GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.686.586 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Daha önce de kurşunların hedefi olmuştu... Etilerdeki Nusrete yine silahlı saldırı

Daha önce de kurşunların hedefi olmuştu... Etiler'deki Nusret'e yine silahlı saldırı

Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.

28.04.2024Gündem
İYİ Partide GİK ve MDK üyeleri belirlendi

İYİ Parti'de GİK ve MDK üyeleri belirlendi

İYİ Parti'nin 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi.

28.04.2024Gündem
EKPSS soruları ve cevapları yayımlandı (TIKLA GÖRÜNTÜLE) 2024 EKPSS soru ve cevap anahtarı görüntüleme ekranı

EKPSS soruları ve cevapları yayımlandı (TIKLA GÖRÜNTÜLE)! 2024 EKPSS soru ve cevap anahtarı görüntüleme ekranı

EKPSS soruları ve cevap anahtarı, az önce tamamlanan sınavın ardından erişime açıldı. Sınav kitapçığının yüzde 10'luk kısmını kamuoyuna sunan ÖSYM, sorular ve cevap anahtarının tamamını ise 8 Mayıs tarihine kadar AİS ekranı aracılığıyla erişime açık tutacak. İşte, OSYM.Gov.Tr üzerinden ortaöğretim, ön lisans ve lisans kategorilerinde erişime açılan EKPSS soruları ve cevapları için detaylı bilgiler

28.04.2024Bilgi
Çorumda otomobil şarampole devrildi: Astsubay hayatını kaybetti

Çorum'da otomobil şarampole devrildi: Astsubay hayatını kaybetti

Çorum'da otomobilin şarampole devrildiği kazada karakol komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Oğuzhan Tombuloğlu (42), hayatını kaybetti.

28.04.2024Gündem
Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı Bursluluk sınavı (İOKBS) sonuç tarihi 2024 | Gözler MEB.gov.tr sonuç sorgulama ekranında...

Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? Bursluluk sınavı (İOKBS) sonuç tarihi 2024 | Gözler MEB.gov.tr sonuç sorgulama ekranında...

Bursluluk sınav sonuçları için geri sayım başladı. 2024 İOKBS sonuçları öğrenci ve veliler tarafından takip ediliyor. Eski adıyla Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavı olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan'da tamamlandı. Söz konusu sınavın ardından gözler "Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı" duyurusuna çevrildi. Yapılacak değerlendirmelerin ardından İOKBS sonuçları MEB.gov.tr adresinden erişime açılacak.Peki, 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, sonuç tarihi ve ayrıntılı bilgiler.

28.04.2024Bilgi
ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024 || 108. dönem özel güvenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak

ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024 || 108. dönem özel güvenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) A,B soru kitapçığı ve cevap anahtarı için adaylar sınavın ardından EGM'den gelecek açıklamaya odaklandı. ÖGG 108. dönem Özel Güvenlik Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı 27 Nisan Cumartesi günü düzenlendi. KAtılımcılar tarafından özel güvenlik soruları ve cevapları, egm.gov.tr özel güvenlik sınav sonuçları merak ediliyor. Sınavda adaylara 100 adet çoktan seçmeli soru sorulurken her bir soru bir puan olmak üzere değerlendirme 100 puan üzerinden olacaktır. Peki, 108. dönem Özel güvenlik sınav soruları yayınlandı mı? ÖGG sınav soruları pdf ne zaman açıklanacak? İşte, özel güvenlik.egm.gov.tr giriş ekranı...

28.04.2024Bilgi
Beşiktaşta zincirleme trafik kazası

Beşiktaş'ta zincirleme trafik kazası

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Büyükdere Caddesi'nde çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Yedi aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif yaralandı.

28.04.2024Haber
Antalyada trafikteki tartışmada ailesinin gözü önünde katledildi

Antalya'da trafikteki tartışmada ailesinin gözü önünde katledildi

Antalya'da elli bir yaşındaki Neşet Güçlü, trafikte tartıştığı Önder Çakır'ı (45) kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Kavga sırasında Çakır'ın aracında 8 yaşındaki kızı ve eşinin de olduğu belirtildi.

28.04.2024Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Frank Van Den Broek kazandı

59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Frank Van Den Broek kazandı

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nu DSM-Firmenich Takımı’ndan Frank Van Den Broek kazandı ve 2024’ün şampiyonu olarak Turkuaz Mayo’nun ebedi sahibi oldu.

