsü, 195 bin 11 kişinin evini terk etmek zorunda kaldığını, sel nedeniyle yerinden edilenlerin için barınma merkezleri kurulduğunu söyledi.

1.05.2024Haber
Rusya, Harkivi vurdu

Rusya, Harkiv'i vurdu

Rusya, Ukrayna’nın kuzeyindeki Harkiv kentine saldırı düzenledi. Saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

1.05.2024Haber
Kontrolden çıkan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Kontrolden çıkan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Kazada 2 kişi yaralanırken çok sayıda araçta ise maddi hasar meydana geldi.

1.05.2024Haber
YKS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak 2024, yayınlandı mı ÖSYM YKS sınav yerleri nasıl öğrenilir Üniversite sınavı (YKS) sınav yerleri 2024

YKS sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak 2024, yayınlandı mı? ÖSYM YKS sınav yerleri nasıl öğrenilir? Üniversite sınavı (YKS) sınav yerleri 2024!

YKS sınav yerleri ÖSYM.gov.tr adresi ile erişime açılacak. Üniversite sınavları için geri sayım başladı. YKS sınav belgesi 2024 için ÖSYM’den gelecek duyuru bekleniyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) bu yıl 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Hayalindeki bölümü kazanmak isteyen öğrenciler üniversite sınavları için sıkı çalışma programına girdi. Adaylar YKS sınav giriş belgesi ile sınava hangi okulda gireceklerini öğrenebilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı; Temel Yeterlilik Testi, Alan Yeterlilik Testi ve Yabancı Dil Testi olmak üzere 3 oturumdan oluşuyor. Peki, YKS sınav yerleri 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, ÖSYM YKS sınav belgesi öğrenme ekranı bilgisi ve konu hakkında detaylar.

1.05.2024Bilgi
Özel, CHPnin eski genel başkanları ile görüştü

Özel, CHP'nin eski genel başkanları ile görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde CHP'nin eski genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak görüştü.

1.05.2024Gündem
Didim’de sokak köpeği çocuğa saldırdı... Çevredekiler yardıma koştu

Didim’de sokak köpeği çocuğa saldırdı... Çevredekiler yardıma koştu

Aydın’ın Didim ilçesinde sahilde gezen küçük çocuğa köpek saldırırken, çocuk çevredekiler tarafından kurtarıldı. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

1.05.2024Haber
AÖL 3. DÖNEM DERS SEÇİM TARİHİ 2024 || Açık Öğretim Lisesi ders seçimi ne zaman, nasıl yapılır

AÖL 3. DÖNEM DERS SEÇİM TARİHİ 2024 || Açık Öğretim Lisesi ders seçimi ne zaman, nasıl yapılır?

AÖL 3. dönem ders seçim tarihleri, kayıt yenileme süreci devam ederken gündeme geldi. Açık lise kayıt yenileme işlemleri 19 Nisan'da başladı. Lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler, işlemlerini 13 Mayıs'a kadar tamamlayacak. Ders seçimi yapmayan öğrencilerin ders seçimi sistem tarafından otomatik olarak yapılacak. Peki, AÖL Ders seçimi ne zaman, nasıl yapılır? İşte AÖL ders seçimi tarihleri...

1.05.2024Bilgi
9. YARGI PAKETİ MADDELERİ ÇIKTI MI SON DAKİKA HABERLERİ (1 Mayıs): Bakan Tunçtan Yargı Paketi hakkında önemli açıklama 9.Yargı Paketi içeriği nedir, maddeleri nelerdir

9. YARGI PAKETİ MADDELERİ ÇIKTI MI SON DAKİKA HABERLERİ (1 Mayıs): Bakan Tunç'tan Yargı Paketi hakkında önemli açıklama! 9.Yargı Paketi içeriği nedir, maddeleri nelerdir?

9. Yargı Paketi son dakika haberleri ile 1 Mayıs 2024 tarihinde yakından takip ediliyor. Ceza indirimi, kripto varlıklar, turist rehberleri ve yol geçiş ücretleri, seyir güveliği ile gemi bağlama ücretleri gibi pek çok madde yakından takip ediliyor. Adalet Bakanlığı tarafından çalışmalar devam ederken, 9. Yargı Paketi kapsamında açıklamalarda bulunan Bakan Tunç, "Ülkemizde 'cezasızlık' algısını ortadan kaldırmaya yönelik 'yapanın yanına kar kalmamasına' yönelik bazı yasal düzenleme ihtiyaçları var. Bununla ilgili taslak çalışmalarını milletvekillerimizin takdirlerine sunacağız." ifadelerinde bulundu. Yeni yargı paketi ile ceza indirimi beklentileri de kamuoyunda yer alıyor. Peki, 9. Yargı Paket maddeleri nelerdir ve son gelişmeleri neler? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

1.05.2024Bilgi
1608 personel alımı başvuru sonuçları son durum || İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih açıklandı mı Sözlü sınav ne zaman

1608 personel alımı başvuru sonuçları son durum || İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih açıklandı mı? Sözlü sınav ne zaman?

İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru işlemleri tamamlandı. Adaylar e-Devlet üzerinden süreçlerini gerçekleştirdiler. Alımlar kapsamında bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu personel istihdam edilecek. Başvuruların tamamlanmasıyla gözler sonuçlara çevrildi. Adaylar tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınacak. Peki İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav ne zaman? İşte ayrıntılar...