28.04.2024Diğer
Oğuz Aydından itiraf ve EURO 2024 iddiası: Rüya gibi bir olaydı, şampiyon olabiliriz

Oğuz Aydın'dan itiraf ve EURO 2024 iddiası: 'Rüya gibi bir olaydı, şampiyon olabiliriz'

Süper Lig ekibi Alanyaspor’un 23 yaşındaki yıldız futbolcusu Oğuz Aydın, başarılı performansı ve hedefleriyle ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz ay Macaristan ve Avusturya ile oynanan hazırlık maçlarına çağrılarak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna ilk kez davet edilen Aydın, milli forma ile ilgili duygularını da anlattı.

28.04.2024Futbol
İSTANBUL KAPALI YOLLAR VE GÜZERGAH LİSTESİ 28 NİSAN PAZAR || Bugün İstanbulda hangi yollar kapalı Bisiklet turu nerede, trafiğe kapalı yollar ne zaman açılacak İstanbul Valiliği paylaştı

İSTANBUL KAPALI YOLLAR VE GÜZERGAH LİSTESİ 28 NİSAN PAZAR || Bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Bisiklet turu nerede, trafiğe kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul Valiliği paylaştı!

İstanbul trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar listesi, 28 Nisan 2024 Pazar günü yola çıkacak sürücüler tarafından araştırılıyor.  59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün koşulacak 105.4 kilometrelik İstanbul etabı ile sona erecek ve 2024'ün şampiyonu belirlenecek. Etabın startı saat 11.00'de Çırağan Sarayı önünden verilecek. Finişinde tahmini 13.30 sularında Sultanahmet Meydanı'nda yapılması bekleniyor. Bu nedenle İstanbul Valiliği, 28 Nisan Pazar günü trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahları kamuoyuyla paylaştı. 28 Nisan İstanbul’da hangi yollar kapalı? sorusu da kent sakinleri tarafından araştırılmaya başlandı. Valilikten yapılan açıklamada, “İlimizde 28 Nisan 2024 Pazar Günü başlayacak 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun son etabı olan İstanbul-İstanbul Etabı kapsamında Trafiğe Kapanacak Yollar ve Alternatif Güzergâhlar aşağıya çıkarılmıştır.” ifadelerine yer verildi. Peki, bugün hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İşte İstanbul’da trafiğe kapalı yollar 28 Nisan 2024!

28.04.2024Bilgi
EKPSS SORU KİTAĞÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI KAĞIDI 2024 PDF EKRANI || ÖSYM EKPSS soru kitapçığı ve cevapları nasıl, nereden görüntülenir EKPSS 2024 sınav cevapları yayınlandı

EKPSS SORU KİTAĞÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI KAĞIDI 2024 PDF EKRANI || ÖSYM EKPSS soru kitapçığı ve cevapları nasıl, nereden görüntülenir? EKPSS 2024 sınav cevapları yayınlandı!

EKPSS temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı, ÖSYM tarafından erişime açıldı. 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 28 Nisan Pazar günü tek oturumda tamamlandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanan sınav 2 yılda bir gerçekleştiriliyor. Adaylar elde ettikleri puan doğrultusunda açılan kadrolara iki yıl boyunca tercih başvurusunda bulunabiliyor. EKPSS cevap anahtarı ile sınava katılan adaylar, doğru ve yanlış cevap sayısını kontrol edebilecek. Peki, EKPSS soruları ve cevapları nasıl, nereden görüntülenir? EKPSS soruları ve cevap anahtarı 2024 sorgulama ekranı...

28.04.2024Bilgi
Gülsin Onay’dan Köln’de bahar konseri

Gülsin Onay’dan Köln’de bahar konseri!

Yunus Emre Enstitüsü’nün Köln’de düzenlediği bahar şenliğinin konuğu ünlü piyanist Gülsin Onay ve başarılı keman sanatçısı oğlu Erkin Onay oldu. Onay 8 yıl önce yine güzel bir konserde Kölnlülerle birlikte olmuştu.

28.04.2024Avrupa
EKPSS PUAN HESAPLAMA 2024 || EKPSS puanı nasıl hesaplanır, 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu İşte puan türleri tablosu

EKPSS PUAN HESAPLAMA 2024 || EKPSS puanı nasıl hesaplanır, 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? İşte puan türleri tablosu!

EKPSS puan hesaplama formülü, soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayımlanmasının ardından adaylar tarafından araştırılıyor. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı, 28 Nisan Pazar günü tek oturumla tamamlandı. Adaylara testlerde toplam 60 soru yöneltildi ve 60 dakika süre verildi. EKPSS puan değerlendirmesi her test için ayrı ayrı yapılacak. Ağırlıklı puanların en küçüğü 40, en büyüğü 100 olacak şekilde puanlara dönüştürülerek adayların ortaöğretim düzeyi için EKPSSP1, ön lisans düzeyi için EKPSSP2, lisans düzeyi için EKPSSP3 puanları belirlenecek. Peki EKPSS puanı nasıl hesaplanır, 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? İşte EKPSS katsayı ve puan türleri tablosu...

28.04.2024Bilgi
Seda Bakandan destek geldi: Yıldız Tilbe yalnız değildir

Seda Bakan'dan destek geldi: Yıldız Tilbe yalnız değildir!

Diş doktoru çıkışı verdiği pozla çok konuşulan Yıldız Tilbe'ye oyuncu Seda Bakan'dan destek geldi. Ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına 'Yıldız Tilbe yalnız değildir' yazdı.

28.04.2024Magazin
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun İstanbul etabına yağmur engeli

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun İstanbul etabına yağmur engeli

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabı, yağmur sonrası yolların kaygan olması nedeniyle nötralize edildi.

28.04.2024Diğer
Son dakika: Beşiktaşta Büyükdere Caddesinde zincirleme trafik kazası

Son dakika: Beşiktaş'ta Büyükdere Caddesi'nde zincirleme trafik kazası

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Büyükdere Caddesi'nde çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Yedi aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif yaralandı.

28.04.2024Gündem
Edirnede  jandarma 4 kaçak göçmeni yakaladı

Edirne'de jandarma 4 kaçak göçmeni yakaladı

Edirne'de, Yunanistan'a çıkmak isteyen 4 kaçak göçmen, jandarma tarafından yakalandı.

28.04.2024Gündem
‘1 milyon 600 bin öğrenci özel okulda’

‘1 milyon 600 bin öğrenci özel okulda’

Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Başkanı İbrahim Taşel, “2000'li yıllarda öğrencilerin yüzde 2.7'si özel okullarda okuyordu. Bugün 17 milyon öğrencinin, 1 milyon 600 bini özel okullarda okuyor. Özel okullar eğitimin önemli bir paydaşı” dedi.

28.04.2024Eğitim
DNA örneği eşleşti: Korhan Berzegin ölümünde bu ihtimal üzerinde duruluyor... Sır perdesi adli tıp raporuyla aralanacak

DNA örneği eşleşti: Korhan Berzeg'in ölümünde bu ihtimal üzerinde duruluyor... Sır perdesi adli tıp raporuyla aralanacak

Balıkesir’in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kesin ölüm nedeni, adli tıptaki incelemenin ardından belli olacak. Dün yapılan aramalarda kol kemiği olduğu düşünülen kemik parçası ile Berzeg'in gömleğinin parçası bulunurken, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel ile 5'inci günde de sürdürülen arazi taramasında, kafatası ile ayak kemikleri aranıyor. Dar alanda çalışmalarını yoğunlaştıran, tırmıkla ve elle de arama yapan ekipler, alan tarama faaliyetlerini 2 koldan yürütüyor. Korhan Berzeg'in, köpeği 'Tina' ile birlikte çıktığı yürüyüş yolu da yeniden incelemeye alındı.

28.04.2024Gündem
19. İstanbul Yarı Maratonunu erkeklerde Hicham Amghar, kadınlarda Sheila Chelangat kazandı

19. İstanbul Yarı Maratonu'nu erkeklerde Hicham Amghar, kadınlarda Sheila Chelangat kazandı

Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu'nu erkeklerde Faslı atlet Hicham Amghar, kadınlarda ise Kenyalı atlet Sheila Chelangat kazandı.

28.04.2024Diğer
Bursada motosiklet kazası sonrası 11 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bursa'da motosiklet kazası sonrası 11 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 motosikletin çarpıştığı kazada yaralanan sürücülerden yetmiş yaşındaki Musa Taşkın, 11 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

28.04.2024Gündem
Köprü kapalı mı Metrobüs çalışıyor mu 28 Nisan metrobüs ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü hakkında bilgiler

Köprü kapalı mı? Metrobüs çalışıyor mu? 28 Nisan metrobüs ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü hakkında bilgiler

Köprü kapalı mı sorusu, pazar günü gerçekleşen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında merak konusu oluyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün de güzergah dahilinde yer alması dolayısıyla pek çok vatandaş, "Köprü kapalı mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 28 Nisan Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Metrobüs çalışıyor mu? İşte, merak edilen o detaylar