1.05.2024Bilgi
2 Mayısta okullar tatil mi, açık mı Yarın 2 Mayıs Perşembe günü ilkokul, ortaokul ve liselerde ders var mı İşte detaylar

2 Mayıs'ta okullar tatil mi, açık mı? Yarın 2 Mayıs Perşembe günü ilkokul, ortaokul ve liselerde ders var mı? İşte detaylar

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bugün ilk ve orta dereceli eğitim kurumları kapalı. Yarın okula gidecek eğitim görevlileri ve öğrenciler ise merak içerisinde "2 Mayıs'ta okullar tatil mi?" sorusunun cevabını araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı Çalışma Takvimi üzerinden resmi tatil günleri paylaşıldı. Peki, 2 Mayıs Perşembe günü ilkokul, ortaokul ve liselerde ders var mı? İşte merak edilen sorunun cevabı...

1.05.2024Bilgi
‘AfD huzuru bozamaz’

‘AfD huzuru bozamaz’

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş ile AGC üyeleri, Nürnberg ziyareti kapsamında Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Herrmann’ı da ziyaret etti. Görüşmeye, Nürnberg Basın Kulbü Başkanı Dr. Siegfried Zelnhefer, Bavyera Tabipler Birliği Onursal Başkanı Dr. İsmail Baloğlu, Nürnberg Nachrichten editörü Volkan Altınordu da katıldı.

1.05.2024Avrupa
Malatyada kamyon kontrolden çıktı... Ortalık savaş alanına döndü

Malatya'da kamyon kontrolden çıktı... Ortalık savaş alanına döndü

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Kazada 2 kişi yaralanırken çok sayıda araçta ise maddi hasar meydana geldi.

1.05.2024Gündem
SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU 30 NİSAN 2024 |  Dün akşam Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme potasına kim gitti İşte düello eşleşmeleri...

SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU 30 NİSAN 2024 | Dün akşam Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme potasına kim gitti? İşte düello eşleşmeleri...

30 Nisan Survivor 4. eleme adayının kim olduğu dün gece yanıtını buldu. Heyecanına hız kesmeden devam eden Survivor 2024 All Star'ın 30 Nisan tarihli 100. son bölümünde, haftanın 4. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takın parkura çıktı. Güç ve dengenin önemli olduğu parkurda Survivor 4. dokunulmazlık oyununu mavi takım elde ederken; kırmızı takımda ise erkek yarışmacılar eleme oylamasına çıktı. Hilmi Cem, Sercan, Özgür'ün isimlerinin geçtiği Survivor eleme potasında, son adayın belli olmasıyla beraber düello eşleşmeleri de netlik kazandı. Diğer yandan Batuhan ve Furkan arasındaki gerginlik Dominik'te bir kez daha tansiyonu yükseltti. Peki, 30 Nisan 2024 Survivor eleme adayı kim oldu, eleme potasına kim gitti? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, haftanın son eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.

1.05.2024Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Başkanı Zeki Yiğiti kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'i kabul etti.

1.05.2024Gündem
SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU 1 MAYIS 2024 (Son veriler) | Az önce deprem mi oldu AFAD/Kandilli son depremler  listesi-YENİ Bugün en son nerede deprem oldu, kaç şiddetinde

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU 1 MAYIS 2024 (Son veriler) | Az önce deprem mi oldu? AFAD/Kandilli son depremler listesi-YENİ! Bugün en son nerede deprem oldu, kaç şiddetinde?

Son depremler listesi, AFAD/Kandilli ekranı ile araştırılıyor. 1 Mayıs Çarşamba günü AFAD verilerine göre saat 12,51'de Van Çatak'ta 2.5 büyüklüğünde ve saat 11.54'te Toka Niksar'da 2.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Eve iş yerlerinde sarsıntıları hisseden vatandaşlar 'son dakika deprem mi oldu' sorusunu araştırıyor. Türkiye'nin farklı yerlerinde gün içinde farklı büyüklüklerde depremler meydana geliyor. Meydana gelen depremler detaylı verilerle kurumların resmi sayfası üzerinden paylaşılıyor. Bugün Konya, Kastamonu, Muğla, Malatya, Tekirdağ, Denizli ve İzmir'de de farklı büyüklüklerde sarsıntılar yaşandı. Deprem bilgisi, en güncel ve yeni verilerle kurumların listeleri üzerinden sorgulanıyor. Peki son dakika deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu, yakınımdaki depremler hangileri? İşte, 1 Mayıs AFAD/Kandilli son depremler listesi...

1.05.2024Bilgi
İki malzeme ile ayna gibi parlıyor Matlaşan  ve rengi değişen cam bardakları pırıl pırıl yapacak...

İki malzeme ile ayna gibi parlıyor! Matlaşan ve rengi değişen cam bardakları pırıl pırıl yapacak...

Cam bardaklar, olmazsa olmaz mutfak eşyalarından. Gün içerisinde sıkça kullanılan bardaklar yıkandıkça parlaklığını yitirebiliyor. Özellikle bulaşık makinesinde yıkandığında çizikler de oluşabiliyor. Cam bardakların ilk günkü görünümünü kaybetmesi can sıkıcı bir durum. Fakat birkaç pratik yöntemle bardaklarınızı ayna gibi parlatabilirsiniz. Bu bağlamda yeni bardaklar almak yerine evde uygulayabileceğiniz basit ve pratik yöntemlerle pırıl pırıl yapabilirsiniz. İşte bardakları parlatmanın sırrı ve formülü...

Yazar Sonuçları

Sigaranın ürolojik sağlığa etkileri

Sigaranın ürolojik sağlığa etkileri

Sigara kullanmak, vücudumuzun hemen her organına zarar vermekte ve birçok hastalığa neden olmaktadır.

1.05.2024