28.04.2024Bilgi
Sakaryada kötü koku tepkisi: İnsanlar sinekten, kokudan dışarı çıkamaz oldu

Sakarya'da kötü koku tepkisi: İnsanlar sinekten, kokudan dışarı çıkamaz oldu

Sakarya'da bir su kanalında yaşanan kirlilik ve kötü koku, mahalle halkının tepkisine yol açtı. Mahalleli 1982'den beri atılan fabrika atıkları nedeniyle kirlilik oluştuğunu belirtirken, işletme yetkilileri arıtmalarının çalıştığını söyleyip, iddiaları reddetti. Kızılcıkorman Mahallesi Muhtarı Mecit Kızıldağ, "İnsanlar akşam olduğu zaman sinekten, kokudan dışarı çıkamaz oldu" dedi.

28.04.2024Gündem
Sivasa 400 yıllık terk edilmiş köyde airsoft

Sivas'a 400 yıllık terk edilmiş köyde 'airsoft'

Sivas'ta 1980'den sonra göç veren, köylülerin başka bölgeye taşınmasıyla zamanla harabe haline dönen 400 yıllık Emirhan köyü, askeri simülasyon oyunu olarak bilinen 'airsoft' takımlarına ev sahipliği yapıyor. Yozgat ve Sivas'tan oluşan, aralarında askeri personellerin de olduğu 2 takımın katıldığı ve askeri üniformalar, hücum yelekleri, miğfer, eldiven, kamuflaj ve teçhizatların kullanıldığı organizasyonda 2 takımın maçı nefes kesti.

28.04.2024Haber
Galatasarayda Abdurrahim Albayrak ısınma turlarına başladı Yeni yönetim...

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak ısınma turlarına başladı! Yeni yönetim...

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, yeniden yönetime girmeye hazırlanıyor.

28.04.2024Futbol
Kamyonete tutunan patenli gencin kahreden ölümü

Kamyonete tutunan patenli gencin kahreden ölümü

Antalya'da kamyonetin arkasına tutunup, dengesini kaybedince gelen otomobilin altında kalan patenli Berat Bayram (14), hayatını kaybetti.

28.04.2024Gündem
Yapay zeka değil gerçek Görenleri şaşkına çeviriyor...

Yapay zeka değil gerçek! Görenleri şaşkına çeviriyor...

Son zamanlarda yapay zeka tarafından oluşturulan fotoğraflar her zamankinden daha fazla endişe kaynağı olmaya başladı. Artık internette gördüğümüz fotoğraflara şüpheyle yaklaşıyoruz. Ancak dünyada öyle güzel doğa harikaları var ki sıra dışı görünüşleri, renkleri ve şekilleriyle "Bu kadarı da gerçek olamaz" dedirtiyor. İşte görenleri şaşkına çeviren birbirinden büyüleyici 15 adres…

28.04.2024Seyahat
Giffey: ‘Sizlere minnettarız’

Giffey: ‘Sizlere minnettarız’

Türk-Alman Sanayi ve Ticaret Odası’nın (TD-IHK) 20’nci yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen etkinlikte konuşan Berlin Ekonomi Senatörü Giffey, Almanya’da yaşayan Türkiye kökenlilerden övgüyle bahsetti: Hem Berlin’e hem de bu ülkeye çok değerli katkılarda bulundunuz. Sizler ülkemizi, Berlin’i her alanda zenginleştirdiniz, sizlere minnettarız.”

28.04.2024Avrupa
Kaza yapan İsrailli bakan Itamar Ben-Gvir’in kaburgaları kırıldı

Kaza yapan İsrailli bakan Itamar Ben-Gvir’in kaburgaları kırıldı

İsrail’de kırmızı ışıkta geçerek kaza yapan İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in kaza nedeniyle kaburgalarının kırıldığı ve vücudunda morluklar olduğu açıklandı.

28.04.2024Dünya
Sivastaki terk edilmiş tarihi köy airsoft için mekan oldu

Sivas'taki terk edilmiş tarihi köy 'airsoft' için mekan oldu

Sivas'ta 1980'den sonra göç veren, köylülerin başka bölgeye taşınmasıyla zamanla harabe haline dönen 400 yıllık Emirhan köyü, askeri simülasyon oyunu olarak bilinen 'airsoft' takımlarına ev sahipliği yapıyor. Yozgat ve Sivas'tan oluşan, aralarında askeri personellerin de olduğu 2 takımın katıldığı ve askeri üniformalar, hücum yelekleri, miğfer, eldiven, kamuflaj ve teçhizatların kullanıldığı organizasyonda 2 takımın maçı nefes kesti.

28.04.2024Gündem
Fenerbahçeli taraftar, Galatasaraylı Icardi’nin Sınır dışı edilmesi için polise şikayette bulundu

Fenerbahçeli taraftar, Galatasaraylı Icardi’nin 'Sınır dışı' edilmesi için polise şikayette bulundu

Diyarbakır’da fanatik Fenerbahçe taraftarı Muhammet Delil Süner, Adana Demirspor - Galatasaray maçında sarı-kırmızılıların Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi’nin gol atması sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden polise bağlanıp, Icardi'nin 'Sınır dışı' edilmesi için şikayette bulundu.

28.04.2024Futbol
İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri belirlendi

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri belirlendi

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi.

28.04.2024Gündem
Green Card ne zaman açıklanıyor 2024 Green Card sonuçları için geri sayım başladı

Green Card ne zaman açıklanıyor? 2024 Green Card sonuçları için geri sayım başladı

Green Card sonuçları için artık geri sayım başladı. Amerika'da oturum ve çalışma izni alabilmek için geçtiğimiz yıl sonbahar aylarında müracaatta bulunan binlerce vatandaş, Green Card sonuçları çerçevesinde vize alabilmeleri halinde Amerika'da yaşama şansını elde edecek. DV Program isimli sayfa aracılığıyla açıklanacak olan 2024 Green Card sonuçları, elde edilen başvuru numarası aracılığıyla ekran üzerinden takip edilebilecek. Peki, Green Card ne zaman açıklanıyor? İşte 2024 Green Card sonuçları hakkında detaylı bilgiler

28.04.2024Bilgi
Bozdoğan-31 operasyonlarında 38 şüpheli yakalandı

'Bozdoğan-31' operasyonlarında 38 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen “Bozdoğan-31” operasyonlarında 38 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

28.04.2024Haber
Kocaelinde eşiyle kavga etti, baldızını bıçakladı

Kocaeli'nde eşiyle kavga etti, baldızını bıçakladı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Y.K., karısıyla kavga ettiği sırada araya giren baldızı E.H'yi bıçakladı.

28.04.2024Gündem
Bakan Göktaş duyurdu: Yaşlı Destek Programı için 11 milyon lira ödenek ayırdık

Bakan Göktaş duyurdu: Yaşlı Destek Programı için 11 milyon lira ödenek ayırdık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.

28.04.2024Ekonomi
Günlük Burç Yorumları 28 Nisan 2024 | Zorluklarla Yüzleş Ve Kişisel Dönüşümü Başlat Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 28 Nisan 2024 | Zorluklarla Yüzleş Ve Kişisel Dönüşümü Başlat! Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Ay, saat 12.38’de Oğlak burcuna geçiyor. İçsel korkuların ve duygusal güvensizliklerin ortaya çıkabilir. Korkularını tanımla, onlarla başa çıkmak için yardım al. Günlük burç yorumları 28 Nisan 2024 Pazar, her burç için ayrı ayrı merak ediliyor. 28 Nisan'da aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 28 Nisan günlük burç yorumları ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 28 Nisan 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları 28 Nisan 2024 Pazar!

28.04.2024Astro Gündem
Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (28 Nisan 2024)

Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (28 Nisan 2024)

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

28.04.2024Futbol
ÇAYKUR Rizespor MKE Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

ÇAYKUR Rizespor MKE Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Çaykur Rizespor MKE Ankaragücü maçı, potadan uzak durmaya çalışan deplasman ekibi için kritik bir öneme sahip olacak. Düşme potasından sadece 4 puan uzaklıkta bulunan Ankaragücü, bu karşılaşmadan 3 puan alarak farkı korumayı amaçlayacak. Çaykur Rizespor'da ise hedef, Avrupa Kupalarına gidebilmek için ligin üst sıraları için 3 puan alabilmek olacak. Peki, ÇAYKUR Rizespor MKE Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, karşılaşma öncesi bazı detaylar

28.04.2024Futbol
Berlin polisinden skandal paylaşım

Berlin polisinden skandal paylaşım!

Almanya’nın başkenti Berlin’de miting düzenlemek isteyen terör örgütü PKK yandaşları, elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafının olduğu bir bayrak açınca, Alman polisi gösteriye izin vermedi.

28.04.2024Avrupa
Yıldıray Baştürk’ün acı günü

Yıldıray Baştürk’ün acı günü

Almanya’da yaşayan eski Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncusu Yıldıray Baştürk’ün babası Muzaffer Baştürk hayatını kaybetti.

28.04.2024Avrupa
6 ilde DEAŞa operasyon 38 şüpheli yakalandı

6 ilde DEAŞ'a operasyon! 38 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen “Bozdoğan-31” operasyonlarında 38 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

28.04.2024Gündem
BAEden kalkınma yoluna destek... Bakan Uraloğlu: Güç birliğimizi sürdüreceğiz

BAE'den kalkınma yoluna destek... Bakan Uraloğlu: Güç birliğimizi sürdüreceğiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Birleşik Arap Emirlikleri Yatırım Bakanı Mohammed Bin Hassan Al Suwaidi ile İstanbul’da yaptıkları görüşmede Kalkınma Yolu Projesi’ni ve iki ülke arasındaki işbirliklerini ele aldıklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Irak’ta imzalanan dörtlü mutabakatın ardından görüşmelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. İlerleyen süreçte yapacağımız dörtlü bakanlar zirvesinden önce ülkemizi ziyaret eden mevkidaşım Birleşik Arap Emirlikleri Bakanı Mohamed Bin Hassan Al Suwaidi ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

28.04.2024Ekonomi
Türk droneları komşuyu harekete geçirdi... Dendias bizzat duyurdu: 2 milyar Euro ayırdık

Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi... Dendias bizzat duyurdu: 2 milyar Euro ayırdık!

Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları Yunanistan'ı harekete geçirdi. Yunanistan'ın Türkiye'nin askeri takviyesine "mantıklı bir tepki" vermesi gerektiğini söyleyen Savunma Bakanı Nikos Dendias, 2 milyar Euro'luk adımı açıkladı.

28.04.2024Dünya
Bu haberi okuduktan sonra tüm etiketleri kontrol etmek isteyeceksiniz… Sabun ve deterjanlarda kuaterner amonyum bileşikleri tehlikesine dikkat Bardağı taşıran son damla olabilir

Bu haberi okuduktan sonra tüm etiketleri kontrol etmek isteyeceksiniz… Sabun ve deterjanlarda kuaterner amonyum bileşikleri tehlikesine dikkat! 'Bardağı taşıran son damla olabilir'

Dezenfektanlar ve antibakteriyel sabunların kullanımı özellikle pandemiden sonra çok yaygınlaştı. Ancak bu ürünlerdeki bazı kimyasal maddelerle ilgili güncel araştırmalar oldukça endişe verici.

28.04.2024Sağlık
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesindeki 2 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

28.04.2024Haber
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar duyurdu... Koca Yusuf TP1500 sondaj çalışmalarına başladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar duyurdu... Koca Yusuf TP1500 sondaj çalışmalarına başladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Yerlileştirme hedefimiz doğrultusunda geliştirilen sondaj kulesi "Koca Yusuf TP1500" Gabar’daki Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı" açıklamasını yaptı.

28.04.2024Ekonomi
EKPSS 2024 SINAV SÜRESİ VE BİTİŞ SAATİ 28 NİSAN || ÖSYM EKPSS ne zaman, saat kaçta bitiyor EKPSS kaç soru, kaç dk

EKPSS 2024 SINAV SÜRESİ VE BİTİŞ SAATİ 28 NİSAN || ÖSYM EKPSS ne zaman, saat kaçta bitiyor? EKPSS kaç soru, kaç dk?

EKPSS sınav süresi ve bitiş saati, oturuma katılan adaylar tarafından merak ediliyor. 115 bin adayın başvurduğu Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı, bugün (28 Nisan) saat 10.15'te başladı. ÖSYM tarafından organize edilen sınavda adaylara, engel gruplarına ve öğrenim düzeylerine uygun çoktan seçmeli testler uygulanıyor. 4 bin 507 adayın işitme-1 testinden, 20 bin 487 adayın zihinsel engelli testinden ve 90 bin 152 adayın ise genel-görme-işitme 2 testinden sınava giriyor. Peki ÖSYM EKPSS ne zaman, saat kaçta bitiyor? EKPSS kaç soru, kaç dk sürecek? İşte Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı süresi...

28.04.2024Bilgi
MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 2, Suriye'nin kuzeyinde ise 1 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

28.04.2024Gündem